Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Daconst spune:
Adinush,asa omoara-ma si tu cu fata ta cuminte.
Pai eu nu stiu cind o sa ajung,daca o sa ajung sa doarma si al meu copil singur cind il pun in pat.Poate pe la 10 ani.![]()
Asa ca pina atunci mai am multe ture de bagat prin casa,iar de cintat e bine ca-mi place.![]()
Liudo,la sala n-am fost azi ca am bagat vreo 7km cu carutul pe jos si mi-a ajuns.Dar acum sa te oftic tati ii da papa la bb.![]()
Eu zic ca depinde cum il implici.Pleaca si tu fata de acasa...fa-te ca ai treaba urgenta si lasa-l pe el cu fata.Sa se apropie si ei ca asa stie ca te are pe tine si de aia zice ca nu se pricepe.Cite putin in fiecare zi si o sa vezi ca-i va place si lui.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Anne,te inteleg,ca la noi a fost o tentativa sa vina socrosenia la noi de Pasti si eram deja agitata inainte sa apara.Noroc ca s-a razgandit singura si nu mai vine.Asa ca am si eu program de voie.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
mi-e foame si asta mica in carut sta drept in fata frigiderului... asa ca rabd inca o juma de ora sa-si faca somnul de frumusete ca daca ma bag acum incepe sa se screama ....
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
He, he, s-o pus fata de-a curmezisul usii frigiderului, faci LIUDO silueta! Ca destul ne-ai provocat secretii salivare in timpul sarcinii!
ANNE, asa mama, mai paruieste si tu un pic soacra
, ca noi avem antrenament deja! Eu sunt hiperfericita ca soacra e afacerista (sau, ma rog, asa se crede), si prefera sa-si vada de bishnita ei decat de nepot, asha o vad de rar, si asha de rau imi pare! Mai trebuie s-o invat sa se anunte cand vine, ultima data a aparut chiar dupa
si am crezut ca o omor cat s-a putut propti in sonerie si in telefon, ca unde suntem?cristiana mamica de
David (21.12.2006)
anne_ispas spune:
Mai spune-ti fetelor de soacre acre, ca ma ungeti pe suflet
.
Credeam ca sunt singura nebuna care are probleme cu soacra
.
cristiana, cunosc situatia. Nu stiu cum se face ca socrii apar tot timpul atunci cand ti-e lumea mai draga
.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
Liuda spune:
daconst asi vrea eu dar nu am cu cine mama, inafara ca e la munca zi de zi de la 9 la 9 seara, asa ca nu il mai frec si eu la cap cu fata. asta e, vrem sa traim bine ne-am cracanat prea mult, ditamai firma de 100 de angajati la care trebuie sa le dai de munca, ca altfel ajungi sa-i dai afara ca nu ai de unde sa le dai salarii! asa ca dupa frecus la birou, nu mai are rabdare si acasa plus nici nu se pricepe, il las si eu cateva ore sa stea la tv sa se relaxeze ca vine la 9 si la 12 doarme, la 8 dimineata incep sa sune telefoanele. belea! De asta am plecat si eu mai repede la munca sa-l mai ajut! daca sta el cu fata s-a dus de rapa toata treaba.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
bai da mai taceti mai voi cu soacrele, ca o sa ajungeti si voi si o sa vedeti cum e sa ai o nora sau un ginere si sa te duci la ei si sa nu te serveasca!!!!
bei, tre sa le pupati picioarele ca s-au sacrificat si au crescut pentru voi niste soti de aur. Nu mai fiti rele! 
si daca aveam si eu una - cred ca ii puneam parul pe bigudiuri de 3 ori pe zi!!! sa vina neanuntata.... pai ii zic in fata, alooo, nu e ghiseu de lucru cu publicul - cu programare va rog!!!
iar de servit.... da ce domle am lacat la frigider? i-ati domle ce vrei ca eu am si alta treaba!
A si daca m-am apucat sa trezesc fata - e lemn, vorbesc cu peretii si trag de ea aiurea ca doarme tun!!!
Va pupic pe buric.
