Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
ylilimic spune:
Sa va fie ziua buna, dragele babei!
Binenteles ca eram in urma cu cititul, am recuperat mai pe diagonala asa...
Dupa vaccin a avut niste colici, ca macar atata daca reactie nasoala-nu.
Am ajuns sa ma mulg la 4 dim ca Adam nu voia laptic si mie imi crapa sanul de plin...S-a sculat lenes abia la 8, am iesit intre 10-12 afara si abia la 14 a cerut din nou...dubios! Acum ii dau iar ca ma dor sanii, am lasat si lichidele ca am lapte si-n chiloti
o sa umblu cu ei apretati
Am vazut poze de bb Anelin - promos baiat!
Filmuletele de la Messa sunt in curs de descarcare...
marybell- te gandeai la bietii parinti, dar afla ca de vara mea imi pasa cel mai mult... mai ales de cand am auzit ca tatal lui ii ajuta doar material (bani si drumuri prin tara dupa ei cu masina) dar cand merge la spital s-o vada pe mamica, nu vede si baiatul
. Nu cere sa-l vada, vb doar cu ea pe hol!!! De fapt l-a vazut doar cateva zile cat a stat bb acasa dupa externare...Acum ma intelegi? Restul cuvintelor sunt de prisos!
cristiana - multumim de strigatul la raport! Apropos, ai vazut ca daca nu mai "strig catalogul" fetele "din umbra" nu mai intra sa ne povesteasca ce mai fac?
marina - si emma e o dulcica tare! pun imediat si tortul promis in mai multe faze: boboc de trandafir si cum se deschide si se aprind artificiile.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
auziti s-a uitat dr. la fata si cica nu e nici un semn de deplasie.
ideea e ca dr. de familie ne-a dat indreptare la spital pentru eco ca zicea ca e evident ca are deplasie de sold, nu am ajuns la spital ca de lenea e mare, poate saptamana asta, dar din cate vad nu o sa gasim noi mare problema la solduri.Doar ca o sa stam ca prostii pe la cozi si o sa ma disper p[e acolo din simplu fapt ca sta fata in holurile spitalului unde sant sute de copiibolnavi.. Cica ar fi bine sa-i pun al 2 pampers. pai ea nu moare de placere de la unu - ca cand o desfac se intinde in veselie, ap doua...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
ylilimic spune:
marina - faza 1,
faza 2
vaaai, ce multe faze am gasit! 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Shine spune:
marinar eu cate cate ori il imbrac cu www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=15¤tstrip=3" target="_blank">acest body, nu doarme noaptea!!!! Probabil ca vrea sa imi arate clar ca e " in charge"
ca tot am ajuns la poze... www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=38" target="_blank">asa are tati grija de bb
si www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=47¤tstrip=8" target="_blank">asa il tin sa scoata aerul
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
nadiutapm spune:
Messa.
, pe limbaj si pt ca existi
ei, ce aveti cu gemenii sunt niste oameni minunati, cand dorm cu fata la perete
, eu sunt gemeni, hihihi si sotul capricorn na
Katy, incearca sa cureti puroiul daca exista si picura cateva picaturi de ceara de lumanare pe locul acela, tine pe timpul noptii, nu permite sa mai intre microbi si se vindeca repede, cel putin la mine functioneaza bine.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
Liuda spune:
ylilimic fata ce mai faci tu cu cei doi pitici ai tai? cum te mai descurci? cand te speli? cand faci mancare, curat? cand mai mananci?
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
eu recunosc - pot sa ma spal dimineata, sta bona!
noaptea pustoaica doarme, uneori nu dar in general e bine
colici nu avem
curat face bona.
fac mancare - cand am chef ca tati nu e pretentios.
ziua parca a devenit tot mai scurta si nu le reusesc pe toate dar am norocul sa-mi permit sa platesc un om care sa ma ajute cu casa si copilul... inseamna mult, cel putin pentru mine.
Va pupic pe buric.
Messa spune:
Fetelor, eu azi mi-am facut toate drumurile pe saptamana asta, cu copilu' dupa mine.
Acuma ma duc sa zac la teve cu un suc si o tigara.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Liuda spune:
stati sa va zic si ultima mea disperare.... vine Pastele si oamenii parca au inebunit... pe cuvantul meu! bat la covoare pana la 1 noaptea, toata ziua, cum sa mai doarma copilul cand astea s-au trezit sa-si scoata jegul din casa. noroc de Pasti ca altfel cred ca mai stateau asa ...
Va pupic pe buric.
nadiutapm spune:
Anis, Marina, aveti neste fete una si una dulcici foc 
Shine, nu se vad pozele
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea