Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Buna, fetelor!

Noi am fost ieri din nou la Diagnosis la un consult cu Stefanut in vederea celei de-a doua operatii, si voiam sa va spun celor care aveau programat pt octombrie operatii ca noua ne-a spus ca e f ocupat in luna respectiva: la inceput are diverse conferinte si cursuri in tara iar apoi va fi plecat pana la sfarsitul lunii. Astfel incat operatia noastra ramane pt noiembrie - vom lua legatura la inceputul lunii.

Emilia, ce baiat mare ai! Mult succes pe noul drum al scolii!

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc fetelor pentru urari. S-a intamplat sa fim amandoi plecati, asa ca va merge in prima saptamana de scoala cu buni. Sper sa nu fie singurul copil fara parinti la deschidere.

Gratiela, sa aveti succes la operatia nr II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Haideti ca de cand zic sa intru sa scriu....si am tot lasat de pe-o zi pe alta....

Deci: ne-am intors din concediu cu concluzia ca nu mai plec niciodata fara vreunul din copii(am plecat doar cu fetele, fara cel mic).

Am luat Pregnylul, am vrut sa-l incep de luni, dar a racit si ii curge nasul, plus tuse si mi-a fost teama sa i-l fac, sa-i treaca intai.Nu cred sa aiba vreo legatura, dar totusi....sa fiu mai sigura.

Ne-am programat la Diagnosis pe 25 septembrie, dar tinand cont ca operatia va fi probabil prin noiembrie, dupa cum a spus Gratiela, si adaugand si faptul ca am intarziat cu Pregnylul, ma gandesc sa aman consultatia si sa ma programez prin octombrie. Voi ce parere aveti?

Emilia, mult succes la scoala si da-i un pupic si din partea mea viitorului elev.

Try, voi ce mai faceti, ati programat operatia?

Flori, ma bucur tare ca-i totul ok. Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare.

Corina, tu ce mai faci, cum a fost in concediu, v-ati hotarat ptr operatie sau lasati ptr mai incolo?

Alina, tu esti bine? Ce mai face Iannis? V-ati programat la clinica?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Roxana eu spun sa-i incepi pregnylul si sa te duci pe 25, cand ai fost programata, pentru ca apoi o sa se "impinga" si mai mult.

Multumesc pentru urari si pupic.

SI voua la toti 5 multi .

Mergi la inceput

Mai, fetelor, in timp ce-l culcam pe Calin aveam televizorul deschis si sonorul ffff mic si mi-a atras atentia o stire pe care n-am vazut-o de la inceput, spunea ceva de un copil operat in Cluj la organele genitale care a stat 11 zile in coma si a murit din cauza anesteziei- spunea maica-sa. N-am inteles clar ptr ce il operase, dar faptul care mi-a atras atentia este ca pe fisa lui medicala era scris printre alte diagnostice si hipospadias anterior .....(n-am apucat sa citesc de care) si testicole retractile.
A vazut vreuna din voi stirea asta si-mi poate spune clar despre ce era vorba, ca tot caut de ceva timp pe situl Antenei 1 si nu gasesc nimic.

Si inca ceva: Calin este in continuare mucos si tuseste, ce sa fac, sa incep Pregnylul sau sa astept sa-i treaca? Pe prospect nu scrie ca ar avea vreo legatura , dar parca imi este cam teama, si nici n-am pe cine sa intreb, pediatra mi-a spus sa astept sa-i treaca raceala intai, dar tot ea mi-a spus si ca n-a mai dat la copil pana intr-un an Pregnyl, si mi-a oprit reteta data de dr B.

POZE

Mergi la inceput

Roxana, nu am vazut stirea, dar clar anestezia generala reprezinta un risc, mai ales cand o faci prima data. Unul din motivele pentru care am optat pentru Basca a fost echipa de anestezisti, care este renumita ca printre cele mai bune din tara. Oricum te pun sa semnezi ca ai luat la cunostinta de riscurile anesteziei. Din pacate fara anestezie nu se poate!
Nu are legatura pregnylul cu raceala, dar pentru linistea ta mai poti amana cateva zile ca sa-i mai treaca, mai ales ca fiind injectabil va fi un stres in plus pentru Calin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

roxana, si noi tot pe 25 suntem programati la diagnosis, poate ne intalnim. hai ca m-ai speriat cu stirea aia!

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Si noi eram programati tot pe 25 , mutam DC-ul la Diagnosis, dar s-a eliberat ceva mai devreme si am fost sapt trecuta.

Emi, cum a fost prima zi de scoala?
mai sunt si alti bobocei?

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Gratiela, mai e nevoie de operatia nr 2? Ce-a zis dr? Va mai tinea minte? Ce a spus, legat de evolutia post-operatorie....tot, tot!

Mergi la inceput

Neata!

De-abia acum am apucat sa intru ca nu mi-a mers netul la servici iar acasa n-am timp.

Ne-am reprogramat pt 16 octombrie ptr ca de-abia acum i-a trecut tusea si incepem Pregnylul diseara Bine, am vrut sa incepem de vreo 2-3 zile, dar n-am putut din diverse motive. Sa vedem ce va spune atunci si cand ne va programa.

POZE

Mergi la inceput