Daconst spune:
Eu inteleg Liudo,dar macar in we sa se apropie si ei.Nu zic sa stea zilnic cu copilul,ca de aia ai bona,dar macar sa-l cunoasca si fata sa nu plinga la el cind o va lua in brate mai tarziu.Acum vezi tu cum le impaci pe amandoua.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
Ma Cristiana chiar daa asta am pus-o e-a curu' langa frigider... dar s-a rezolvat ca poti sa tai lemne ca nu mai simte, ca e ora ei de somn cand nu o trezeste nici papa de la Roma. Asa ca am mancat, bine mersi si acum cant, vorbesc, scartai in casa ca poate se trezeste... i-am dat si suzeta jos, si caliulele(ca e imbracata cum am adus-o de-a afara), in casa cancer de fac pe mine, ca sant cu gemurile deschise ca daca donsoara e imbracata de plimbarici - tinem si temperatura corespunzatoare!
Va pupic pe buric.
alinuk spune:
yupiiiiiiiiiiiiiiii
credeatzi ca ati scapat de mine???
noooooooooooo
io mi's prin zona, e drept ca ma straduiesc din rasputeri sa va prind din urma ...da' parca avetzi pocnitori la talpice, n-am vazut.
Ma indeletnicesc mai nou cu niste imobiliare si acesta este motivul disparitiei mele...dar suntem bine si oki. Azi chiar domnishorul Teo a participat cu mami la o negociere ![]()
(n-am avut cu cine lasa gupil' ...asta e). Daca iese businessu il iau si de aici incolo mai breloc decat brelocu'
Inca nu am vizionat filem chestii despre care povestiti dar o sa incerc in seara asta
Lilica mi se rupe sufletul in doua cand aud de bebei care sufera. Parca simt un nod in capul pieptului si ma sufoc... Din pacate nu stiu cum sa-l pot ajuta pe bb
ma mai gandesc...
Anis mamica choiar ca e de Star Trek la tine... Io propun sa dam o petrecere cand Anis o sa posteze si o sa ne zica intr-o buna zi...fetele am avut o zi faina .... ei ce parere aveti
Anis nu dadea...dar mamica relax..vad ca ai livrat gupiii, bravo!!! Am vazut Ingrid la dans - e besti!!
Cristinutza asa cum ai spus in bain marin se dezgheatza lapticul congelat si se face caldutz (nu stiu temp!)
Marina dulcica tare Emmutza... si nou am avut body cu sheful...dar i-a ramas mic dupa prima luna
Danutza iote iote scrisul meu se vede cand nu e prezent
Suntem bine. Pupam micul Lucas
Ioana da noua de ce ne spun astia ca se paote congela si da in max 3 luni??? haaaa???? io ce fac? ca deocamdata nu i-am dat de la conge...da am sa-mi pun si'n cap ..cred ca spre 5litri
Dragelor noi raportam niste kilograme alungate (adica io ca bebeliunea are fo 6.5)...ca deh vine botezul si mi-am luat o costumatie besti..si special mi-am luat-o sa vina fix - buna de tot motivatie sa slabesc. Merg la sala in continuare!!!!!
BB Teo de doua seri nu se mai trezeste noaptea!!! yupiiii Sper sa-l tina.
Dar am facut-o de kko ieri. Am zis sa tin post si am bagat nene la chestii de soia de m-am saturat deh... Si cine era cu mitraliera in pampers???? micul meu Margica. Ma intrebam ca toanta ce are gupilu' Cand mi-am dat seaman ca am halit toata ziua ceva gen fasole imi venea sa 

..pana si lapte de soia am baut...
Asadar, fetele care alaptati...atentie la soia
Anne, Cane nu am apucat sa va zic bine ati venit printre noi.... suntem niste mamici ushor "cazute in cap"...o sa vedeti voi. Am facut un sondaj si am ajuns noi la concluzia asta... Cine se dezice sa ridice manutza..
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
Ei, LIUDO, ziceam si eu sa te necajesc cu frigiderul. As vrea eu sa doarma asta al meu asa lemn.
Apropo, fie domnul cat de mic, dupa masa doarme un pic, iata ce-au facut baietii mei duminica, ca impreuna dom bine!
Asa adorm in brate la mami, si asa stau eu in scaunel, ca domnii!
Asta ca tot nu ne-am mai laudat cu poze!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)