Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am facut ieri vaccinul!!! Si multumesc lui Dumnezeu si ieri si azi vad ca Mihnea e o.k.. A papat bine, a dormit,, n-a facut febra...

In alta ordine de idei, am inceput sa-i dau lapticul cu 10 ml de apica in plus si cu ceiut si am vazut ca kk( scuza-ti cacofonia) nu mai e asa verde, ca de extraterestru. Singur tot nu face, azi l-am apasat un picut cu piciorusele pe burtica dar macar nu mai bag termometru sau supozitoare...
Messa, ma gandeam eu ca atunci cand v-am trimis link-ul tu o sa faci rost de filmulete. Esti tare, bravo! Nu-mi inchipuiam ca esti rac, te vedeam o leoaica in toata legea..:)

Cristiana'Ma duc sa-mi trag si-un dus in teasta, punem pariu ca asta micu' se trezeste si urla? Nu-s ce are cand se spala ma-sa, oare sa-i plac jegoasa? Mister... hai ca rad singura ca nebuna!!!

Nu-i nimeni din sect 4???Ati luat careva banii de trusou???

Pupicei la mamici si bebei!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, cum sa ma supar cand sunt de acord cu tine. Tocmai de asta spun, sa nu ne dam sufletu pt un serviciu ca angajatoru nu da nimic pt noi. Ma rog, nu mai discut, m-a luat si rasul azi cand am vazut ca m-au si sunat de pe ejobs unde am postat si io la plezneala neshte anunturi.

Adinush, iertare mama dar te contrazic, sotul meu e geaman pur si familist super convins. Dar eu ti-am zis teoria mea, tre sa astepti sa le vie lor mintea la cap si inainte de 30 de ani nu ai nici o sansa, sorry. Pupici

M-am adunat si io de pe coclauri si infulec ca sunt lihnita. Matei se ratzoieste iar la ursuletii din carusel si hop si io pe net nitelus.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei cand se incalzeste? ca nu stiu ce am dar nu ma pot incalzi....

am si eu o intrebare... de ce dimineata de la 6 in patut nu se lipeste somnul, iar daca o pun langa mine - inchide ochii imediat si doarmeeeee. Dimineata somnul cu mami e mai dulce?

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor pupici, eu am plecat la marmacie - avem nevoie de mancare pentru sambata duminica, asa ca ma duc dupa urmatoarea portie de Humana. apoi hranim fetita si iesim afara pana la vreo 3, iar apoi - nasol - ne ducem la dr sa ne faca vaccinul. Poate o sa fim cumintele si poate scapam si de reactii....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Liuda

bei cand se incalzeste? ca nu stiu ce am dar nu ma pot incalzi....

am si eu o intrebare... de ce dimineata de la 6 in patut nu se lipeste somnul, iar daca o pun langa mine - inchide ochii imediat si doarmeeeee. Dimineata somnul cu mami e mai dulce?

Va pupic pe buric.

Idem, LIUDA, si David sdoarme bine langa mami, dar de obicei dupa ora 8 are personalitate, vrea in carut, ca doar n-o sa stea tot timpul la fustele (pardon, pijamalele) ma-sii!

Nu stiu de ce incalzit vorbesti tu, dar eu imi simt picioarele congelate tot timpul, aseara mi-am adus aminte ca avem nu stiu ce aparat, ca o pernita de plastic cu ceramica inauntru, il pui in priza, il incalzesti, apoi scoti cordonul si-l pui in pat, daca ti-e frig. Oaau da tare bun o fost!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Bey, MESSA, azi noapte n-am mai avut puterea sa ma uit si la al doilea vidou, dar nu mere, ma pun sa-l mai descarc odata, la primul am mai descarcat si ceva codita cu coduri sau ma-sa stie ce, ca nu-s de meserie!

Ai vazut, CATALINA? Ai un mare-mare de la mine, stii, mai au angajatorii astia o faza: te fac sa crezi ca doar la ei primesti maxim de recunoastere, si ca oricare altul te va trata mai rau, nimic mai fals!

