Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mi-e foame si asta mica in carut sta drept in fata frigiderului... asa ca rabd inca o juma de ora sa-si faca somnul de frumusete ca daca ma bag acum incepe sa se screama ....

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am plasat copchilul in balansoar si ma bag si eu la un mesaj.

Katy,al meu e mai shod cu mana toata in gurita.

Gabriela,tu esti inca o fericita cu copil cuminte...poate-mi dai si mie reteta sa-mi iasa macar al doilea mai cumintel.

Anis,eu sunt mai blonda si am ratat filmuletul cu fetita ta.Poate-mi mai dai un indiciu sa-l pot vedea si eu.

Marina,ai o scumpete de fata si frumoasa si cuminte.Auzi la ea sa adoarma singurica...asta e chiar tupeu la varsta ei.

Shine,au mai zis fetele...nu se vad pozele.

Marybell,mersi de info de botez.Asa stiam si eu ca nu-mi baga tot copilul in apa ci il uda doar pe cap.Iar faza cu moasa,n-am de unde sa gasesc una neprihanita.

Lili,ia mai baga mama o strigare la catalog sa iasa fetele astea de stau pitite.
Alinuk,nu ti-am mai vazut scrisul pe aici.Sper ca esti bine.

Mai,sa nu-mi deochi copilul,dar azi a fost cumintel.S-a jucat in baby gym,acum sta in balanosoar.Mor de dragul lui.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by IoanaN

fetelor inca ceva, raportez si eu schimbarea programului dupa vaccin.
Adica in mare parte bebe este somnoros...le doarme de le rupe...non-stop, nu zace, nu are febra...pur si simplu doarme toata noaptea, la 8 se scoala papa, face nani...apoi la 2 ore jumatate iar papa...si face nani, apoi sta 10 minute gangune, zambeste si apoi baga plansul de somn, il pun pe picioare si adoarme intr-o secunda si asa o tine toata ziua cu o pauza de 2 ore seara in care sta mai mult treaz.
Noi am ramas la program de 2 ore sau 2 ore jumatate...papa max 10' la un singur san si adoarme...pt mine e ok inca. Dr a zis totusi ca sa ma pot misca sa aplesez la sucurile de care v-am zis sa-i atenuez la 2 ore nevoia de a suge si apoi dup a2 ore sa-i dau sa suga...nu o sa reusesc asta foarte usor si mi-a zis sa incerc sa ies cat mai mult cu el si sa-i hau suc afara...sa-l tin la aer mult. Aici la noi e cald, au fost 30 de grade acum cateva zile,..deja ne gandim sa cumoparam ecran solar sa-l ung pe bebe ca il feresc eu de soare...dar il mai si las putin sa-l prinda ca e necesar si pt absorbita calciului...mai e vreo mamica cu bebe somnoros ca al meu?
ca sa nu mai zic ca de cand era in burtica cum era un nor pe cer si acoperea soarele ma baga in sperieti ca le dormea si nu-l mai simteam.,,..asa e si acum, cum este innorat cum pic ade somn

va pup

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Ioana, si la noi s-a intamplat la fel dupa vaccinul de 2 luni. Nu am inteles prea bine daca doarme toata noaptea..... ca noi asa facem: papam la cel tarziu 22.00 si dormim pana dimineatza la 7-8. Ce e adevarat e ca io nu o mai alptez de la 6 saptamani(ca n-am mai avut laptic). Seara, inaite de baie, e regula: nu doarme ferit-ar sfantu' de la ultima masa inainte de baie pana dupa baitza, cand cade lata (spre fericirea mea si a lui tati) pana dimineatza.

marina sa-ti traiasca fetitza! e o dulcica.

gabriela am o prietena care s-a tratat de strptococ b. Din cate stiu de la ea analizele ptr streptococ b nu sunt niste analize de rutina (ea l-a depistat inainte sa ramana insarcinata, la analizele speciale de sarcina). Ce mai stiu e ca nu simti ca ai avea acest streptococ, si ca el nu influentzeaza organismul in nici un fel, decat in cazul unei sarcini - poti sa pierzi sarcina sau sa se opreasca in evolutie. Iti promit ca ma mai informez, si daca aflu ceva nou te tin la curent.

