Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Emi si Sama, gata, m-am lamurit.
Calin nu stiu daca poate face pipi din picioare, ca intotdeauna e cu pampers, dar cand face in timp ce-l schimb, sau la baie, ma uda, nu stiu cum sa explic, are jetul a.i. ma stropeste, asa cum sta culcat. Iar in ceea ce priveste curbura, eu nu i-o vad, dar dr B. spunea ca o are, probabil f usoara, mie nu mi se pare.

Of, am inceput sa astept sa vina mai repede momentul operatiei, ca sa scape mai iute. Chit ca ma sperie urat.
Din cate am citit povestile voastre, sa inteleg ca prima zi, cea a operatiei, este cea mai urata, dupa care e doar treaba ca stai in spital?

Sama, voi ati fi putut pleca acasa din moment ce tot era pe antibiotic oral? Si te rog, trimite-mi si mie"cotizatiile", incepand cu doctorii si terminand cu ....infirmierele. Uite aici si ptr tine si mai ales ptr Iannis.

Emi, scuze, m-am gandit in sambata cu pricina la voi, dar am uitat sa intru si sa te intreb: ce-ati facut la concurs?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Din cate am citit povestile voastre, sa inteleg ca prima zi, cea a operatiei, este cea mai urata, dupa care e doar treaba ca stai in spital?

Cam asa este... se pare ca nu este o operatie dureroasa. Mai nasol este cu statul in spital. Pe Adi cel mai rau l-a durut dupa ce i-au scos sonda, dar trece pana a doua zi si se mai diminueaza durerea cu nurofen.

quote:
Emi, scuze, m-am gandit in sambata cu pricina la voi, dar am uitat sa intru si sa te intreb: ce-ati facut la concurs?

Multumesc de ganduri... premiu nu luaram, iar Adi a fost socat. La toate la care a fost pana acum a luat vreun premiu, la cel de pe 1 iunie chiar Marele premiu. A a vut o seara mai proasta, a cantat si pe la ora 21. Oricum a fost foarte frumos, avem copii foarte talentati, iar fetitele sunt superbe. Mie imi pare bine ca s-a intamplat asa ca a vazut ca in viata nu castigi intotdeauna.
Dar noi participam asa de amorul artei, ca sa se obisnuiasca el cu emotiile, pentru ca nu a vrut sa mearga la scoala de muzica, ne-am inscris la cea de langa bloc, de altfel o scoala buna.
Oricum in septembrie mergem la Craiova... suntem calificati aici http://www.e-arti.org/miculartist/index.php?page=concurenti (Stoicescu Adrian). Se pare ca nici aici nu prea avem sanse ca sunt multi la categoria lui de varsta si numai fete... ma omoara fetele astea cat de talentate sunt.
Hai ca m-am laudat prea mult cu artistul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Sama, exact asta e expresia "ca o lalea"M-ai facut sa rad...dar chiar asa sta pielea si la yannis...doamne ce m-am mai chinuit sa explic!!!...

Mergi la inceput

Felicitari , Emi! Auzi, dar nu va ganditi sa-i faceti si-o surioara?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Felicitari , Emi! Auzi, dar nu va ganditi sa-i faceti si-o surioara?

Multumesc... ba eu da, am avut chiar o tentativa esuata dureros datorita sotului, care nu a vrut copilul sub nici o forma. Am povestit pe forum despre asta. Acum m-am resemnat si eu (am 37 de ani) in plus m-am cam saturat de bone, desi am nimerit doua foarte bune (sau nu suntem noi pretentiosi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Pupici tuturor...am mai intrat si eu sa vad ce mai ziceti...

Flori si Sama.....cand citesc povestile astea de spital ma ia cu tremurici si mi se pune un nod in stomac....stiu ca asa e si asta ne asteapta si pe noi...
Noi am stat pana acum tocmai din teama de statul acela in spital de dupa operatie.....pana la urma cred ca vom merge in primavara urmatoare, Andrei va avea 3 ani si cateva luni...

Pana atunci ne-am inscris la gradi din toamna....sunt f curioasa sa vad cum o sa ii placa...

Emi draga, poate pui te youtube ceva inregistrari cu Adi, ca m-ai dat gata cu talentatul tau mic...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

roxana am vazut copilasii tai sunt superbi

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc.
Yonacr, esti cumva Cristina cu care am vorbit pe mail si pe mess?

POZE

Mergi la inceput

Sa-mi tineti pumnii diseara! Nu stiu de ce, dar am o frica....de n-am cuvinte, cred ca unde-i si marti

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Sunt Cristina adica yonacr, de dimineata ma tot gandesc la tine si la baietelul tau, iti tinem pumnii.Mult succes.

Mergi la inceput