Mamici de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
brazuca25 spune:

Tocmai ziceam ca ma linistesc si eu si o sun pe doctorita de familie si imi spune ca certificatele prenuptiale le iau "de la fisier" si nu de la ea...si ca le platesc la casierie. 

Nu mai inteleg nimik! Mare abrambureala! De stresul asta aveam nevoie acum, mai ales ca nu sunt f sigura ca ne programeaza aia la primarie pe 14 cand vrem noi! Cik trebuie sa ne ducem sa stam cu noaptea-n cap acolo sa depunem dosarul daca vrem sa ne programam pt 14!
22+
Maria
poze cu noi
Luna1 spune:
Brazuca cunosc problema cu primaria, mie mi-a trebuit si dispensa de timp, am alergat ca nebuna, la ce sector esti?
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
brazuca25 spune:
Sectorul 2. Am fost din timp "cu punga" asa cum auzisem ca se practica, dar nu a acceptat si ne-a expediat imediat. A zis sa venim pe 5 aprilie. 
Am anuntat toata lumea ca 14 e data...nu putem sa ne sucim acum. Cred ca o iau pe-aia la bataie daca zice ca nu se poate pe 14, mai ales ca nu tin sa fie dimineatza. Noi vrem dupa ora 14! 
Daca scap si de asta, ma linistesc! Saraca bebelina da picioare de zor ca simte cat m-am enervat!
22+
Maria
poze cu noi
nma spune:
fetelor acum intru si va stresez. sunt super nervoasa. multe aveti probleme cu soacra, dar mama mea cred ca le intrece pe toate. sta in blocul vecin si vine a isi vada nepotul doar daca o chem eu sau are ceva foarte important si nu se poate rezolva la telefon. am mult de lucru si am rugat-o sa stea cu alex azi de la ora 16.00. trebuia sa-l tina putin afara caci bate tare vantul si apoi in casa, plus mancare. acum ies pe balcon si pe langa faptul ca nu l-a dus in parc asa cum am rugat-o, caci trebuia sa se deplaseza, ea inca era afara zgribulita de frig. nu conta ca el are manutele inghetate caci ea se putea intretine cu vecinii. ii era frica ca in casa nu o sa stea cuminte si spera ca eu nu o sa o vad. o rog sa-l bage in casa, apoi vorbim la telefon despre mancare. stiti ce ii da sa manance? fornetti. in lo9c sa ii dea mancare gatita ea ii da porcari ca se pare ca asa face si cumnata care are o fetita de 2 ani. i-am spus sa-l aduca acasa daca asa greu e sa-i faca un piure. nu stiu ce bunica mai e si asta, sau eu am luat-o razna rau. imi pare rau ca m-am descarcat aici, dar chiar sunt tare nervoasa pe ea. in loc sa ma ajute, doar ma enerveaza. si pariez ca s-a plans toata ziua ca trebuie sa stea azi cu nepotul. si alex e un copil cuminte, care asculta, nu ti se urca in cap.
stiu ca nu ii place sa stea cu ai mei, dar nici nu ma mir.
acum am observat ca petele pe fata sunt mai pronuntate cand ma enervez. sper sa ma calmez repede.
imi pare rau daca v-am stresat
va pup
19+
21.07.2003
nma spune:
brazuca acum am vazut ca si tu esti nervoasa. hai sa ne calmam si sa fim optimiste. iti tin pumnii pt data de 14
19+
21.07.2003
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by nma
brazuca acum am vazut ca si tu esti nervoasa. hai sa ne calmam si sa fim optimiste. iti tin pumnii pt data de 1419+
![]()
21.07.2003
Ar cam fi cazul sa ne calmam. La mine bb cred ca topaie ca un cangur prin burta! Nu mai pot sa stau pe scaun!! Clar ca de la nervii mei, ca pana acum 15 min a stat f cuminte!
22+
Mariapoze cu noi
Luna1 spune:
Nma imi pare rau ca nu te intelegi cu mama ta. Imi dau seama ca trebuie sa-ti fie greu.
Brazuca si mie mi-a fost refuzat pachetul si iti spun sa nu te stresezi (stiu e greu) ca eu nici cu trei zile inainte de cununie nu stiam daca ni s-a aprobat dispensa de timp, desi invitasem pe toata lumea la petrecere.
Stiu ca acum e amuzant insa atunci am plans de nervi de m-am umflat. Stai linistita sau cel putin incearca, ai sa vezi ca se rezolva si devii duamna pe 14.
Va pup, plec acasa!
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
andicu spune:
Cu cezariana la cald sunt si eu de acord, si o sa fac tot posibilul sa fac asa! chiar daca nasc la Bucuresti, am rude bune acolo, plus nasii si chiar le-am spus ca o sa venim in Buc cu min o saptamana -doua mai devreme, tocmai din acest motiv, daca ma apuca, sa fiu aproape! vorba ta, Alina.a, trebuie sa strang bine picioarele ca sa ajung la timp! ![]()
Daca ramaneam acasa, tot "la cald" faceam cezariana, ca si dr mea de aici e impotriva fortarii lucrurilor. Sper sa ma inteleg si cu Herghelegiu in privinta asta! stiti cumva despre el amanunte in sensul asta? presupun ca fiind vorba de Euroclinic vine ca la o nastere normala, nu? ca stiu sigur ca la nasteri normale vine!
Nma, am si eu "diferente aproape ireconciliabile" cu mama! stiu cum e, una-i zici si alta face! si are si orgoliu mare si tot ea se supara si face pe victima!daca nu esti de acord cu ea, atunci esti impotriva ei!
nu stiu cum o s-o scot la capat cu ea, ca nu e atenta deloc la ce ii spun de obicei! asa ca , te inteleg, si iti trebuie multa rabdare! mai rau e ca probabil n-ai alta solutie, sa lasi copilul la altcineva, ca eu asa as face!
Andicu
25+
Filip Cristian Poze cu burtica
nma spune:
luna ma enerveaza ca nu se intereseaza de copil si parca face totul pe dos cand e vorba de el. exact ce nu e voie face. noi suntem 4 frati. ea parca nu a vazut copii in viata ei. e drept ca am cam fost neglijati si a avut ajutor de la bunici, dar acum e si ea bunica. mai tare imi pare rau pt copil. i-am spus ca azi sta cu bunica si m-a intrebat cu care bunica? el vrea cu soacra, care se ocupa de el si chiar daca are alte conceptii ii explic pana intelege si face ce e mai bine pt copil. uneori imi pare rau ca socrii stau asa de departe. si imi pare rau ca alex nu are parte de bunici desi stau vis-a-vis de noi.
daca nu ne merge afacere pe care o avem aici sper sa reusesc sa ma mut in ardeal.
la noi nu se da mita la primarie si nici nu am avut nici o problema. e drept ca n-am casatorit in 2001, dar s-a rezolvat totul repede.
19+
21.07.2003
nma spune:
andicu eu doar azi am apelat la mama caci am dadaca la copil. pentru ea cred ca e prea mult sa duca un copil la gradinita. nici nu cred ca stie la ce gradinita este. i se pare normal sa am bona.
19+
21.07.2003