Fetele, am si io o intrebare..... Unde faceti pastele cu bbii?
Va pupam dulce

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anne,eu de Paste am de gind sa pun bb la breloc,vorba Alinukai si sa mergem in excursie.
Asta daca vremea va tine cu noi.De gatit n-o sa ma prea omor si cum vom avea si musafiri vom merge la restaurant cu bb dupa noi.Eu incerc sa-l implic pe bb in toate activitatile noastre,doar ca e mai greu sa-l conving pe tati ca avem baiat mare.
El e mai fricos si nu prea vrea sa plecam departe de casa,dar nu ma las eu asa usor.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

normal ca nu se vad pozele! ca are serveru' de acas' nu stiu ce
lasa ca le mai pun odata

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

eu asi vrea sa plec undeva de pasti dar am o retinere, nu stiu cum v-a reactioana fata, asa ca tac.
asta, zic eu o sa fie pana ne riscam sa plecam odata de acasa, poate saptamana viitoare plecam la slanic ca tot de ceteva saptamani zic ca o facem. vad cum reactioneaza, daca e bine - avem liber !

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana si mandra mea doarme ca atare..adik o pun in pat,o pup pe frunte si-i sting becul..asta noaptea,doarme cam 9 ore.
Ziua in schimb nu prea doarme..vreo ora pe afara in carutz si daca e obosita rau inca vreo ora-doua in casa..numai ca atunci deja sta pana plange de oboseala,Daca vreau si eu sa dorm un pic dupa masa o iau cu mine in pat si ne uita una la alta,eu inchid ochii si dupa max un min ii inchide si ea(eu trisez si ma uit la ea pe furis)
Gabi eu am avut streprococ B la analizele de 36s..nu aveam nici un simptom,disconfort,etc...am luat augmentin parca 7 zile.N-am ai apucat sa fac analiza din nou ca era exact de Craciun si laboratoarele inchise si mi-a facut preventiv antibiotic in travaliu.
Oricum vreau sa ma duc sapt viitoare sa-mi fac un papanicolau si coagulare(mi le-a recomndat ginecologul inainte de a incepe AC),sa mai fac si streptococul?
Ca intreba cineva de AC...nu lua nimic asa dupa ureche,chiar daca ai mai luat inainte..dupa nastere se produc tot felul de schimbari.Ca uite asa luati aiurea si va plangeti ca sunt pastilele de vina pt dereglari.Nu zic ca sunt si fete carora nu le priiesc de fel dar marea majoritate daca le iau pe cele are li se potrivesc cel mai bine in urma unui control nu au probleme.Eu am luat Desorelle 4 ani si nu m-am ingrasat deloc,nu mi s-au ingrosat firele de par,nu am avut schimbari de menstruatie si nimic altceva ce am auzit la alte fete

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

daconst daca zici ca si azi ai fost la sala, te bat!!! mama ce vreau si eu si o sauna si un masaj si o sala! sauna avem, fata vine sa faca masajul cand o chemi - dar de unde pusca mea timp! sala- cand? ca ziua casa, copil, munca, birou! seara copil, casa! Deci fata te invidiez, ca la voi tati e mai descurcaret, al nostru nici s-o tina nu se baga ca ii frica, ca zice ca ii cade capul, da si cand o tine mor de ras - parca e urs cu vrabia! de vorbit, vorbeste cu ea 3 min si gata... ca cica ce sa-i zic ca nu mai stiu! daca ii zic sa-mi dea un pampers- trebuie sa si explic cu amanunte de unde, nu mai zic ca sant lucruru care mi le-a adus de 50 de ori si tot uita unde stau. Cand aud "da de unde?" ca iar a uitat!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

deci , va parasesc ma duc sa trezesc doamna ca sa oboseasca ininte de baie.
pupici
poate m. vb.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Dana, o hotarare intzeleapta, bravo tie! Si io o car pe irinutza peste tot cu mine, ca nu am avut incotro. O pun frumushel in scaunul de masina, si ne plimbam de nebune pe unde are mami treaba. Si cred ca o sa iau si io cea mai intzeleapta hotarare sa plecam de acas de pasti. Uite asa! Ca sa ma simt si io bine de sarbatori, ca de cand sunt cu tati (11 ani, 7 de prietenie si 4 de casnicie) am facut toate sarbatorile ori cu parintii mei ori cu ai lui. M-am saturat! Acum avem si noi familia noastra si tre' sa sarbatorim impreuna. Ca imi ajunge, mai ales de cand ne-am mutat la noi in casa, sa vina soacra-mea cu dorsalu' ei cat casa, sa sada bine merci pe scaun si io sa servesc masa de zici ca sunt ultima sluga!
Ma scuzati ca mi-am iesit un pic din pepeni, da' pana cand o viatza amar si un trai nasol?!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput