Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dimineata, sper sa fie buna ca am inceput prost pt ca s-au trezit amandoua in acelasi timp. dar au baut laptic si acum dorm.
Messa, sper ca nu te-ai suparat ca am intrebat de filmulete. Aseara am fost atat de obosita ca nu am realizat ca de fapt sunt 2 filme pt toate 5 cuv. am crezut ca trebuia sa fie 5 filme pt 5 cuvinte.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita, nu ma vor da afara in acest moment oficial. Nu au voie, cum bine zici. Cum zicea si Lili acum ceva timp, sunt obligati sa imi garanteze un post conform pregatirii. Cum in cartea mea de munca scrie asistent director (dar eu faceam PR ceea ce e mult mai mult), pot sa imi spuna ca ma asteapta un post la receptie sau cine stie, chiar pe la poarta undeva, nu imi mai ofera postul meu pe care acum se pregatesc sa angajeze. Termenul meu era sa ma intorc in iulie (eu am plecat din septembrie) si ii inteleg ca nu mai pot lasa totul pe colega mea care deja mai are nitel si se arunca de pe bloc si cu treaba ei si cu a mea. Dar ca sa nici nu incerce sa vada cum merge cu mine part time ... asta m-a durut. Noua ne da statul 6 milioane, pe langa alea 2 de alocatie. Adica in total 8 (io stiu, sa zic vreo 300 de euro? Nici atat). Ma rog, decat nimic, e bine si asta. Voi incerca sa imi mai gasesc una alta ca sa mai scot un ban.
Nu e un capat de tara.

Liuda, nu aia nu sunt bani de trait cu ei, dar cand nu ai incotro? Ce faci?
Eu zic mersi ca nu m-a prins "fericirea" asta cu serviciul cu casa neplatita si cu rate mari.

Si ca sa va completati parerea despre mine, va amintesc ca sunt berbec. Acu' recititi ce scrie in mesajul Messei despre aceasta zodie, sa ma recunoasteti 100%.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Dana nu stiu ce e cu crizele astea dar si eu sper sa scapam. aseara am mai pacalit-o cu o jucarie zornaitoare da acu am febra la mana . seara dupa baita papa si apoi fie adoarme in brate cat o tin sa ragaie fie o pun treaza in patut, mai converseaza putin cu albinutzele si adorme singurica. am trecut de faza in care trebuia sa o ametesc de atata leganat ca sa adoarma.

nadiuta depinde de copil. emma si-a scos mesele de noapte de pe la o luna.

cana bine ai venit. ai nascut pe 17 ca si columbeanca

mirandolina si pe emma au pus-o la intretinere dar din februarie. pai daca o bagau din ianuarie cred ca faceam un scandal...

mai au fost atatea argumente pro pt vaccinul care se cumpara in defavoarea celui de stat, dar vad ca ala v-au dereglat copii si unii chiar au facut febra. pai emma in afara de o juma de zi cu 37,7 n-a avut nimic. nu papa nici mai mult nici mai putin, nu s-a schimbat programul, e ok.

lili multa sanatate nepotelului tau.

cana sa inteleg ca ai inceput diversificarea?

tonilexa bine ai venit. emma nu doarme in casa ziua mai deloc. daca stau cu ea si ii tin suzeta in gura doarme putin, altfel...doar afara.

cata lasa fata ca o sa fie bine. sunt sigura ca o sa gasesti ceva mai avantajos si apoi o s te bucur ca ti-au zis astia pas.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by anne_ispas

Woaw Roxana, e super scaunelul tau! Cred ca am sa-i cumpar si io bebelinei mele. Sper sa gasesc in Romania.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Anne, asta pe care il are Roxana nu-l gasesti in Romania. Stiu sigur ptr ca asta am vrut si eu sa-l iau.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by kateryna

quote:
Originally posted by anne_ispas

Woaw Roxana, e super scaunelul tau! Cred ca am sa-i cumpar si io bebelinei mele. Sper sa gasesc in Romania.

Anne, asta pe care il are Roxana nu-l gasesti in Romania. Stiu sigur ptr ca asta am vrut si eu sa-l iau.

Banuiam io ceva. Acum nu imi mai ramane decat sa-mi fac niste calcule sa vad daca pot sa-l aduc de afara.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Bey Messo....am inceput ziua in hohote...eu sunt capricorn si barbatul gemeni...o combinatie exploziva..sincer pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca eu cu omul asta n-am nici o sansa.
Acum sa nu intelegeti ca vreau sa ma despart din cauza unui horoscop...dar asa ne ragasesc pe amandoi...si privind obiectiv iti dai seama ca suntem atat de diferiti...adevarul e ca asa am fost de cand ne cunoastem... un sir de certuri explozive si impacari pe masura,
Multa lume ne-a intrebat cum putem sa stam asa,nu cred ca am stat vreodata mai mult de 15 zile fara sa ne certam in ultimii 2 ani.Cred ca ar fi foarte monoton
Problema e ca eu am "imbatranit" mult in timpul sarcinii si as dori sa ma asez la casa mea..acea stabilitate de care mentiona si horoscpul,stabilitate pe care nu o s-o am niciodata alaturi de un geaman tipic ca el.
Acu nu stiu sigur de ce v-am povestit voua toate astea dar simteam nevoia sa bat campii

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

hi,hi, nebunia la mine e-n floare...
fetelor, ma gandeam oare noi putem sa ne deochem proprii cop
ii?
...ca eu ma tot minunez de ceea ce mi s-a intamplat....

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by laura-popy

hi,hi, nebunia la mine e-n floare...
fetelor, ma gandeam oare noi putem sa ne deochem proprii cop
ii?
...ca eu ma tot minunez de ceea ce mi s-a intamplat....

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Pai la cat e de frumos, te cred si io ca il deochi. Am vazut pozele cu voi, sunteti niste frumusei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aelita,vad ca nu ti-a raspuns nimeni...filmuletele de la Messa sunt despre limbajul bb-ilor.Ce vor ei de fapt cind pling.Sunt 5 "cuvinte" si traducerea lor.Tare interesant,parerea mea.

Marina,si cum ai trecut de la faza dormit leganat la cea cind adoarme in patut singura?Ca pentru mine e un mare mister.
Noroc ca noaptea adoarme singur dupa ce haleste,atunci chiar nu vrea leganat.

Messa,tu ce zodie esti?

Bai la mine nu se potriveste,ca eu sunt Capricorn si barbatu Balanta si pot spune ca e super ok.Poate mai am eu faze cind nu ma multumeste cu nimic,dar eu sunt incintata tare de zodia lui.M-as fi bucurat daca era si fi-miu Balanta...ca asa o sa ne rupem coarnele amandoi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Se da prima de nastere in sectorul 2!!!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput