Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Deh cu atatea pe cap am uitat sa mai dau o raita si pe la voi. Noi avem operatia programata inca din iulie. Undeva pe 7-8 sau 9 oct. mergem (trebuie sa ma uitacasa in hartii ca nu mai tin minte). Sa speram ca-s toate-n regula si nu-l apuca vreo raceala sau altceva ca altfel suntem nevoiti sa amanam.
Adrienutzu a facut un pufisor mai pronuntat la putulica din cauza testosteronului care i s-a administrat ca pregatire pt operatie. Voi ati mai patit asa ceva? Fetele care ati facut testosteron...

banueisc ca se duce dupa ce trece efectul testosteronului. Sapt trecuta a facut ultima doza, dar i-a aparut pufisorul inca dupa a doua doza.

Altfel toate bune, am reinceput serviciul, asa ca timpul a devenit iar dusmanul meu. Iar acasa incerc sa ma impart intre toate.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Try, la cat timp a facut testosteronul? Si cate doze?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

trei doze, una pe luna. 25 ml/doza sau mg, nu mai stiu unitatea de masura a concentratiei.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Dariana, bafta multa maine! Sa intri sa ne spui ce v-a zis.

Emi, hai si povesteste cum i se pare lui Adi la scoala? Ii place?

Cand veneam acasa dupa prima zi de gradinita a Oanei, am trecut pe langa curtea scolii si Oana ma intreaba: si daca maine mergem la scoala, poimaine la liceu, raspoimaine la facultate, dupa aia ce facem? Adica ea intr-o saptamana era toba de carte

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Salutare mamicilor!
Va urez succes la scoala pentru scolarei
si sanatate celorlalti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

roxana, multumim, sper sa fie bine.....atat cat se poate, intram cu rezultatul.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Ups, m-am uitat acasa in hartii si mergem la operatie pe 4 oct. Asa ca in vreo 10 zile.
nu-mi fac probleme, sper doar sa nu apara complicatii si sa reuseasca operatia din prima si sa corecteze ce trebuie sa corecteze acolo.
cocutza mea acu memrge de-a busilea, se ridica singurel pe langa lucruri, o gramada de progrese am facut.

Mergi la inceput

Try, chiar ma gandeam ca la voi nu am mai auzit sa va fi spus medicul ca-i posibil sa apara fistule. Si ma gandeam ca au ei acolo alte tehnici.

Sa va spun ce mi s-a intamplat azi: ma suna de la clinica ptr confirmarea de maine. Am ramas uimita ca doar vorbisem sa ma reprogrameze si chiar ma reprogramase, cica. Si sa aflu ca de fapt nimeni n-a modificat, iar pe data de 16 oct nu eram trecuta nici la ora 18:15 nici la alta ora( initial m-am gandit ca n-am retinut eu bine ora). Asa ca m-a programat pe 26 octombrie.

Ce naiba, sunt cu capul in nori, voua vi s-a mai intamplat? M-a intrebat in ce zi am sunat dar m-a luat pe nepregatite si nu mai imi aduceam aminte, de-abia dupa aceea mi-am amintit ca lunea trecuta pana in 12.

Asta este.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

quote:
Originally posted by aly30

Gratiela, mai e nevoie de operatia nr 2? Ce-a zis dr? Va mai tinea minte? Ce a spus, legat de evolutia post-operatorie....tot, tot!

Evolutia post-operatorie este buna, chiar s-a dezvoltat bine, era multumit dr, cu exceptia celor 2 fistule care si ele se maresc. Asadar, da, o sa mai fie o operatie, sa scapam de fistule si sa prelungeasca si uretra. Da, il mai tinea minte pe "Stefanel cel frumusel si cumintel", nu ma asteptam. Asa ca asteptam noiembrie, of!
Try, succes si voua!

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor, am lipsit o saptamana, a lipsit si tati, soacra s-a imbolnavit, asa ca doua zile din prima lui saptamana de scoala copilul nostru a stat zi si noapte cu bona. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru bona asta super.
La scoala este fooooarte frumos.
Cum poate fi altfel? Au program mai scurt ca la gradinita (8-11,30) in pauze sunt de capul lor si in curtea scolii o tasnitoare de la un izvor (ca Pitestiul este plin de izvoare amenajate) la care se stropesc, asa ca a treia zi de scoala l-a luat bona ud din cap pana in picioare. Am inteles si eu de ce sunt asa de incantati de scoala, toti colegii lui. Copilul nu a lipsit de la nici un eveniment, fie el bun sau rau, adica si la cantat, dar si la bataie, dar pentru a apara pe fetita batuta. Bineinteles ca a racit dupa dusul din curtea scolii, dar este bine, a dus-o pe picioare, chiar la scoala.
Este in clasa cu fetita invatatoarei si trei sapatamani nu le da teme.

Acum revenind la subiect, astept su interes rezultatele operatiilor si va urez succes. Adi a inceput sa se decaloteze mai bine si poate un pic chiar singur. Asa ca va trebuie rabdare multa!

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput