Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
andutzy spune:
Cat despre magneziu eu nu mai iau deloc, decat cantitatea continuta de Elevit, dupa cer ma simt MUUUUUULT MAI BINE! Biomarinul il iau in continuare, ala e f sanatos indiferent de sarcina sau nu. Si inca ceva, imi pare rau ca nu am ajuns mai devreme la doct asta, iata ca m-a scapat de arsuri care ma killer-eau de 4 luni si omul mi-a dat niste sugestii cu care as fi scapat si de greturi dar daca nu l-am cunoscut mai devreme....
AndraSapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
andutzy ma bucur ca esti bine!sa dea DD sa fie tot asa.
alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Alina, Luna, trebuie sa aveti masina la scara, bagajul pentru spital in portbagaj, si la primul semn dati cheie si tuleooo. Prietena mea s-a suit singura in masina si a plecat sa nasca, banuia ca nu are timp sa-si astepte sotul sa vina de la serviciu
.
Irinusha, concediu placut!
Carmen, ai vorbit foarte frumos. Si eu cred ca forumul ar trebui sa fie doar un schimb de opinii, nu coltul "nu faceti ca ei".
Avem o gramada de articole medicale, stiintifice de citit pe site-uri de profil - aici sintem insa pentru suport moral (eu cel putin asta inteleg prin "forum").
aylin, te asteptam de la dr!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
andutzy, stiu ca la tine magne si biomarinul nu au scazut IR-urile. mai bine cu aspenter. dar la mine nu e cazul.
eu trebuie sa vad acum ce fac cu magneziul si cu calciul. sa ma pun pe picioare cu ele. cine a mai pomenit: sa iei doza de cal si sa iasa ca stai prost cu el. eu chiar ma gandeam ca o sa iasa magneziu spre lim superioara. vreau sa iau si eu elevit, dar numai cu doza de magneziu din elevit nu rezolv nimic. sa vad totusi ce zice tutunaru. oricum nu am ce alt medic sa intreb momentan. si pana la sf lui aprilie mai e cale lunga. sa iau si eu ceva pana atunci.
Aylin, 19+
Ioana75 spune:
Am vazut la "generale" un subiect cum ca ar creste astia indemnizatiile: www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html" target="_blank">aici. Ma apuc sa sap dupa decizia guvernului, sper sa fie adevarat!
aylin_tarcan spune:
ioana75, si ioooo... mie imi era mai frica de eco decat acum de ce va zice nenea doctorul. sper sa imi dea ceva pentru minerale, trebuie sa beau mai multe lichide (cahhhh) si important e ce zice cu colul asta. oricum, in 5 minute termina cu mine. nu ma astept la cine stie ce informatii.
da' lasa, ioana, ca merg io la mihalache!!! dar pana atunci trebuie sa tin colul sub control. ca daca scade sub 3, patut, patut si tot patut.
as vrea sa ajung si la dr. peteu, dar mi-e groaza de faza cu ambulatoriu la municipal, cu bon de ordine si cu asteptat ore intregi!
Aylin, 19+
arhdy spune:
Buna dimineteata fetelor. Azi am implinit 23 de saptamani si inafara de niste dureri de mijloc si binecunoscutele contractii, sunt bine. Bine sa nu excludem somnuuuuuuul. As dormi mai ales dupa pranz.
Fetelor am vazut ca tot ati dezbatut nasterea. Nu o sa comentez, ca sunt de parere ca fiecare face ceea ce crede si simnte ca este bine pentru ea si bebe. Eu de exemplu vreau sa nasc cat mai natural daca se poate. Dar asta nu inseamna ca o sa refuz epidurala daca chiar nu mai suport durerile, sau o sa refuz cezariana daca se intampla ceva si copilul sau eu pot avea probleme. Dar asta voi accepta numai daca este absolut necesar. Cred ca tine foarte mult de increderea in doctorul pe care il ai. Eu de exmplu am mare incredere in doctorita mea (cel putin pana acum) si ma voi sfatui foarte mult cu ea. Este genul care mai intai explica si apoi actioneaza.
Va dau un exemplu, al cumnatei mele. A fost urmarita din luna a 7-a de un doctor (atunci a venit in tara, pentru ca era plecata in afara) si cand a fost sa nasca ia doctorul de unde nu-i. Era plecat in concediu fara sa anunte. A fost preluata de mediul de garda care dupa 2 ore de travaliu (bine 2 ore de cand a ajuns in spital) si dupa ce a cerut parerea si la altii medici a hotarat ca este nevoie de cezariana ca nu se intorcea copilul deloc. Numai ca aici a intervenit sotul care nu a fost deacord si care a mai lasat-o sa se mai chinuie 2 ore pana a semnat pentru cezariana.
Am dat acest exemplu, pentru a va arata ca nu trebuie sa ne facem prea multe planuri cum vom naste (bine cu exceptia celor care sunt hotarate din prima sa faca cezariana si respect decizia lor). Acum nu trebuie sa tineti cont de parerea mea. Eu sunt la primul copil si avand in vedere ca nu am experienta ma ghidez dupa instincte. Fac ceea ce simnt ca este bine. Daca gresesc este greseala mea si nu pot da vina pe nimeni. Nu pot decat sa ma informez si sa fac ceea ce simnt eu ca este mai bine. Dar pana atunci mai avem destul si deocamdata eu ma bucur de fiecare zi de sarcina.
Cred ca m-am lungit cam mult, dar avand in vedere ca nu scriu foarte des, cred ca nu ma certati.
Va pupic si va urmaresc.Diana 23+ si
Alexandra Maria
Samurai-lady spune:
AYLIN-felicitari si numai saptamani frumoase pana in sapt 40.
Pupicei
Samurai-lady 22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Ioana75 spune:
aylin, te laudam .. dar miine. Hai ca nu e asa greu sa bei 3l de apa plata pe zi
. Cumpara-ti de la mai multe marci - eu de exemplu am o apa plata preferata, al carei gust imi place mai mult. Vezi ce zice dr de Elevit - oricum iti garantez ca Mihalache iti va recomanda Elevit. Peteu chiar nu are cabinet particular, sa nu stai la coada asa mult?