Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
monjum06 spune:
salut fetele,
Azi sunt fericita pt ca aseara am fost la control si sunt OK.
BB e deja cu capul in jos, asta banuiam eu ca loveste prea puternic in partea de sus, colul meu este inca inchis desi tot moale, si asta m-a linistit, ca aveam emotii cine stie ce mi-o spune ca incepusem sa am si contractii....
Dupa Paste ma apuc de Tardyferon folic, 1 /zi.
Partea mai putin buna, e ca pe cantarul de la cabinet am slabit 2 kg. Acasa mi se parea ca stagnez, asa ca mi-a zis sa las prostiile si sa mananc mancare de oameni.
BB e bine, are 900gr. A zis ca probabil nu va fi un copil mare. Nici primul nu a fost, gabi a avut 2.900 la nastere, acem o sa aiba un pic mai mult probabil.
si eu sunt in febra cumparaturilor as cumpara de toate pentru toti.
va pup,
Monica 26+, mama lu' gabi
mamii spune:
pheewww acum am revenit am citit si eu mult mediatizata discutie inssssssaaaaa tre sa recunoashtem sunt femei caer nasc mai greu si femei kre nasc mai ushor indiferent de modul in care nasc( ma refer si la refacere unele se refac mai rapid altele mai greutz)DAAAAARRRR NOI SHTIM BINE K VOM NASHTE USHOR NU??? :D( eu una cel putin asha imi stapanesc emotiile) atunci nushu p ce carare o sa o iau=)) dar deabea ashtept sa il tin p bebe in brate sa il iubi mult d tot:D
X-ray spune:
mychy m-am casatorit cu un om extreordinar,sincer nu am crezut ca mai poate sa ma uimeasca cu multe.dar de cand stiu ca sunt gravi si au aparut si problemele m-a uimit si mai mult... nu am voie sa fac nimic in casa,el duce gunoiul,baga hainele la spalat,cara cumparaturile, imi face masaj ,ma da cu crema pe burtica si unde ii spun eu,merge la lucru,se ocupa si de cele doua afaceri pe care le avem si de care ma mai ocupam eu inainte.il vad seara ca efectiv pica frant si am momente cand ma simt atat de inutila... ca sa nu mai spun ca avem interdictie de la inceputul sarcinii la
. mi se rupe sufletul de el....dar noi doi avem un pact amandoi,vom avea copii vom creste dar nici macar pe ei nu vrem sa-i lasam sa intervina intre noi.sper ca vom reusi.si mie mi-e groaza de perioada adolescentei la copii...avem o familie prietena care aproape sunt la divort din cauza copiilor....pacat.na ca am devenit plangacioasa.
asa cum se tot scrie in ultimele pagini e de la HORMONI!
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Monica orice copil peste 2 kile nascut la termen e considerat normal. Dar Gabi cum a evoluat dupa nastere? A luat bine in greutate? Ca uneori cred ca asa e mai bine.
La mine Vlad s-a nascut cu 3.600 dar ne chinuia cu cate 700 pe luna, nu a fost si nici nu este mancacios. Acum cica si asta mic e alt soi, va fi mic la nastere!
Deni &
Vlad & Tudor
AndraZ spune:
alina si eu am luat de barbat un ingeras!
si pe mine ma ajuta 100% in tot ceea ce fac si se implica permanent in sarcina mea. nici eu nu credeam ca va fi atat de grijuliu si atat de intelegator, dar se pare ca barbatii ne pot uimi si in sens pozitiv.
ii multumesc mereu lui DD ca mi l-a dat si imi doresc ca viata mea alaturi de el sa fie cat mai lunga si cat mai frumoasa. uneori stau si ma intreb noaptea, cand ma trezesc sa merg la baie, daca ii arat ceea ce simt...ca de cand cu sarcina asta l-am cam lasat pe locul 2....insa eu sper ca sentimentele mele se vad si ca le percepe la adevarata lor intensitate.

vai, zici ca sunt o adolescenta indragostita ! ![]()
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
otim spune:
mychydutza - apropo cum adica daca mai exista pentru noi ??? Daca e vorba de
.... pauza ..... totala , n-am chef , desi asa de mult doream sa mi se mute placenta ...... , in rest exista si ne ajutam reciproc ca doar suntem insarcinati , nu ???
brazuca25 - ai fost , ai rezolvat , cum unde ???? la primarie si la croitorie , ca ne punem baza in tine serior ca sa devii DOAMNA
21 saptamani
Laurentiu
mychydutza spune:
Alina ma bukur ca ti-ai gasit asa o jumatate! sa fitzi sanatosi si sa va bucurati de voi si de copii pe care o sa-i aveti.
fetelor deja ati inceput sa cumparati lucruri pt copil............mie me frika, nus de ce , da n-am nici o tragere! o fii bine , o fi rau? las pe mai la urma. ca doar si pe la 8-9 luni o sa mai pot cat de cat umbla, nu?
otim, nu ma refeream la sex, ca am si uitat ce e aia! ma refeream asa in general. suntem asa prinse cu sarcina ca poate ii mai neglijam si poate s-or simti si ei abandonatzi.........
pupici
+20
mihaela
poze
otim spune:
monjum06 - ma bucur ca ai rezultate bune , dar nici ca se putea altfel ... nu avea voie ...
Miillyy - nu-mi trimiti si mie PM cu magazinele ??? te rogggg
mychydutza - nici noi nu am cumparat nimic . Mai fetelor ne mai lasati si noua ceva asa prin magazine sau ....
21 saptamani
Laurentiu
monjum06 spune:
tot eu,
sa va povestesc faze.
Ieri mi-am luat co ca sa stau si eu sa ma odihnesc, sa ma duc la dr. de acasa nu alergand nebuna de la servici.
Ziua incepe bine, ma scol la 9, ne jucam, iesim in parc. cand ne intoarcem... suna telefonul mobil, ca avem ceva de ridicat de la aeroportul H. Coanda, un colet venit de 2 saptamani, daca nu il ridicam cel tarziu azi, pleaca inapoi.
pana mai comentez ca de 2 saptamani nu ne-a anuntat nimeni etc... ajung acasa.
Sun sotul. hai sa mergem azi ca tot sunt acasa, da sa ajung si eu la dr. dau repede la copil sa manance, fac dus, zic trec eu sa te iau de la Stefan cel mare.
Nuuuu ca e f. aglomerat prin oras, o luam pe centura.
Ce centura ai innebunit, e plin de TIr-uri demente si e si mai mult de mers.
Cine are cuvantul final?
Cocosul
Plecam cu catel cu purcel, la 15, pe centura.
Am ajuns la aeroport la 17.05. dar nu asta-i problema cea mare.
Dupa intersectia cu Pipera, unde oricum mergeam bara la bara de 1 ora si ceva, mai opream motorul asteptam, povesteam, ii aratam lui Gabi cateii pe camp,mai inaintam 10 metrii iar stam...
la un moment dat desi eram in faza de stat sotul tipa 'intra pe stanga ca se bat unii' unde pe stanga? ca e coloana.
ei bine .... am zis ca sunt in stirile
Ioana75 spune:
Andra, nici eu nu mai am rabdare
.
Eu cred ca am voie sa ma pling de analize si rezultate proaste la eco, si va rog in avans sa ma sustineti, in caz ca o sa am nevoie
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)