*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
Mica, indesit voiam si noi sa cumparam....ce cod are!? Ca sa stiu sa ma duc la sigur ca astia pe net nu pun toate datele si poate nu e ce am vazut eu in magazine (acum nici nu ma mai aventurez sa colind...:)))
Haideti, cine imi mai zice si de cuptor de microunde si aspirator?!...:)))
Andrada, dupa 2 zile (la cezariana toaletarea o facea asistenta si punea cate juma de pachet de vata asa ca vedeti sa fie tampoanele consistente!) am trecut la absorbante de noapte...
Primele doua zile dupa cezariana nici nu stiam ce ma deranjeaza mai mult...e drept...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
byu spune:
Salutareeeeee , azi ma simt ceva mai bine
Andradaeu cred ca am scris despre Hb dar mi-e lene sa mai caut acum oricum este mic rezultatul 9,7 g/dl.Multumesc.
Pepsiesti o draguta .
Byu 29+ cu CASIAN
Poze
mica0307 spune:
cristalina ti-am trimis pe PM linkuri cu aragaz si cuptor cu microunde. Aspirator am unul mic de la samsung, e ok, da iti recomand unul mai mare, sau de fapt mai puternic (al meu are 1300 parca).
Mica 33 Maya Alexandra
Poze
tamaraspt spune:
Laviana, taxele pe care le-am platit la intrare/iesire din tara sunt:
205.000 lei - taxa de pod in RO
5 euro - taxa de drum in BG, valabila o saptamana, un fel de vinigheta.
6 euro - taxa de pod perceputa de bulgari (taxa care se plateste numai in euro sau USD, nu accepta leva).
Nu uitati sa aveti cartea verde a masinii pe care o primesti gratis de la asiguratorul rca.
Am fost simbata la Ruse si toate magazinele din centru erau deschise, am platit in general cu cardul si unde nu mergea cardul scoteam de la bancomat. De vizitat este centrul cu zona pietonala si magazinele metro/billa/kaufland si technomarket pt electronice.
Pt o plimbare a fost super, sunt 75km din bucuresti, mincarea f. buna, sucuri excelete, iar zona pietonala cu zeci de buticuri dragute si cafenele mi-a placut cel mai mult. Daca mai vrei si alte info poti sa-ti scriu pe pm.
Tamara 33
tamaraspt spune:
Laviana imi pare rau ca Matei nu se simte mai bine.
Eu care ieri va scriam cit de bine ma simt, fara insomnii, astazi dimineata am tras o serie de plins: nu-l mai simteam pe bebe miscind, el fiind activ si noaptea si dimineata. Imi aduceam aminte ca l-am simtit aseara pe la 11.30. Am facut toate lucrurile care ii placeau sau nu si reactiona. Hotarisem sa sun dr daca nu misca pina la 11 si nu mi-am lasat sotul sa plece la serv pina nu a miscat. A miscat pe la 11 fara citeva minute slab, abia pe la 12 a inceput sa se joace, acum iar doarme. La voi cit de des misca acum ca este mai mare si probabil mai putin loc de joaca?
Tamara 33
andradap spune:
Liviana... acei chiloti de unica folosinta i-am luat pt. ca mi s-a zis ca NU ma lasa sa pun chiloti pe mine in primele 2 zile... pt. ca NU ar "respira" zona ... Chilotii fiind din panza din asta... ca materialul din care e facuta masca de chirurg (prin care el RESPIRA )... or sa ma lase sa-i pun... Mie mi-era frica.. .cum o sa merg eu pe-acolo cu vata intre picioare... dar fara chiloti? Pai nu cade vata? Daca mi se ridica cumva CAMASA??? NUMAI GANDURI de-astea aveam... asa acum cu acesti chiloti m-am mai linistit!!! Makr n usunt chiar la "FUNDUL GOL" ... Oricum mai mult de 6 perechi nu cred ca voi folosi (pt. orice eventualitate am luat 2 pachete de chiloti cu cate 4-5 buc. fiecare)...
Mica, da... mai ai rabdare... ca poate prinzi chiar KIDEX (sf. lui aprilie) si acolo iar ar trebui sa fie reduceri!!!
Cristalina, apropos de CUMPARATURI... Uita-te si pe site-ul celor de la www.flanco.ro/" target="_blank">FLANCO sa-ti faci o idee legata de caracteristici si preturi...
PAFLOOOO... simt ca ma urc pe pereti!!! A venit primavara si deci sezonul INSECTELOR... in concluzie vazand cu ochii ma umplu de bube (o ciupitura de paianjen si ma umplu toata de BUBOAIE... ca deh nu ma abtin si SCARPIN)... Chiar voi face niste poze sa vezi in ce hal arat!!!
Andrada 33+ cu Antonio
mica0307 spune:
tamara si eu am avut problema asta dimineata. Desi s-a miscat, a fost foarte putin in comparatie cu alte dimineti. In plus cred ca nu mai are foarte mult loc ca a trecut la impins de vreo saptamana. De lovit mai rar.
Mica 33 Maya Alexandra
Poze
dianalaura spune:
petit_ange, ioana29, felicitari pt bebeii grasunei. Si mie mi-e asa de dor sa il vad pe Stefy..
Lavini, cristalina, felicitari pt noua saptamana! wow, cristalina, numai 3 sapt?!
Liviana, imi pare rau sa aud ca M e tot bolnavior!
byu, ma bucur ca te simti mai bine!
Si acum hai sa va scriu ce tocmai am citit eu in revista "Familia mea": "Exista anumite tipuri feminine care nasc mai des baieti decat fete. Potrivit ultimei teorii stiintifice, decisiv este in aceasta privinta caracterul viitoarei mame. Valerie Grant, psiholog la Universitatea Auckland, a demonstrat ca femeile cu o personalitate puternica si dominanta nasc aproape intotdeauna baieti, iar mamele linistite, delicate, sunt predispuse a da nastere doar la fete.
Explicatia constatarii este aceea ca natura este interesata ca femeia sa fie o mama cat mai buna pentru copilul ei, deoarece ea va suporta greutatea educatiei copilului si ii e mai usor sa il educe daca sexul copilului este pe masura caracterului femeii"
Ei, ce ziceti? O fi avand dreptate?
diana 32+ STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
Byu, uite o sa ma uit inca o data.. .desi aseara cand ti-am dat mesajul m-am uiatt inca o data pe mesajul trimis de tine ca sa fiu sigura ca nu ai scris despre Hb... sa nu cumva sa scriu eu tampenii desi ar fi accepat... acum cu AIUREALA asta din sarcina . Da... ai mica HEMOGLOBINA... Te sfatuiesc deci sa iei un supliment cu Fe (orice: TARDYFERON, MALTOFER, Fero-FOLGAMMA, ce ai la indemana ca sa zic asa)
Tamaraspt... ar trebui sa te linistesti...
1.) Fiecare copil se misca in ritmul lui (unii mai mult, altii mai putin);
2.) Pe masura ce sarcina avanseaza el are din ce in ce mai putin loc si atunci e si normal ca miscarile sa-i fie ingreunate si o parte din acrobatiile pe care le facea in luna a 6-a sa nu le mai faca acum
3.) Ii faci mai mult bine daca esti tu relaxata... decat daca stai stresata!!!
4.) Mai bine ne spui daca ai vazut si magazine cu LUCRURI de copii prin BULGARIA... sau daca la cele vizitate ai vazut ceva care sa te fi impresionat (ma refer la preturi)...
Multumim mult pentru INFO...
Andrada 33+ cu Antonio
andradap spune:
Dianalaura... pai in cazul meu ar trebui sa-mi dea D-zeu peste cativa ani si o fetita...
Nu de alta... dar eu sunt FOARTE SENSIBILA din fire... Si am un suflet bun (dupa cum zice mama ... sotul zice ca-s scorpiutza Pe cine sa cred? ). Ma impresioneaza suferinta oamenilor dar si bucuriile prin care trec!!!
Ce-i drept... cand e vorba sa fiu DURA sunt!!! Sau cand e nevoie de forta PSHICA eu sunt OMUL...
Asadar, daca in mine coexista doua astfel de "CALITATI" (sau cum sa le zic? ) ar trebui sa am si baiat si fata!!!
SI INCA CEVA: Sunt convinsa ca orice mama stie sa fie si MATZA BLANDA dar si TIGRESA adevarata!!! Asta PT. CA SUNTEM MAME!!! Ce zcieti?
Andrada 33+ cu Antonio