Mamici de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salut!
Sunt o mamica de sept-oct si am o intrebare. Am RH-ul negativ si trebuie sa imi fac dozarea de anticorpi in sapt 18. Ce inseamna asta? Sa ma duc pana implinesc 18 sapt sau imediat dupa?

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

asa de repede schimbati capitolele ca nu mai stiu pe unde am ramas cu cititul.
am citit tot dar nu mai stiu ce trebuia sa scriu. ma cam lasa memoria.
felicitari fetelo9r care au aflat culoarea caruciorului. vad ca vine iar un val de fete.
alina.a ai grija cu ``lacrila lui ovidiu`` caci au nu m-am abtinut cu ceva timp in urma si am gustat. sotul a ramas faca cuvinte cand am cerut si eu un pahar, dar gustul nu a mai fost ca cel stiut de mine. spre norocul lui bb nu mi-a placut deloc asa ca doar l-am gustat. acum mai am probleme cu berea. noroc ca bea sotul mai rar si in casa nu mai tinem.
anto eu am luat magneziu tablete caci nu am gasit la nici o farmacie pliculet, dar medicul ma asigurat ca e foarte bun cel la pliculet. la tableta e concentratia mai mica.
eu am inceput sa nu-mi mai gasesc o pozitie comoda noaptea in pat. ma foiesc toata noaptea si adoem spre dimineata. pacat ca suna ceasul si trebuie sa plec la serv. acum am si foarte mult de lucru acasa.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor acum am vazut ca spunea cineva mai devreme ca daca ai placenta anterioara inseamna ca il simti mai greu pe bb. La mine scrie anterioara la placenta, dar bb da cu putere pumni si picioare! Mama ce fetita baietoasa o sa am! De bine ce voiam eu baiat!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

fetele la prima nastere nu cumparati prea multe hainute caci sigur o sa primiti. alex nu a reusit sa le poarte pe toate caci a crescut repede. mie mi-au ramas putine de la prima sarcina caci l-am dat, dar sunt sigura caci si acum ne vom descurca de minune. pana pe la 8 luni nu voi cumpara decat caruciorul si scaunul de masina. patutul il avem. de trei zile alex nu mai doarme in patut. i-am cedat patul nostru. sper sa nu se razgandeasca, caci doarme singur in camera, iar noi la sufragerie.

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anya, merci mult de info. ieri nu am intrat pe forum ca nu am avut timp si nu stiam de ceea ce postase meda.
eu am foarte mare incredere in dr mea, insa mi-a spus ca vom discuta rezultatele abia peste 2 saptamani. si parca nu mai aveam rabdare...de aceea am cerut o opinie printre voi ...

Andra
22+ Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nma ai dreptate cu hainutele. Felicitari pentru Alex si dormitul singur, si al meu doarme singurel suntem norocoase.

Anya ma bucur ca suntem de acord in privinta cezarienei la rece/cald mai ales ca stiu ca tu ai ales metoda asta de a naste (cezariana la cald)si iti respect dornita. Poate ne povestesti cum a debutat totul la nasterea Anyei.

Andra stai linistita, am spilcuit (asa se scrie ca ma lasa memoria) si eu din ce scria Meda (desi nu stiam ce-s alea IR-uri) si scrie pe acolo ca nu prea au relevanta la varsta asta de sarcina, nu? In plus daca ai incredere in dr tau mergi pe mana lui.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anya, mai pune o data intrebarile la care zici ca nu ti s-a raspuns.

Aylin, am retinut ce ai zis tu de magneziu, tocmai ca e ciudat ce se intampla. Ai cumva pietre la rinichi sau la vezica biliara? Se poate consuma magneziu tocmai pentru a se "dizolva" calciul depus in tesuturi, poate de aceea nu ramane suficient si in sange. Sau poate nu se absoarbe suficient, dar oricum e ciudat si n-ar trebui sa iei prea mult peste dzr.

Luna, stai linistita ca am inteles ce ai spus. Eu nu stiu cat de mult voi reusi din ce mi-am propus, dar stau linistita ca doctorita ma sustine si va interveni numai daca trebuie neaparat.

Otim, daca iti cunosti organismul si stii sa-i interpretezi reactiile, cu siguranta ca vei sti daca ceva nu e in regula cu tine sau cu bebele. Vad ca esti in Timisoara, nu te tenteaza sa nasti la Szeged? Am auzit numai lucruri bune despre clinica de acolo.

Claudia75, te rog tine-ne la curent cu ceea ce face prietena ta, cu siguranta va fi totul bine, dar te asteptam cu detalii.

Sorina, cine ti-a zis ca esti imensa? Mie nu mi se pare. Ma bucur ca esti mandra de burtica ta, fiindca e foarte frumoasa.

Eu nu incerc sa conving pe nimeni sa aleaga o cale sau alta pentru a naste, dar cred ca mai multa informatie ne ajuta sa facem cea mai buna alegere in cunostinta de cauza. Asa cum bine zicea Samadhi, pana la urma nu conteaza cum nasti un copil, ci cum il cresti si il educi, ca pana la urma o sa nastem toate intr-un fel sau altul.

Carla, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu sunt privita "stramb" de prietenele mele si de sora-mea, care nu inteleg de ce tin eu sa nasc neaparat. ele nu au copii, nu sunt insarcinate si nu inteleg de ce "risc sa sufar atat".
Asta este mentalitatea in randul tinerelor, ca este mult mai usor sa nasti cu cezariana. Eu fug de cezariana, si ma rog sa pot naste normal.

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

brazuca bravo! Asa te vreau!

Eu am o singura problema nu suport sa nu ma pot controla eu pe mine de la mijloc in sus. De aceea nu voi adopta nici metoza de anestezie cu gas (v-am spus de ea) ca cine stie ce fac sau ce spun cand sunt droghi iar la cezariana nu ma gandesc caci am mai nascut o data si nu mi s-a parut asa greu. Bine mai am si alte motive dar nu le zic aici ca n-am chef de dispute .

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brazuca, "prietenele" mele se uitau ciudat la mine ca vreau sa am copil si imi ziceau cat de nashpa o sa ma deformez, ca ma ingras, ca mi se lateste bazinul, ca e pacat de corpul meu ca n-o sa mai arat ca inainte etc... Plus neplacerile gen lesinuri, voma, hemoroizi, varice, stricat par, piele, dinti etc. Eu le raspundeam razand "si ce daca?" si tot insistau "bine, dar daca renunti la anticonceptionale si mai faci si copil o sa arati ca o balena" si le ziceam ca cine ma iubeste asa o sa ma iubeasca si cand o sa arat ca o balena.

Si uite ca nu m-am facut atat pe cat probabil imi doreau ele , eu nu consider deloc ca m-am deformat, imi plac la nebunie formele mele de acum si abia astept sa trecem cu bine de prima sarcina si nastere ca sa o luam de la capat.

Carla, 25+

Mergi la inceput