Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Liuda

bai da mai taceti mai voi cu soacrele, ca o sa ajungeti si voi si o sa vedeti cum e sa ai o nora sau un ginere si sa te duci la ei si sa nu te serveasca!!!!
bei, tre sa le pupati picioarele ca s-au sacrificat si au crescut pentru voi niste soti de aur. Nu mai fiti rele!
si daca aveam si eu una - cred ca ii puneam parul pe bigudiuri de 3 ori pe zi!!! sa vina neanuntata.... pai ii zic in fata, alooo, nu e ghiseu de lucru cu publicul - cu programare va rog!!!
iar de servit.... da ce domle am lacat la frigider? i-ati domle ce vrei ca eu am si alta treaba!

A si daca m-am apucat sa trezesc fata - e lemn, vorbesc cu peretii si trag de ea aiurea ca doarme tun!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Io ii multumesc lu' soacra-mea ca l-a facut pe tati, da' atat!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai, daconst ca nu e chiar asa tragica situatia cum o vezi tu.... pai in fiacare zi facem baie impreuna, vorbeste cu ea, cat e treaza seara sta in camera la ea, il cunoaste dupa voce, rade....
dar de we - aha bine ai zis ca vine, ca la noi ca la neoameni exact de we intra 20 de vagoane de marfa - sa vezi mobilizare, asa ca juma de sambata e dusa ... dar duminica e a nostra sigur!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Liuda, daca ai cunoaste-o pe soacra-mea, i-ai pune parul pe bigudiuri si ai lasa-o asa vreo saptamana.
o sa dau amanunte mai tarziu, ca acum trebuie sa-i fac baitza irinutzei.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,ce dulcic e bb in scaun.Si seamana leit cu tine.

Bai,eu ma oftic ca pina acum semana bb cu mine,dar azi era la tati in brate si am constatat ca de fapt cu el seamna.
Pina acum faceam misto de el ca ii seamana doar la putza,dar acum mi-am luat-o in freza ca cu mine nu mai seamana la nimic.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

daconst la mine fata e copia mea, de la tas-o are doar ochii - forma si culoarea, si cred ca caracterul ca e cumintica (nu ca masa - o agitata)

ma suparam si eu ca toti ziceau ca nu are nimic de la tas-o, dar acum pe ce trece devine tot mai evident ca ii seamana, dar nu mai cred ca asta conteaza... sanatate sa avem

aaa i-am pus muzicuta - cutiutele muzicale - mama ce gangureala !

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

mai are niste maini reci, cum scot manusele - are gheata , nu maini! voi cum faceti? e la fel? ca e cand si e imbracata mai gros ca deobicei - adica deobicei e in bady si pantalonasi, acum are chiar costumas pe badyy - deci e imbracata - dar mainele in 5 min se fac gheata!!! pai purtam manusi pana la un an? ca ii pun manusi ca se zgaraie cat de taiate nu ar avea unghiile tot le infige pe langa nas si ochi cand se freaca de somn.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

soacrele trimiteti-le la mine ca fac eu instructaj de armata si explic pe sleau cum stau lucrurile, nu prea imi este rusine!Imediat vi le educ!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

LIudo mama n-au treaba mainile cu temperatiura fetei..la noi si eu si tast-su si fata aveam mainile si talpile sloi..daca e bine la ceafa si la nasuc lasa mainile in pace.
La zgarieturi nush ce sa-ti zic..si a mea se mai zgaraie cand ii mai cresc dar e obicei i le tai scurt,scurt...vezi sa nuu lasi colturi ca la mine asa se zgaraia...ma chinuiam singura si nu pteam sa le tai bine..si acum,la sfatul lui Spock,i le pilesc..asa nic nu ma chinui cu forfecutza ca vai doamne ciupesc copilul si nici nu raman colturi,la fiecar 2 zile tac,pac cu pila

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Pt fetele cu infectii la unghii, cereti la farmacie o solutie, castelani, e ceva rosu precum carminul. Tata a avut probleme cu o unghie de la picior, a fost la medic si i-a zis ca trebuie sa i-o scoata, norocul lui ca i-a zis unei farmaciste si i-a zis de solutia asta.

E drept ca arata cool cu unghia rosie, dar macar a ramas cu ea si nu a trecut prin senzatii tari.....

Mergi la inceput

noi am plecat la baita
pupici

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput