Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Liuda spune:
eu sant fericitul om care face dus dimineata in liniste... adica intai spalam fata, o schimbam, o hranim, facem ciaiul pentru toata ziua, daca dupa mancare vrea nani - o culcam, daca nu o las sa gangureasca sub privirele bonei. deci fac baie cat vreau....
alta data fiind singura, chipurile o adormeam, luam bbphonul cu mine in baie si cand imi era lumea mai draga, adica cu geluri si sapunuri si samponuri pe cap - atunci tipa ma in disperare!!!! si plecam cu spumele pe mine, sau cum eram, uda, neimbracata sa vad ce dracu zbiara exact acum cand eu sant in spalaturi...
am si eu o dorinta ... seara sa umplu cada (ca in rest fac doar dus) si sa ma bag in ea si sa stau acolo pana ma satur, ca cat am fost gravida nu aveam voie, acum nu mai am timp... sa ma relaxez si chiar (asta deja e din domeniul irealului) sa potnesc si jacuzzi... ca nu e mare smecherie, doar apesi butonul si te gadila bulele la fund... numai ca nu mai apuc si eu sa-mi indeplinesc dorinta asta, ca seara cat doarme sant singura si nu risc ca iar parca vad ca ies cu toate spumele dupa mine, si cand e treaza si tati e acasa - el nu se descurca cu ea.... asa ca mai asteptam.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
mihacarm2002 spune:
anne_ispas, bine ati venit!
Messa, multumim pt lectii. Pana acum a functionat si la mine.
Anis, si fetita mea mananca doar san si am probleme cu kk. Intr-o perioada cand ii dadeam si baby drink incepuse sa faca macar la 36 h. Erau zile cand facea si de 2-3 ori pe zi. Am ajuns insa la un pediatru care mi-a spus sa nu ii mai dau ceai si iar nu a mai facut.
Miercuri, tot la pediatru, sotul i-a spus ca nu mai facuse kk de 2 zile. Pediatra mi-a recomandat sa o ajut cu termometru si sa nu o las mai mult de 3 zile. Culmea e ca nu a plans deloc de kk in cele 2 zile.
Eu am avut o perioada depresiva (si eu care credeam ca scapasem bine). Am plans tare mult de duminica si inca nu mi-a trecut. Un motiv au fost bubitele care insa au trecut cu Cutaden. Dupa baie o dau cu Trixera (
Marinar). Am ajuns si la dermatolog cand fata nu mai avea nimic si dr. mi-a recomandat sa gandesc pozitiv
. Mi-a dat 2 creme sa o dau oridecate ori ii apare ceva si Romazulan sa ii pun apa de baita pana la 3 luni. Mi-a recomandat sa pun si o lg de amidon insa pana acum nu am pus. Partea buna a fost ca nu mi-a luat bani pe consultatie (50 lei). A spus ca fetita le poarta noroc![]()
Un alt motiv de depresie a fost icterul care mi se parea ca nu a palit deloc cu fenobarbital. Nivelul bilirubinei e f. mare, insa dr. mi-a spus ca trebuie vazut care e: cea directa sau indirecta. Tot dr. care a vazut-o pe Eva miercuri mi-a spus ca ei i se pare ca a mai palit. Oricum, m-a incurajat pt ca ma panicasem rau, rau. Acum astept rezultatul analizelor. La fel ca mirandolina, Evei i-a luat analize din mana. A plans cat a avut acul in manuta, dar apoi s/a linistit. Nu va spun ca si marti am fost la alt lab de analize (cica prin pile de-ale soacra-mi) si i-a luat sange din degetel si din calcaiul piciorului. Iar cand am luat rezultatul, nu facusera ceea ce doream. Adica, mi-am chinuit copilul degeaba.
Acum, astept sa mai treaca putin si sa sun la Medicover sa vad daca e gata rezultatul.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
gio spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
am nevoie de ajutor in sfaturi!
In octombrie va scriam de verisoara mea Madalina care a nascut un bb cu probleme de sanatate. Puteau fi evitate unele complicatii daca nu era tratat la Cta. In prima luna de viata in sp din Cta a contactat un microb clebsiela-sper ca e corect- de care nu mai scapa. Au urmat internari la Budimex (nici ei nu au descoperit microbul, dar l-au operat pt traheostoma), la Tg. Mures (i-au facut o operatie de corectare de valva pulmonara si au depistat microbul) si acum e iar la Budimex. Doar ca s-au cam saturat de pacient, ca e septic si tine un salon ocupat doar pt el, si vor sa-l trimita la Cta, unde nu are sanse din lipsa de medicamente si aparatura. Intrebarea este: care este cel mai bun spital de copii, pe probleme infectioase/plamani? Ce stiti despre acest clebsiela?
As incerca orice sa aflu ca se poate vindeca, va rog sa intrebati pt mine, daca aveti unde! Are 5 luni si jumate, 5 kg, 63 cm, se hraneste doar prin sonda cu lapte, e taiat (operat) de la gat pana la buric+ traheostoma (un buton la gat ca in cazul cancerului la gat) la care s-a intervenit chirurgical de 2 ori.E si cardiac, dar operatia va fi posibila dupa varsta de 1 an. A suferit destul si de aia indraznesc sa va inoportunez cu mesajul asta dupa atata vreme! va roooog, ajutati-l Multumesc din suflet!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blondLuca Matei - 05.11.2004
Lilianacu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Lili, pt infectioase cel mai bine din cate stiu e la spitalul Colentina. Din pacate nu cunosc pe nimeni acolo, dar am o prietena care a fost internata si promit sa intreb.
La Budimex cine se ocupa de el? pe sectia cui este?
Despre Klebsiella nu vreau sa dau detalii, insa sora mea a murit din cauza nenoroceniei...
kateryna spune:
Mony, iti dai seama ca nu mai iau dupa dr. Daca propunea alta solutie poate il credeam, dar asa...
Am fost la o pedichiurista buna si am intrebat-o ce as putea sa fac in cazul asta. Mi-a zis sa pun cate putina apa oxigenata pe rana, de mai multe ori pe zi. Adevarul e ca parca se vede o imbunatatire. O sa incerc toate variantele inainte de a scoate unghia. Doar nu sunt nebuna sa ma chinui singura. Bine si asa ma doare, dar macar e suportabil.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
anne_ispas, bine ati venit!
Messa, multumim pt lectii. Pana acum a functionat si la mine.
Anis, si fetita mea mananca doar san si am probleme cu kk. Intr-o perioada cand ii dadeam si baby drink incepuse sa faca macar la 36 h. Erau zile cand facea si de 2-3 ori pe zi. Am ajuns insa la un pediatru care mi-a spus sa nu ii mai dau ceai si iar nu a mai facut.
Miercuri, tot la pediatru, sotul i-a spus ca nu mai facuse kk de 2 zile. Pediatra mi-a recomandat sa o ajut cu termometru si sa nu o las mai mult de 3 zile. Culmea e ca nu a plans deloc de kk in cele 2 zile.
Eu am avut o perioada depresiva (si eu care credeam ca scapasem bine). Am plans tare mult de duminica si inca nu mi-a trecut. Un motiv au fost bubitele care insa au trecut cu Cutaden. Dupa baie o dau cu Trixera (Marinar). Am ajuns si la dermatolog cand fata nu mai avea nimic si dr. mi-a recomandat sa gandesc pozitiv
. Mi-a dat 2 creme sa o dau oridecate ori ii apare ceva si Romazulan sa ii pun apa de baita pana la 3 luni. Mi-a recomandat sa pun si o lg de amidon insa pana acum nu am pus. Partea buna a fost ca nu mi-a luat bani pe consultatie (50 lei). A spus ca fetita le poarta noroc
Un alt motiv de depresie a fost icterul care mi se parea ca nu a palit deloc cu fenobarbital. Nivelul bilirubinei e f. mare, insa dr. mi-a spus ca trebuie vazut care e: cea directa sau indirecta. Tot dr. care a vazut-o pe Eva miercuri mi-a spus ca ei i se pare ca a mai palit. Oricum, m-a incurajat pt ca ma panicasem rau, rau. Acum astept rezultatul analizelor. La fel ca mirandolina, Evei i-a luat analize din mana. A plans cat a avut acul in manuta, dar apoi s/a linistit. Nu va spun ca si marti am fost la alt lab de analize (cica prin pile de-ale soacra-mi) si i-a luat sange din degetel si din calcaiul piciorului. Iar cand am luat rezultatul, nu facusera ceea ce doream. Adica, mi-am chinuit copilul degeaba.
Acum, astept sa mai treaca putin si sa sun la Medicover sa vad daca e gata rezultatul.
Mihaela siEva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
si cum face kaka ?ajutata?ce ii dai?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
Mihacarm eu te inteleg erfect ca si acum am o zi la 2-3 saptamani cand ma apuca o stare din aia nasoala. Incepe cu vreo noapte mai nedormita, devin mai agitata, vad toate prostiile pe corp la fata, orice fleac - e belea si motiv de plans... Atunci pe moment chiar imi fac o lista cu probleme la copil... apoi parca mai revin si chiar daca problemele sant reale nu mai par atat de complicate si de nerezolvat.
uneori daca sant in stare naspa - chiar si ca nu a facut kk ma face sa plang si sa vad cine stie ce probleme. pe cand daca ma simt bine - parca nici asta nu e o problema, si la mine fata chiar face kk mai mult ajutata, rar cand face singura si atunci doar daca o imflu cu ceai. ei si daca mai trec pe la un pediatru - parca si mai multe probleme se aduna.
noi masaj facem inainte de baie, chiar daca e obosita sau flamanda sta ca mielul la masaj, mai ales la picioare... cred ca din cauza pampersului. asa ca noi un sfert de ora masajam doar picioarele, apoi la maini mai repede ca nu ii place, de spate nu mai zic ca oboseste sa tina capul asta care tare greu mai este inca, asa ca acolo facem in viteza. Dupa baie abia suporta s-o imbrac dap sa mai facem masaj - nu!!! Dupa baie e imbracatul in viteza, apoi lapticul si nani ca si asa adoarme daca ma foiesc prea mult nemancata.
Va pupic pe buric.
kateryna spune:
Stiam eu ca am uitat ceva...Anis, ai o dulceata de fata. Ce frumos danseaza. Abia astept sa creasca si al meu.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Liuda spune:
hai ca plec sa duc moata la vaccin
fetili fiti cumintele si tineti-ne pumnii...
Va pupic pe buric.
gio spune:
Catalina,sa ne luam de mana - eu berbec si el geaman
. eu ma regasesc la berbec, mai putin treaba cu sexul
haha.
cat despre angajator, pierderea lui. eu una cand era taisia bb in 2 sapt am si gasit job. asa ca...
vazut poze, filmuletze, mai putin cel pus de messa ca nu stiam care e. mai ma uit o data acum.
raportez si eu copil dereglat dupa vaccin - mesele sunt varza cel putin. tin minte ca si la primul copil a fost la fel.
legat de bani, eu una n-as lasa statului nici un leut. vorba danei, i-as da de pomana dar tot i-as lua. multi, putini, nu strica.
va pupam
wannajo spune:
marybell, da , asta intrebasem, de Pentaxim vs Infanrix. Multumim mult pentru lamuriri! Deci numai cel de la stat e cu virus "viu"...
Inteleg ca majoritatea au optat pt infanrix. Cred ca asa vom opta si noi.
Messa, excelente cele 2 lectii! Multumim mult! Si noi avem mai multe cuvinte in vocabular: de cele mai multe ori "aia-aia-aia" sau daca e de plans se plange cu "inghi"...Sunt tare curioasa ce o insemna tanguiala lui ca e atat de dulce cand parca isi canta singur.
Catalina, am citit de nemernicii de la tine de la job. Parca ai fi angajata la mine la job. Exact asa am patit si eu...nu-ti spun dupa atatia ani in care de drag mi-am sacrificat weekenduri in sir si ma duceam la job ca sa-i ajut, am facut ore suplimentare, i-am ajutat enorm si am fost "prieteni" dupa ce am ramas gravida si le-am spus au facut 2 mari marlanii:
1. au spus ca acum, ca nu le voi fi de folos dupa ce nasc trebuie sa lucrez pana atunci in alte 2 pozitii (cica sa fiu si casiera si secretara la o alta firma a lor din acelasi sediu...
). Eu fiind director de departament si incercand sa ma faca sa renunt pt ca ma jigneau sa fiu director, secretara si casiera...
2. salariul primit nu a mai fost cel negociat..."normal". Ca daca era o conventie si nimeni nu o poate dovedi legal de ce sa nu-mi dea numai sal din cartea de munca? Mi-au si motivat, ca cica negocierea a fost facuta in favoarea mea si de asta imi platesc 3 lei cat am in cartea de munca.
Iti dai seama ce misto a fost sa primesc aceste vesti si alte dulcegarii verbale de la oamenii pe care i-am ajutat neconditionat atatia ani. Si asta e, nu stim cum ne vom descurca pt ca e clar ca dupa cateva luni (nu voi putea sta pe 8 mil ale statului) va trebui sa caut job.
DAR, ii multumesc lui Dumnezeu pt ca daca asta e plata pt sanatatea i fericirea familiei noastre o accept cu drag si prefer varianta asta!
Iti tin pumnii si lasa dezamagirea de o parte. Ai invatat ca in lumea asta oamenii isi fac interesul personal...
pupici,
wanna & bebe Andrei David

Luca Matei - 05.11.2004