Mergi la inceput

MARYELA, pe cuvantul meu, zici ca-i apesi vreun buton, cand aude dushul, gata scandalul! Sa vezi ce-i pe mine cand trebuie sa ma spal si pe cap, asta mic urla, eu trebuie sa-mi dau cu toate alea sa nu mi se incalceasca putinul par care n-a cazut sau nu mi l-a smuls domnisorul, dupa care fuga la el, pe jumatate stearsa si imbracata, sa vaz ce are!

In alta ordine de idei, sunt bucuroasa ca ati scapat de vaccin. In curand incepem sa ne vaitam de ala de patru luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite Ema de cosmogirl

La multe lunite Ariana de Oti_s

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

MARYELA, pe cuvantul meu, zici ca-i apesi vreun buton, cand aude dushul, gata scandalul! Sa vezi ce-i pe mine cand trebuie sa ma spal si pe cap, asta mic urla, eu trebuie sa-mi dau cu toate alea sa nu mi se incalceasca putinul par care n-a cazut sau nu mi l-a smuls domnisorul, dupa care fuga la el, pe jumatate stearsa si imbracata, sa vaz ce are!

In alta ordine de idei, sunt bucuroasa ca ati scapat de vaccin. In curand incepem sa ne vaitam de ala de patru luni!

Cristiana, pune-l in carucior (sau scoica de masin) si ia-l cu tine in baie.Se linisteste si el si tu, iar de rusine...inca nu e cazul...

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

katy nu te lua dupa doctori astia ca iti scot unghia una doua fara sa-ti trateze
nimic ca e mai simplu , daca era asa eu imi scoteam unghiile pana acum de mii de ori

lilisor multa sanatate nepotelului, din pacate chiar nu stiu al spital in afara de victor
babes aici in bucuresti care am auzit ca ar fi bun , ne rugam ptr. puiut sa se faca bine

cana baiatul meu mananca 135ml la 4 ore , dar depinde de copil

tonilexa sa-ti traiasca fetita , bine ai venit , te mai asteptam pe aici
si stai linistita al meu nu doarme ziua mai deloc , cand am venit acasa
confunda noaptea cu ziua , acum face diferenta dar stie care e ziua si
nu vrea sa doarma , orice altceva in afara de dormit , afara imi doarme mai bine

catalina imi pare tare rau ca ai primit un shut in fund , dar lasa ca poate te inveti minte
si nu mai pui atata suflet data viitoare oricum familia e cea mai importanta si tu stii asta
ca doar ai luptat atat pentru matei , ne da de gandit asta nu ca nimic nu merita sa te
sacrifici asa pentru un servici

cana al meu mananca bine dupa baita , tipa de foame mai ales daca e si ora lui , incearca
sa-i faci baita un pic mai fierbinte

laura popy eu tot dupa baita ii fac masaj in general , dar ii mai fac si ziua cand e
frichinit ca sta cuminte si asa il pacalesc

catalina stiu ca pentru matei te zbati sa-i oferi ceva mai bun ca de altfel noi toate ,
dar cum ai zis nu te lasa el DD

anis ce dulcica e ingrid chiar are stofa de vedeta , de abia astept sa o vad si pe iarina asa

messa multumim pentru link-uri si pentru horoscop desi daca ma iau dupa el , eu si sotul ,
taur si scorpion suntem la categoria impuscate , am ras sa morr
eu nu mai pot sa-ti deschid primul link , aseara am reusit , cine mai incearca sa-mi spuna
si mie daca mai merge , al doilea a mers

catalina sunt obligati sa te incadreze pe acelasi post nu si pe aceeasi functie , eu asa stiu

laura popy sa stii ca mie mi s-a intamplat sa-l deochi , sau cel putin asa am crezut ca nu il
vazuse nimeni

liuda sa fiti cuminti la vaccin , tinem pumnni ca printesica diana sa fie cuminte si sa nu aibe
nimic

katy e dulcic rau anelin al tau , deja va luptati cu dintisorii eu vreau sa mai treaca ceva timp

Mergi la inceput