Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
marinar spune:
priviti si admirati:
immmmm ce bine eeee
ati incurcat-o cu mine
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mihacarm2002 spune:
Anis,miercuri am ajutat/o cu termometru, ieri i-am dat iar ceai. Pana acum nu a facut decat a tras aere cu f putin kk.
Astept pana maine si apoi iar o voi ajuta. As vrea sa ii mai dau si ceai azi, dar il primeste cam greu.
Masaj cu ulei ii fac dupa
. Fii-mea nu plange la baie decat daca nu o acopar bine cu prosoape cand o scot din apa. Masaj ii fac cam 10 min. Se mai intampla ca dupa
sa nu planga dupa mancare imediat si astfel am timp sa strang. In cele din urma isi aminteste si de haleala.![]()
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
marinar spune:
dana pai la un mom dat, cand nu adormea nicicum, am pus-o in pat, am mufat-o la suzi si am plecat sa fac un dus si pur si simplu a adormit, asa ca acum dupa ce papa seara daca nu plange dar nici nu doarme o pun in patut. mai converseaza ea cu maimutzoii dar adoarme. intr-o seara stateam si eu si ta-su mai departe de patut ca sa nu ne repereze si muream de ras ascultand-o: scotea niste chiuituri si radea de mama focului. cam 15 min si apoi a adormit instant de am crezut ca a patit ceva.
mihacarm hai ca o sa fie bine. uite roandre a avut-o pe fetita cu icter mult timp si acum andrei tot asa.
kate e un dulce anelin.
ufff, la mine a mers ff prost filmuletul cu ingrid. hai ca mai incerc...
mirandolina spune:
Mey, imi da si mie cineva parolele alea? Nu ma mai citeste nimeni? 
Cristiana70, cred ca ai nostri copii sunt intelesi sa nu ne lase sa ne spalam creierii

Din categoria impusca-ma acum, ne prezentam la raport eu si al meu barbat: varsator versus taur. Acu'... sa zic ca el are experienta: maica-sa e tot varsator si imi cam seamana la temperament. Iar produsul amorului nostru liber e tot varsatoare
, asa ca va fi nevoit sa se adapteze... Da' si eu am experienta cu mama taur, si cam ieseau scintei pe vremuri
In orice caz, hororr-scopul e destul de conform cu realitatea, l-am salvat si il voi retransmite, in buna traditie nemuritoare a spamului![]()
Mihacarm2002, imi pare tare rau ca si tu te kinui cu Eva
adica raii aia o kinuie pe Eva... Medicul de la spital mi-a zis s-o duc si peste doua saptamini, dar mai bine imi sectionez eu venele decit s-o mai kinuie aia in vena. Macar acum stiu - ii luam singe din calcii RAPID si gata.
Spuneai si ca bebe are pb cu kk. Tu cum stai la capitolul asta? Ca inteleg ca, daca tu esti ok, e si ea.
Si eu o alaptez pe Maya doar la sin, doar ca seara nush ce are, da' nu se satura neam, si atunci ii mai dau si un biberon de 80-110 ml. Numai asa adoarme. Nu tinut in brate, nu leganat (asta kiar nu-i place), nu cintat, nu aburit. Mincare nene! Si daca stau sa ma gindesc, si eu maninc in dorul lelii ziua si rup frigiderul in doua seara, cind sta ta-su cu bebelina.
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
marinar spune:
haha, tare dulcica ingrid.
bai mie nu mi se potriveste horoscopul sub nici o forma. mai ales la compaatibilitati: sotul meu e ras iar pt mine e partenerul perfect din toate punctele de vedere.
oaana spune:
buna ziua proaspetelor mamici si felicitari pentru bebeii vostri.
am si eu o intrbare,cine ma poate ajuta.
vreau sa nasc si a doua oara cu anestezie epidurala,si vreau sa stiu daca a mai nascut careva dintre voi si a doua oara la fel,ca eu mai aud pareri pro si contra si vreau sa ma informez.
mutumesc mult.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
eli1977 spune:
buna la fete cucuiete,
Kate, ce-ai facut pana la urma, sper ca nu ai scos unghia...sper pt tine sa-ti treaca fara sa o scoti pt ca eu am trecut de doua ori prin asta, e nasol rau(tot asa, de la o infectie)
Pupici pt Anelin, e scump foc!!
Liuda, iti tin pumnii la vaccin azi!de Pasti vin acasa la Galati, o sa-ti caut nr de tel in lista, poate ne vedem cu bebicii, vrei?
Marinar, ce dulcica e Emma, cum sta ea la masaj!!
Catalina, o sa gasesti ceva si mai bun, nu te lasa DD asa,are el grija de Matei si de tine, o sa vezi...
Fete, mi-a trecut...furia rosie si vreau sa ma apuc de antibb;nu alaptez..ce luati voi?Am luat mult timp Logest, nu am avut nici o reactie adversa, nu m-am ingrasat, acum nu stiu daca sa iau tot asa.
PUPICI,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
marinar spune:
eli pai daca ti-a fost bine cu alea poti sa le mai iei dar mai bine merg la dr si fa si niste analize.
mirandolina spune:
Eu ma bag la sterilet. Fetelor, voi ce ziceti?
Si inca ceva: eu am de pregatit botezul, dar in acelasi timp tb sa ne si
maritam, sa intram in rindul lumii (cica). Inca nu ne-am decis daca vrem sa le facem 2 in 1, dar am nevoie de sugestii de popi pe care sa nu-i string de gitlegau si sa nu-mi mureze gupilu in apa rece, cum am vazut kiar duminica. Eu m-am gindit la Schitul Darvari. Iar de resto, Casa Universitarilor. Pareri?
Apropo de
, al meu a trebuit sa-mi faca un copil ca sa-mi puna shaiba pe deget? Ca asa reiese din horrorscop 

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Liuda spune:
eli te astept la galati
fetele am fost la vaccin, doar la intepetura a fornait dar mai mult din cauza ca a simtit ca i-am tinut piciorusil sa nu-l miste. asta a fost deranjul ei, de ce o tin ? in rest am ajuns acasa si dormim in carut, vedem ce se intampla mai tarziu, poate o fi tot bine.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007