Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salut fetili, sunt oarecum cheauna, am reusit sa descarc filmuletele MESSEI, dar am avut ce sta pana pe la 3! Dar tipul a fost intelegator cu mine, la 2 s-a trezit si mi-a spus un "nah" pe care numai eu il inteleg, a halit, a ragait si ne-am culcat. Noroc ca m-am trezit la 3 sa inchid PC-ul ca se descarcase si celalalt.

Ei, azi daca ma cutati cumva, sunt in curte, lucrez la un grup de monumente, deocamdata unul pentru DANA, unul pentru MESSA !

Ma duc sa-mi trag si-un dus in teasta, punem pariu ca asta micu' se trezeste si urla? Nu-s ce are cand se spala ma-sa, oare sa-i plac jegoasa? Mister...

MESSA, mai bine lasai horoascapele, eu Varsator, tati Balanta, sa vezi ce-i dau in cap cand vine acasa, ca-i vanator de avere, am stiut eu ceva.

AELITA, pe la voi se invarte al meu zilele astea, mi-a trimis mesaj ca e frumos in Spania!

CATALINA, vin si eu sa mai rasucesc cutitul in rana, poti fi convinsa ca au inceput sa caute pe altcineva inca din septembrie, stiu caci vad ce s-a intamplat la mine!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu sunt rac... dar la o faza nu au dreptate!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Messa, multumim ptr "prajiturica". Pana la urma se pare ca il "traduceam" bine pe bebe.

quote:
Messa
Posted - 30/03/2007 : 11:33:35 Eu sunt rac... dar la o faza nu au dreptate!!!

"- pregatita pentru orice fel de urgente. Inclusiv pentru uragane, desi sta in Romania, la Brasov" ... Eu am mai gasit una la care nu au dreptate...nu stai la Brasov.

Si sa va aratam si noi ce facem cand ne supara gingiutele.www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070330&ctime=102418" target="_blank"> Asa isi maseaza bebe gingiutele.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

KATERYNA, e dulce-foc micutul, si tare prins in problema lui cu gingiile!

Iar au disparut o gramada de fete, ALINUK n-a intrat nici ieri, sper ca totul e ok.

LILICA, ADELA, mai dati si voi de veste ce si cum pe la voi.

CATA, sper ca nu te-am suparat si mai tare.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei ce nasol scrie la capricorn.... dar cred ca e adrvarat, in multe privinte ma regasesc.. vai de mamam lui de sagetator, ca mie repede imi sare cuiul din perete, daca ma doare ceva sau sant obosita - mai bine nu te apropia, in genere la greu - ma scufund... ei si multe altele care mka fac sa cred ca capricornul e cel mai nasol, s-o chinuit mama si tot zicea, "lasa ca ai sa ai si tu copii si ai sa vezi cum e".... si uite ca am facut la fel un capricorn - cred ca o sa vad si eu ce a patit mama! acum e inca bine, ca maica-mea cu mine 4 luni nu s-a dezbracat noaptea ca tipam continuu, abia dupa 5 luni am inceput si eu sa mai tac din cand in cand si sa prinda cate 3 ore de somn noaptea.... eu, stau bine pe langa ea! sa vedem ce urmeaza!

fetelor raportam o noapte buna, numai ca ma inerveaza de mor sa dorm singura. ca adorm intr-un pat, dupa 3 ore ma duc in celalat pat... si acolo raman pana dimineata, ca e bun bbphonul numai ca reactioneaza si de cate ori rade copilul in somn.... si stai cu ochii beliti la receptor... mai bine langa ea ca imi dau seama usor daca e sau nu de ridicat.

mama ce perfoarmanta - eri am facut si mancare, sote de mazare cu carnita evident... nu mai apucasem sa fac mancare de o vesnicie, si eri la 9 daca tot era timpul de trezire a moatei (si ea ca intotdeauna doarme lemn la ora la care eu vreau s-o trezesc pentru baie) m-am apucat sa fac mancare pe langa ea. asa ca am luat 2 iepuri - 1. mancare facuta, 2 - s-a trezit fata de la foiala mea si nu mai trebuia sa lupt cu ea.

noi azi acem vaccin la 16-00 , sper sa fie bine. ca poate o sa avem si noi o sambata si diminica ca oamenii.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

katy ma desperi cand vorbesti de dinti - numai asta mai lipsea, ca cireasa de pe tort... hai ma, incepe alta [poveste, mai stateam si noi macar 2 luni fara belele.... .

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Katy,e un scumpic Anelin cu degetul in gurita.
Al meu isi baga tot pumnul...iti dai seama cum ar arata in poza.

Cristiana

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

bai la noi problema este in limba mea ... cateodata nu vrea brata, nu vrea mancare nu vrea nimic - doar sa vorbesti cu ea... tata ametesc vorbind si ea se uita si rade si gangureste si tuseste (e un fel de vorba) ...nu mai am saliva uneori in gura... vecii mei cared ca zic ca am inebunit...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Katy, e dragutz foc Anelin.
Am sio o intrebare..... Se poate sa le dea dintii de la varsta asta, ca io i-am spus dr pediatre si a zis ca este exclus, abia dupa 6 luni. Si noi stam toata ziua cu manutza in guritza, nu mai vrem nici suzeta. Io ii mai bag degetu' sa o "scarpin" la gingii si e in extaz.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dana, oare sa arate ceva in genul www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070322&ctime=120737" target="_blank">asta?
Aaa...sa va aratam www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070329&ctime=082313" target="_blank">cum ne jucam noi si ca www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070324&ctime=081949" target="_blank">avem dovada ca avem limbuta.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput