Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
mirandolina spune:
Fetelor, vedeti ca circula o VIROZA NASPA. Baietelul unui coleg de serviciu e deja in spital, inca trei copilasi din anturajul Mayei sunt si ei cu febra samd, un bebe de trei luni e pe antibiotic, asa ca vedeti cum iesiti si cu cine va intilniti ca nu e de gluma
Nu vreau sa insurubez panica, dar paza buna trece primejdia rea.
Noapte buna dimineatza ![]()

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
pitilache spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Messa sunt super filmuletele. Azi ma intreba sotul cand a ainceput sa urle asta mica: "ce spune acum?" Incercam sa le deslusim si sa raspundem mai prompt cerintelor!!!
Noi ne pregatim sa mergem joi la vaccinul de doua luni. Numai bine inainte de Paste! Sper sa nu avem vreo supriza.
De vreo doua zile, Isabella este mai agitata si mananca ceva mai des mai ales dupa-amiaza. O fi vreun puseu de crestere inainte de doua luni? In rest suntem bine, s-a mai incalzit si la noi vremea si am incepu plimbarile mai lungi, cand mai bate vantul o scoatem in marsupiu ca s-o protejam in haina noastra, in rest in carut.
Va pup si numai bine,
Roxana
IoanaN spune:
quote:
Originally posted by anne_ispasquote:
Originally posted by IoanaN
fetelor inca ceva, raportez si eu schimbarea programului dupa vaccin.
Adica in mare parte bebe este somnoros...le doarme de le rupe...non-stop, nu zace, nu are febra...pur si simplu doarme toata noaptea, la 8 se scoala papa, face nani...apoi la 2 ore jumatate iar papa...si face nani, apoi sta 10 minute gangune, zambeste si apoi baga plansul de somn, il pun pe picioare si adoarme intr-o secunda si asa o tine toata ziua cu o pauza de 2 ore seara in care sta mai mult treaz.
Noi am ramas la program de 2 ore sau 2 ore jumatate...papa max 10' la un singur san si adoarme...pt mine e ok inca. Dr a zis totusi ca sa ma pot misca sa aplesez la sucurile de care v-am zis sa-i atenuez la 2 ore nevoia de a suge si apoi dup a2 ore sa-i dau sa suga...nu o sa reusesc asta foarte usor si mi-a zis sa incerc sa ies cat mai mult cu el si sa-i hau suc afara...sa-l tin la aer mult. Aici la noi e cald, au fost 30 de grade acum cateva zile,..deja ne gandim sa cumoparam ecran solar sa-l ung pe bebe ca il feresc eu de soare...dar il mai si las putin sa-l prinda ca e necesar si pt absorbita calciului...mai e vreo mamica cu bebe somnoros ca al meu?
ca sa nu mai zic ca de cand era in burtica cum era un nor pe cer si acoperea soarele ma baga in sperieti ca le dormea si nu-l mai simteam.,,..asa e si acum, cum este innorat cum pic ade somn
va pup
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
Ioana, si la noi s-a intamplat la fel dupa vaccinul de 2 luni. Nu am inteles prea bine daca doarme toata noaptea..... ca noi asa facem: papam la cel tarziu 22.00 si dormim pana dimineatza la 7-8. Ce e adevarat e ca io nu o mai alptez de la 6 saptamani
(ca n-am mai avut laptic). Seara, inaite de baie, e regula: nu doarme ferit-ar sfantu' de la ultima masa inainte de baie pana dupa baitza, cand cade lata (spre fericirea mea si a lui tati
) pana dimineatza.
marina sa-ti traiasca fetitza! e o dulcica.
gabriela am o prietena care s-a tratat de strptococ b. Din cate stiu de la ea analizele ptr streptococ b nu sunt niste analize de rutina (ea l-a depistat inainte sa ramana insarcinata, la analizele speciale de sarcina). Ce mai stiu e ca nu simti ca ai avea acest streptococ, si ca el nu influentzeaza organismul in nici un fel, decat in cazul unei sarcini - poti sa pierzi sarcina sau sa se opreasca in evolutie. Iti promit ca ma mai informez, si daca aflu ceva nou te tin la curent.
Fetele, am si io o intrebare..... Unde faceti pastele cu bbii?
Va pupam dulce
Anne mami deIrina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
anne, parca l-ai descris pe micutul meu...asa si noi! la fel ca bebita ta...doarme de stinge inclusiv toata noaptea...
IoanaN spune:
quote:
Originally posted by alinuk
yupiiiiiiiiiiiiiiii
credeatzi ca ati scapat de mine???
noooooooooooo
io mi's prin zona, e drept ca ma straduiesc din rasputeri sa va prind din urma ...da' parca avetzi pocnitori la talpice, n-am vazut.
Ma indeletnicesc mai nou cu niste imobiliare si acesta este motivul disparitiei mele...dar suntem bine si oki. Azi chiar domnishorul Teo a participat cu mami la o negociere(n-am avut cu cine lasa gupil' ...asta e). Daca iese businessu il iau si de aici incolo mai breloc decat brelocu'
![]()
Inca nu am vizionat filem chestii despre care povestiti dar o sa incerc in seara asta
Lilica mi se rupe sufletul in doua cand aud de bebei care sufera. Parca simt un nod in capul pieptului si ma sufoc... Din pacate nu stiu cum sa-l pot ajuta pe bbma mai gandesc...
Anis mamica choiar ca e de Star Trek la tine... Io propun sa dam o petrecere cand Anis o sa posteze si o sa ne zica intr-o buna zi...fetele am avut o zi faina .... ei ce parere aveti
Anis nu dadea...dar mamica relax..vad ca ai livrat gupiii, bravo!!! Am vazut Ingrid la dans - e besti!!
Cristinutza asa cum ai spus in bain marin se dezgheatza lapticul congelat si se face caldutz (nu stiu temp!)
Marina dulcica tare Emmutza... si nou am avut body cu sheful...dar i-a ramas mic dupa prima luna
Danutza iote iote scrisul meu se vede cand nu e prezent
Suntem bine. Pupam micul Lucas
Ioana da noua de ce ne spun astia ca se paote congela si da in max 3 luni??? haaaa???? io ce fac? ca deocamdata nu i-am dat de la conge...da am sa-mi pun si'n cap ..cred ca spre 5litri
Dragelor noi raportam niste kilograme alungate (adica io ca bebeliunea are fo 6.5)...ca deh vine botezul si mi-am luat o costumatie besti..si special mi-am luat-o sa vina fix - buna de tot motivatie sa slabesc. Merg la sala in continuare!!!!!
BB Teo de doua seri nu se mai trezeste noaptea!!! yupiiii Sper sa-l tina.
Dar am facut-o de kko ieri. Am zis sa tin post si am bagat nene la chestii de soia de m-am saturat deh... Si cine era cu mitraliera in pampers???? micul meu Margica. Ma intrebam ca toanta ce are gupilu' Cand mi-am dat seaman ca am halit toata ziua ceva gen fasole imi venea sa..pana si lapte de soia am baut...
Asadar, fetele care alaptati...atentie la soia
Anne, Cane nu am apucat sa va zic bine ati venit printre noi.... suntem niste mamici ushor "cazute in cap"...o sa vedeti voi. Am facut un sondaj si am ajuns noi la concluzia asta... Cine se dezice sa ridice manutza..
Alinuk sibb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alink, pai ec faci mami cu atat lapte congelat???? pai sti vrb aia cate bordeiuri atatea obiceiuri....na ca nici nu mai stiu daca scriu corect sau nu :(
ideea este ca luand-o logic...si plecand un pic urechea la ce spun medicii de aici cam au dreptate...
IoanaN spune:
ftelooorcum mama sa aruncati lapticul???? Doamneeee
nuuuu dar pe viitor lasati proaspat, ecitati congelarea si lasa-ti-am cu 3 luni la congelat ca mi se ridica parul in cap,..nu-s studii si nici trialuri facut epe asa ceva...sa se vada cat bine sau rau face, dar pe bune acum, lasand la o parte ce discut cu pediatr amea si cu fosti colegi de spital...voua ce vi se pare mai sanatos un aliment congelat sau unul proaspat??? prin decongelare fie ea si auto-decongelare, lasat la temp. camerei, alimentul isi pierde din proprietati minim 10%...
eu nu am zis sa aruncati nimic...ci sa evitati pe viitor...iar chestia cu 3 luni care-i imprastiata peste tot si mai si se pune eticheta ca nu stiu ce mare organizatie a propus e teribila!!! pai eu nu mananc carnea care am uitat-o in congelator 2 luni...
hai sa fim seriosi...
va pup,
IoanaN spune:
am uitat, legat de laptele congelat...mi-a picat la ex exact pe pediatrie, ex care l-am dat acum la NY...chestia cu laptele si am invatat fetelor la pediatrie de mi-au sarit ochii din orbite...si acum am prb de vedere, inca am ochii obositi si repet, conceptii si metode diferite: INTERZIS STOCAREA LA RECE A LAPTELUI MATERN MAI MULT DE 48 ore...E LEGE! asta aici in state...vrb de practica de spital...
romaria spune:
Buna fetele dragi,
Nu am mai intrat , nu am avut deloc timp, sunt in pregatiri de botez maine avem botezul, sper sa iasa bine.
Va pup pe toate 
,
Romaria si Rihanna
http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0
marinar spune:
neata
la multe lunisoare
Matei bb de Catalina,
Bianca Maria bb de Mady,
Filip bb de Ana,
Nona Adia bb de Aiska,
Vlad Matei bb de Rali
Matei bb de Jordash
romaria diswtractie placuta la botez. asteptam poze...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
fetelor emma a luat in 2 saptamani 300 g, oare nu e putin?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Marina mama, tu n-ai somn. Pupa mama multumim de prima prima urare. Si Emma sa traiasca si sa nu ne taie de pe lista, ca tare frumusica mai e (mai ales in poza aia de la masaj).
Nici mie nu imi vine sa cred ca Matei are deja 3 luni. Mi se pare o minune incredibila ca el exista, d-apai ca a facut si 3 luni.
Sa traiasca toti bebeii si sa fie sanatosi, cel mai important. Va multumim fetele pt urari, Matei va trimite pupici multi, mici si creoli. ;-)
Ioana sa stii ca si lui Matei i s-a schimbat programul si apetitul dupa vaccin. Cine stie ...
Cristiana, te anunt, ca tot m-ai pupat tu pt asta, ca m-au mai sunat aseara unii de pe ejobs. Si eu care am pus si eu un anunt la plesneala.
Ce frumosi sunt baietii tai!!! Seamana cu tati!
Liuda, m-am terminat la imaginea lu' fi-ta in fata frigi si tu salivand pe langa ea. Ha,ha,ha!
Mai Ivona, suna nashpa rau ce zici tu ca ai. Cum ai reusit?
Romaria, ce frumos, botez de Florii! Sa fie bine. Doamne ajuta!
Marina, nu cred ca e putin. Matei a luat 700 gr in 3 sapt si pediatra a zis ca e f bine. Daca iti ia 300 in fiecare sapt, intr-o luna inseamna 1,200. Super. Hai stai cumintica.
Gata, hai sa incep si io ziua. Il expediez pe tati la Auchan si pe Matei in pat si ma apuc si io de distractie. Nitica curatenie prin baie.
Pupici

Irina (04.01.2007)