Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

arhdy si aylin_tarcan - si la mai mare

Ioana75 - asa da vesti bune , nu am inteles chiar intreg articolul (partea cu venitul mai repede la serviciu ) dar o sa mai citesc inca o data , dar la mai multi BANIIII - nu ar fi rau

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

multumim pentru laude.....

3L????? pai eu cred ca nici 1 nu beau!!! o sa incerc, ce sa fac....dar nu intra. ca am tot incercat. si eu ziceam ca fac zilnic eforturi

dar nu intra, nu e loc, simt ca daca mai iau o inghititura dau pe afara!!! o sa incerc sa urmaresc cantitatea bauta si sa fac eforturi mari!

peteu nu are cabinet. asta e problema.

Aylin, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Ioana75 daca aflii mai multe despre indemnizatii te rog anunta-ne si pe noi. Eu de exmplu sunt foarte interesata. Eu sunt arhitect urbanist si am salariu mai mare. Bine pe cartea de munca am 880 (minim pentru studii superioare si restul din bani ii primesc din dividente.
Si inca o intrebare: Cat mai este salariul mediu pe economie?

Diana 23+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Fetelor ca as dori sa va "atentionez" este atentie la vitamine . Nu doresc sa va "bat" la cap cu bubitele mele dar .... de cand am renuntat la Elevit ( cu care m-am sitit in rest super bine ) nu am mai aparut aceste bubite pana cand am luat vitamina C (dimineata - 1 pastila ) si seara trei bubite in plus pe care sa le creia o pauzasc . Acum intrebarea mea : NU INTELEG pentru ce vitamine avem nevoie nu se pot face ceva analize ??? Ca asta e , fiecare dintre noi in felul ei unele cu vitamine in plus altele in minus ....
Oricum nu e prima mea experienta cu vitamine in plus , am mai patit-o cand am luat de capul meu calciu + magneziu si m-am umflat la gat ca si la oreon . Fuguta medici , explicatii , etc... Asa ca aveti grija ....

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

salariul mediu pe internet am vazut ca e in jur de 9.2 milioane lei vechi

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor...
Eu am fost ieri la dr de familie sa discutam pentru intrarea in prenatal. Voi intra de la 1 mai. Mi-a cerut o adeverinta de la servici ca am asigurarile platite si apoi sa merg cu adeverinta la casa de asigurari sa-mi mai puna o stampila. Dar acolo cozi sa stai cu zilele...Voua v-a cerut asa ceva???
Daca nu-mi rezolv cu pile va trebui sa intru in fata (era o coada pe scari pana la parter).
Oare si adeverinta care trebuie s-a duc la spital la internare are nevoie tot de asa stampila???
Din cauza aerului rece mi s-a infundat nasul, acum ma tratez cu un ceai...
Dra de familie m-a dezamagit un pic; la inceputul sarcinii era mai atenta, acum mi-a spus ca daca ma simt bine nu mai trebuie sa fac nimic; doar in luna 7 un vaccin antitetanos??? Voua v-a spus de asa ceva?

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Otim si eu mi-am intrebat dra de familie, daca n-ar trebui sa-mi mai fac niste analize ca sa stiu cum sa iau vitaminele. Mi-a raspuns : nu-i nimic daca iei Elevitul in fiecare zi, daca e cazul se elimina, oricum tu te simti bine si nu prea mai sunt bani la Casa de asigurari...
Deci trebuie sa ma simt rau ca sa-mi acorde atentie...

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna.

Navalesc si eu peste voi cu o intrebare, ca de cand am fost eu gravida a trecut ceva vreme si lucrurile s-au mai schimbat. Am o colega de serviciu garviduta (cam de-o "varsta cu voi") careia nu i-a iesit tocmai bun rezultatul la triplu test (desi fiecare componenta in parte se-ncadreaza in limitele normale) si care nu stie daca sa faca sau nu aminocenteza. Eu am sfatuit-o ca inainte sa se repeada sa faca asta, sa mai mearga la un ecografist bun pentru o a doua parere (am impresia ca ea a facut la Sanador ecografia si testul); si ma gandeam la dr. Pop care era in mare voga pe vremea mea (acum vad ca lumea se bate pe Iosup). Numai ca am cautat de-am innebunit pe forum si nu mai gasesc nimic despre el, unde are cabinetul, un nr. de telefon, ceva.
Ajutati-ma si pe mine cu niste date de contact, sau eventual sugestii despre un alt loc unde sa obtina o a doua parere in interpretarea rezultatului analizelor.
Multumesc

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

In legatura cu indemnizatia, eu lucrez la o firma cu un contract colectiv tare : primesc de la stat 600 +200 si de la firma diferenta pana la salariul de incadrare. Imi iese un pic mai mult decat iau acum in mana, dar nu mai primesc bonurile...Nu am nici un motiv sa ma grabesc sa ma intorc la servici .

Mioara 26+ Doru Andrei

Mergi la inceput

mioara2004 - pe mine doctorita de familie ma dezamageste de fiecare data cand merg la ea . Tot imi propun sa o schimb dar nu stiu cand mai am timp si de asta . Inca o intrebare pentru voi ( asa imi aduc aminte pe rand ) cand vine bebe pe lume inainte stiam ca venea o tanti acasa sa se uite la bebe ,sa-l controleze . In zi de astazi se mai practica asa ceva ??? Daca da , de cine ???? Daca nu , totusi ma gandesc ca pe bebe cineva trebuie sa-l ia in evidente pentru vaccinuri si altele , atunci cine sa fie acest cineva ????

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput