Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Try ,multa bafta la operatie!
sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gratiela, n-am priceput nimic. Cum adica sa-i prelungeasca uretra? Pai nu a dus-o unde trebuia la prima operatie? Fistulele acelea sunt vizibile? Adica atunci cand face pisu i se prelinge si pe acolo? Scuza-ma, dar sunt batuta in cap, nu imi dau seama in primul rand cu uretra aia, cum sa o lungeasca.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Noi n-am intrat inca la detalii cu medicul privitor la posibile urmari posoperatorii, de-aia n-am auzit aici inca de fistule. Dar vedem ce ne zice medicul dupa operatie. Probabil ca se pronunta numai in functie de fiecare caz in parte.
Multumim de urari.
Speram din tot sufletu lsa nu raceasca pana atunc icaci altfel trebuei sa amanam operatia. Si vreau sa ne vedem odata trecuti si de asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

m-am intosr cu vesti, ne-a programat pe data de 4 oct la operatie, cu o zi inainte mergem sa facem analize iar a doua zi ne internam, sper sa fie bine. dr a zis ca in principiu nu ar fi nevoie decat de o singura interventie. acum astept sfaturi si muuuuuulte informatii de la voi, pls, ce sa luam cu noi, cat si cui dam, cum gasim o rezerva, etc etc, tot ce e nevoie pt internarea asta, va rog mult, stiu ca s-a mai scris, dar sa iau subiectul de la incepuuuut si sa caut nu prea ma lasa Dari.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

a, si as mai vrea sa stiu cam ce fel de haine sa-i iau, salopete, pantaloni, ce e mai indicat, avand in vedere ca va avea sonda aceea?

Mergi la inceput

dariana, o sa facem de planton pe holurile spitalului in aceeasi zi. Si adrian tot pe 4 are operatia. Dar la noi esti tratat ambulatoriu, adica operatie, apoi acasa. Nu se sta in spital pt asta. Totusi no icred ca o sa stam o noapte acolo pt ca a fost nascut prematur si astea sunt regulile pt prematuri, sa se asigure ca toate functiile sunt ok postoperatorii.
io nu stiu mai nimic despre detalii, dar ma orientez la fatza locului, oricu mam incredere ca personalul ma va atentiona daca am nevoei de ceva in prealabil. Maine trebuie sa sun si sa vorbesc si eu la spital, asta-i regula cu x zile inainte de operatie suni sa vorbesti cu ei si ei sa-ti reaminteasca toate detaliile pre-operatorii (nu mancare inainte cu 8 ore, nu apa inainte cu 3 ore, nu raceala sau alte boli etc.). Iar cu 24h inaitne oricum te mai suna ei o data pt aceleasi detalii pre-operatorii.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Uff, peste o sapt. fix mergem la operatie, incep sa nu mai am rabdare. Ma enerveaza asteptarile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

iaca si eu dupa vreo 2 luni....am avut o perioada densa, varf de sezon la servici, acasa franta, pe urma Andrei a inceput gradi pe 3 sept, si pe urma am plecat 7 zile in Turcia, deci 2 sapt a chiulit si el...asa ca va inchipuiti ca lunea asta am luat-o de la inceput cu plansetele si negocierile..

Try si Dariana, va tin pumnii in 4, eu o sa fiu plecata din tara dar o sa ma gandesc la voi si la cei mici, Adi si Darius....sa le dea Dumnezeu operatie usoara si reusita maxima, si cat mai putina durere...iar voi mamici...multa putere!

Noi probabil la primavara mergem la Buc, nu am mai vb cu dr deloc....dar nici nu vad cand sa mergem...nici eu nu stiu cum sa fac sa fie bine...ca odata si odata tot trebuie facuta...oooooooooooooof

Alinutza, fiindca tot scriu, iti urez si aici ptr ziua ta de ieri un LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa-ti recapeti puterea si dorinta de a trai pentru Iannis si ptr tine.....

Va sarut pe toate si pe toti piticii!
Si o sa pun poze din concediu pe webshots in curand!

Pupici

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dariana, cam ce am avut eu la noi:
- cearceaf, patura si perna (Adi le avea pe ale lui si doream sa fie cat mai confortabil) - am primit o singura observatie ca erau cam colorate
- pampersi
- nurofen, panadol, peritol, termometru, leucoplast
- jucarii, noi am avut si carticele, ca Adi avea 3 ani si 4 luni. Este bine sa fie mai multe pentru ca acolo fac schimb cu ceilalti copii din salon.
- pijamale, papuci, tricouri
- pentru mine pantaloni de trening sau pijamale cu tricouri, papuci (recomand de plastic, ca sa te poti duce la dus cu ei)
- Sapun (este bun si comod lichid), prosoape, hartie igienica.
- lapte praf, fierbator, cana pentru fiert apa, ii faceam cu apa plata. Ce-ti trebuie pentru spalat biberoanele.
In curtea spitalului au un magazin alimentar destul de bine aprovizionat si relativ bun la preturi.
Despre cat se da la medici poti afla de acolo sau poate iti trimit fetele care s-au operat mai de curand pe pm.

Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani jumatate! Adi nici nu incepuse gradinita, iar acum a inceput scoala. Cat de repede se fac mari!

Editez ca am uitat esentialul.
Succes la operatie Try, Dariana, va tinem pumnii si asteptam vesti foarte bune!

Mergi la inceput

try, succes si voua, e bine ca acolo macar vi se dau aceste detalii, noi nu am primit nici o informatie in afara de faptul ca e mai bine sa venim cu pampersi de acasa, nu ca nu am fi venit cu ei, dar....na!

corinutza, multzumim mult!
filo, bine ca mi-ai spus ca nu imi treceau toate astea prin cap, singura pb e ca dari nu fol bibe deloc, eu inca il alaptez, oare cand are voie sa suga ultima data? pt ca la noi e tragedie daca nu ii dau cand vrea el si vreaaa desss.

Mergi la inceput