Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
lorinaoo1 spune:
Ioana 

cam asa e, m-ai nimerit. Bine, cu o modificare - sotul a castigat la loto, eu am castigat la o tombola o masina de spalat (pe care o am si acum) in cam aceeasi perioada
. NUmai ca stii tu vorba aia, ulciorul nu merge de prea multe ori la apa... Eu sper sa mai mearga o singura data, numai ca pana acum nu a vrut 
Simo ce bine ca esti departe
si ce rau pt noi
Uffff, ce m-as duce si eu, macar sa plec din Iasi. Sa vedem poate il conving pe sot, ca el e "Gigi Contra", zice ca nu vrea sa riscam nimic. Are dreptate, dar...
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Ca si Carmena,, consider ca trebuie sa ne gandim la copiii pe care ii vom naste si nu neaparat la metoda prin care ii vom naste. Nu consider ca tipul de nastere nu este important pt fiecare dintre noi, dar sa nu incercam sa ne convingem ca modalitatea nasterii este mai importanta decat evenimentul in sine sau ca dr ala face asa si ala nu....deci duceti-va toate la ultimul....ca nu va taie....faza asta cu epiziotomia mi-e mi se pare floare la ureche pe langa ce probleme poate avea o sarcina. si cand spun asta vb din proprie experienta. amenintarea ca iti poti pierde copilul te face sa te gandesti ca e mai important sa il nasti, decat metoda prin care se intampla. e important ca tu si copilul sa fiti bine si sanatosi." Durerile facerii" naturale ar trebui luate ca pe o "ultima" durere fizica pe care o vom suporta. Si cred ca si cezariana trebuie interpretata la fel. Aceste dureri trebuie suportate pt a aduce pe lume ceea ce ne-am dorit atatea luni: copilul mult iubit si asteptat! Asta conteaza!
Exemple pro si contra se pot da oricand si oricate....insa nu ne-am adunat aici ca sa ne speriem, ci sa ne ajutam si sa ne informam una pe alta.
Andra22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Andra de acord cu tine, ca tare bine ai ticluit vorbele

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
Miillyy spune:
Buna fetelor!! Alina, n-am disparut ... am fost in Ungaria la shopping si consultatie.
Vreau sa intreb ceva: noi am cumparat patutz, haine bebe, monitor audio, sterilizator biberoane etc etc.(sper ca nu ne-am garbit prea tare....ca am luat tare multe!!) Dar cand vine vorba de carutz ... nu prea stim din care sa luam. Eu m-am gandit la unul cu landou, cosulet auto si sport(3 in 1)....Ma puteti ajuta sa imi spuneti cam la ce sa ma uit si .... ce marca sa aleg ??
aylin_tarcan spune:
fetele, in legatura cu gramatica, zic doar un lucru. nu am citit pana acum mesaje in care sa se foloseasca "decat" fara negatie (merge decat unul) sau sa zica cineva "usa la masina" sau "capul la strada"
. ceea ce e lucru mare avand in vedere ca unde te duci numai asta auzi. aaa, si mai e una: "te-am sunat DUPA telefonul meu".
asa ca, fetele de aici, vorbiti corect mama, nu va stresati pentru o cratima uitata in fuga. cum am scris eu intr-un mesaj "mai facut sa rad"....dar am editat cum am observat. astea sunt scapari normale, de viteza.
si chiar daca nu ar vorbi toata lumea corect, noi suntem aici sa ne informam, sa ne sustinem, sa ne ajutam si sa ne inveselim. indiferent ce salariu are unul sau altul, indiferent de gramatica unuia sau altuia.
ma intreb daca nu am facut o greseala bagandu-ma si eu cu mesajul asta. dar vroiam sa spun ca fetili de aici stapanesc gramatica!
sper sa nu fi suparat pe niminea. eu va pupic dulce ca imi sunteti dragi tare
Aylin,
19+ 
mychydutza spune:
neatza fetelor. mai da razboinice mai sunteti. Zena in persoana! discutiile astea despre cum o sa fie pe masa de operatii, despre caum si cat o sa ne "ajusteze" mie mi se par inutile, pt ca atata vreme cat esti urmarita de un medic, care are o anumita "viziune" asupra modului in care se desfasoara o nastere, nu cred ca putem interveni noi cu ceva. ca doar n-o sa ma apuc io akuma sa-i dau lectii medicului meu despre cat, cum , unde si in ce moment sa ma taie. poate sunt superficiala ca nu ma gandesc mai mult la asta dar consider ca nu e alegerea mea.
in alta ordine de idei , sa nu ma impuscati, insa sunt adepta cezarienei. dr mi-a zis de la inceput ca am bazinul ingust si daca o sa am sarcina mai maricica o sa ma rup ca naiba. mi-a sugerat inka de la inceput sa ma gandesc si la optiunea cezarianei. om vedea, cum o vrea DD.
aseara a miskat bibi rau de tot si am impresia ca parka s-a suit in stomac. nu mai pot sta adusa de spate. parca am oase in stomac sub sani, parca ma strange ceva. si inka ceva : am devenit ffff agresiva!tot de la sarcina s-o trage? azi am vrut sa-l bat pe unu in metrou pt ca starea infipt intr-un lok si nu-mi facea si mie lok.
Andra ce faci??????????? ai program duminica??????????
+20
mihaela
poze
mamii spune:
milly si eu tot 3 in 1 vreau ....vroiam cva de la inglesina dak nu ma inshel era superb dar costa 800 de euro!:D si am gandit k e cam multishor sincer...am vazut kteva modele de la chicco superbe si pe la vreo 400 d euro..acum ce e in tara nu shtiu sa iti zic, preturile am obs k sunt oricum mai mari!Dai search pe google...si vezi ce apare daca nu iti pot lasa eu kteva siteuri!
X-ray spune:
miillyy eu optez pt cel 3 in 1.daca vrei sa ne intalnim iti pot arata cataloagele de la peg perego si brevi-italia,in ele descriu fff amanuntit cam tot ce au carucioarele si avantajele lor. eu miercuri ma duc la dr,abia astept ca ma inebunesc contractiile astea!si binenteles ca bag si un shoping la cora si arunc un ochi la media mark
.abia astept.de cumparat nu am luat nimic doar am un set de jucarii zdrancanitoare cum le zic eu primite de la niste prieteni
.dar am ceva macar!
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
AndraZ spune:
Lavinia,
. cuvintele au venit din suflet pt ca nu vezi minunea decat dupa ce se intampla potopul ca sa zic asa. sarcina mea, ca si a ta, ca si a antoanelei, ca si a alinei.a, ca si a multora, a implicat probleme medicale. nu cred ca vreuna dintre noi si-a pus problema cum doreste sa nasca, ci SA NASCA un copil sanatos si sa fie toti ok. uneori cezariana este singura solutie de a salva si mama si copilul....nu cred ca vreuna dintre noi toate de pe acest forum ar refuza cezariana daca ar fi in situatia asta....insa pana la momentul nastere avem timp sa ne informam si sa discutam cu medicul care ne urmareste sarcina care este cea mai buna alternativa pt fiecare dintre noi. la urma urmei dr. e cel care ne poate spune cum e cel mai bine sa facem....
Andra
22+
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Miillyy spune:
Pai am cautat pe diverse site-uri , dar sunt foarte multe optiuni! Ma gandeam ca poate ne impartaseste vreo mamica ceva din experienta ei.
In ceea ce priveste preturile, intr-adevar diferenta fatza de Europa de Vest este foarte mare. De exemplu, eu am luat un patutz care in Romania este 1120 RON, iar in Ungaria (acelasi) aprox 720 RON.Carutzul ma gandeam sa il cumpar tot asa .... de pe alte meleaguri.
X-ray spune:
miillyy activeaza-ti pm . vreau sa-mi spui si mie pe la ce magazine ai fost in szeged si nu cred ca intereseaza pe toata lumea![]()
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi