Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Dau buzna pe la voi ca vad ca s-au incins spiritele. Stiu cum e sa ai hormonii concentrati, toti odata, intr-un loc si sa te enervezi. Aici e un grup de suport si imi pare rau sa vad ca va dati cu suportul in cap. Carla, te voi ruga sa nu mai sperii mamicile. Stiu ca tu ai avut intentii bune, insa ce ai povestit tu este un caz izolat si, sub nici o forma, nu este cazul sa generalizezi. Pe mine m-au taiat cand deja nu mai conta, n-am simtit si nici n-am ramas traumatizata. Dupa, e alta poveste. Daca nu ma taiau, era si mai rau...
Deci, in conculuzie: nu are rost sa te inversunezi impotriva Anyei. Intamplator o cunosc si,fara sa fiu subiectiva, stiu ca ea vorbeste numai cand e in cunostiinta de cauza. Nu are rost sa va certati si sub nici o forma nu este cazul sa o ataci pe Anya pentru felul in care scrie. Pe langa faptul ca este interzis prin regulament, asa cum spunea si Jadi, este o miscare care se sanctioneaza cu cartonas, adica e sub centura. Nu mai stii ce argumente sa dai si lovesti pe unde apuci. Asa ca inchideti subiectul epiziotomie si traume la nastere si treceti mai departe.

Sarcina usoara si imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andra, daaa, frumos ai zis!

Urmind aproximativ aceeasi idee ca Andra, eu consider sarcina doar o etapa pina a-l tine pe bb in brate, si nu cea mai frumoasa perioada din viata; mi se pare mult mai frumos dupa, alaturi de bb.

Mi-a scapat replica cu gramatica, nu inteleg despre ce vorbiti, ma duc sa recitesc din urma.

Miillyy, sa va fie de bine toate cumparaturile! Eu am chicco 3-in-1 de la primul copil, e f bun.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Sigur Alina, as vrea sa ne intalnim. Din pacate saptamana urmatoare eu intru in concediu si plec cateva zile ... sa ma relaxez si sa mai cumpar una, alta pt bebitza ( ca mai nou sunt intr-o euforie de cumparaturi...)

Imi pare tare rau sa aud ca ai contractii; cred ca esti tare ingrijorata! Eu pana acum nici nu am simtit ca sunt insarcinata(doar ca m-am cam ingrasat si un pic ma doare spatele de la greutate)
Sunt convinsa ca o sa fie totul OK cu tine... Dr Novak e foarte bun si o sa te ajute sa duci sarcina la bun sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Aylin colul meu avea 3 cm cand am facut cerclaj. Dr. Iosup mi-a scris pe fisa ca valorile IR-urilor sunt crescute insa dr.T nu a avut nimic de comentat!!

orchis
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

estecri te rog trimite-mi un pm cu numele exact al produsului care iti trebuie dupa nastere.incerc sa ti-l fac rost din arad poate scapi de un drum.cat mai repede!!!!!!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Sofia, exact asta incercam si noi sa facem, sa aplanam conflictul .....intr-o maniera eleganta si utila pt noi toate. nu trebuie sa uitam scopul acestui forum si faptul ca suntem aici sa ne acordam suport 100%. animozitatile nu isi au locul. mi s-a intamplat sa nu fiu pe aceeasi lungime de unda cu unele subiecte sau persoane, insa atunci nu am postta si am stat de-o parte. cred ca asta e cea mai buna alternativa!

Ioana, tu stii mai bine decat noi cele care suntem la prima sarcina ca ceea ce urmeaza e superb...viata alaturi de mica minune..... asa ca ma voi gandi in continuare la cum va fi dupa nastere, nu in timpul ei....si parca nu mai am rabdare

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma gandeam sa mai scriu una alta dar deja nu mai vreau sa intind pelteaua.

Eu m-am retinut la scris in ultimile zile, am avut ceva treaba pe la servici dar si pentru faptul ca deja se incinsesera spiritele si nu vroiam sa mi-o mai iau inca o data fara sa fiu vinovata.

Pentru cele care vor sa citeasca de la primul capitolul, ne-am constituit ca un grup de sustinere si am hotarat la un moment dat sa nu scapam pe nimeni din "hora", la fel am incercat sa nu ne speriem una pe alta cu diverse probleme. Eu pentru asta am militat si firea mea optimista tot in directia asta o sa mearga.

Si poate ca in sarcina mea, nu totul a mers perfect si inca nu merg toate perfect dar eu sunt convinsa ca nu am de ce sa ma panic si mai ales sa va panic pe voi, povestind de cine stie ce chestii mai ciudate mi s-au spus pe la eco. Asa ca nu mai veniti cu "bau bau"-ul pe aici, chiar nu avem nevoie de stressuri suplimentare, incercati sa fiti echilibrate si sa incercati sa nu transformati aceasta perioada mirifica de sarcina in ceva oribil.

Mie una imi place sentimentul pe care il traiesc si nu cred ca voi intalni in viata alte aproape 9 luni in care sa ma simt asa de bine si as vrea sa va dau la toate macar o bucatica din acest sentiment!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stiti la ce ma gandeam? ca la un moment dat "micile noastre minuni" o sa se faca mari , o sa se casatoreasca o sa plece si noi o sa ramanem tot cu jumatatea langa noi. apropos, jumatatile voastre ce mai fac? mai "exista" pt voi?

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu ma gandesc ca o sa fiu soacra cu 2 nurori si mi-a zis o prietena ca e dragutz fimiu pentru fata ei dar ce sa faca cu o soacra asa ca mine si zau jur ca nu sunt fata rea .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Lipsesc si eu jumatate de zi si cand ma intorc vad ca am pierdut o disputa in toata regula. Calmati-va fetelor si haideti sa ne amintim ca toate ne dorim acelasi lucru: sa nastem bebelusii sanatosi si sa fim si noi bine! Ar trebui sa retinem asta si sa nu mai sarim la cearta pt orice!
Haide sa ne pupam si sa ne impacam!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput