Hipospadias (2)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
Da, corina, nici eu nu m-am stresat cu hs pana acum tocmai pt ca adrian a avut altele mai grele si care necesitau mai multa atentie. Nici acum nu-mi fac probleme de hs, dar ma gandesc ca el sa fie bine si sa nu dezvolte vreun complex legat de chestia asta cand va fi mare (n ulegat de forma, ci de marime). Ca adolescent asta poate sa-ti stirbeasca din increderea in sine si sa-ti afecteze modul de abordare in relatia cu sexul opus, dar luam totul incetul cu incetul, ma gandesc prea in viitor. Pana acolo mai e drum luuung si avem de trecut alte parleazuri.
Pupici la baieteii vostri.
he, he ,he, acum realizez ca aici suntem numai mamici de baietei (ma rog, mai aveti unele din voi si fete pe-acasa).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
yonacr spune:
Emi pe baietelul meu il cheama Alexandru. Marti mergem la Bucuresti la clinica Diagnosis pentru control, o sa va povestesc dupa, ce mi-a zis doctorul, sper sa nu ai mai gaseasca si altceva.
filofteia spune:
Bine atunci pun lista aici pana facem 20 de pagini:
Prima parte : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88333&whichpage=1
A doua parte : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97461
Pentru ca iata am devenit un subiect serios, am incercat sa fac si eu o lista cu noi si cu medicii la care am fost. Daca am gresit pe undeva sa ma corectati.
Mamica..............numele copilului.......anul nasterii/operatiei
filofteia....................Adrian.....................2000/2004
strumfi2004...............Stefan....................2006/2007
sama.......................Iannis......................2006/2007
Roxana c..................Calin.......................2006/-
Aly30.......................Yannis....................2005/2006
Corina75....................Andrei....................2004/-
Bogdicris....................Bogdan....................?/?
Dariana......................Darius...................2006/-
Elenalove27 (USA).......Alvaro.....................?/la 8 luni
Ciuf (USA).................Luca.....................2003/-
Dana.salo..................Alex.......................2006/-
Spic de Grau..............David........................?/-
Alexa a......................Alex.....................2003/-
Flori78......................Andrei....................2005/2007
Alina922....................Vlad-Sebastian.............2007/-
Yonacr......................Alexandru.....................2007/-
try (canada)................Adrian.....................2006/-
Doctori:
Dr. Basca Ioan
Sef Clinica Chirurgie I - Clinica Chirurgie Pediatrica
competenta endo-urologie pediatrica
Spitalul Grigore Alexandrescu
www.sccc-ga.ro
Clinica Diagnosis: 021 2316741, 0212316742
Dr. Valentin Voinescu
Medic primar urolog
Spitalul Theodor Burghele - Soseaua Panduri nr 20
tel 4106910, 0788161264
email: voinescu@yahoo.com
Dr. Ionescu Sebastian
Spitalul Budimex
Dr. Gabriel Aprodu - Iasi
Hai ca mai editez si alta data ca lista asta si asa mi-a dat batai de cap, sau nu ma pricep eu s-o fac frumoasa.
Si mailul lui dana.salo
quote:
Vreau sa va spun ca am fost in Debrecen, la Dr Cerny Tamas, profesor la catedra de chirurgie, spitalul de copii- deci de stat, nu particular.
A fost deosebit de amabili toti, si nu am stat la cozi sau sa fim tratati ca si cum am fi din Romania.
Totul in acel spital arata ca si cum ai fi intr-o gradinita sau camin, nu intr-un spital( ca sa nu zik de miros, ca nu pute ca la noi)
L-a consultat pe copil si concluzia a fost : gaurica este exact la limita de piele si este in intregime afara, deci nici un pericol pentru viitor, va putea sa aiba o viata functionala iar jetul de urina este foarte bun.IN ca priveste pielea, care arata ca o ureche exista 2 variante: circumcizie sau cosmetica. Dr ne-a recomandat sa facem circumcizie, pentru ca dupa cosmetica- aia in inseaman sa i-o coase de jur inprejur exista sanse de 60 % sa faca fimoza si aia iar e o interventie.
Cat priveste varsta ne-a recomandat inca un control peste un an, adica la 2 ani si jumate- acum are Alex 1 an si 5 luni- iar la 3 ani circumcizia.
In ce priveste rata de reusita a operatiilor de HS la ei, exista procente intre 3 si 10% care nu reusesc dar e vorba de cele mai grave.
Oricum vi-l recomand cu caldura, pana saptamana viitoare aflu exact numarul de tel, pentru ca in graba mi-am pierdut cartea de vizita- bleaga de mine.
Cat despre tarife, si acelea le puteti afla la telefon, pentru consultatie insa maxim 10 000 de FT, adica 130 de ron.Noi nu am platit chitanta, nu a vrut sa ne ia nici un ban dar i-am lasat eu pe masa vreo 5000 de FT.
Sincer ma bucur ca am mers si cel mai tare ma bucur de rezultat.Daca era sa ma iau dupa Voinescu sau altiDr deja era operat si sincer nu stiu cum era.
Va pup si mai scrieti-mi pe mail, caci lucrez si sunt super prinsa, dar seara intru pe mail si pot sa va raspund.
Am fost si in Hajduszoboszlo, daca vrei sa merhgeti si voi va dau o adresa misto.
Cristina, asteptam vesti de la control.
roxana c. spune:
Cristina, bafta maine!
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
yonacr spune:
Buna fetelor, am fost ieri la Bucuresti, l-a consultat pe Alexandru i-a pus diagnosticul de hipospadias penian mijlociu, urmand ca in ianuarie sau februarie cind ma hotarasc sa il opereze.Am intrebat daca crede ca se rezolva dintr-o singura operatie si a spus ca asa vrea dar ca sunt si posibilitati sa apara acele fistule. Nu i-a dat acele injectii, a spus ca putulica este destul de dezvoltata. Mi-a placut foarte mult de dr.nu s-a grabit chiar daca erau o gramada la usa.
filofteia spune:
Cristina, macar ai aflat cum sta treaba. Basca nu spune ca-i iese din prima.
Cand ne-am dus noi tot ce stiam citisem in engleza, iar cand ne-a spus ca incearca o singura operatie am spus ca l-am "apucat de Dumnezeu de picioare". S-a dovedit apoi o alegere buna. La Adi a mers o singura operatie, dar abia la un an dupa operatie ne-a spus ca nu mai este nevoie de a doua.
Bafta la operatie, pentur ca din pacate mai tine si de asta!
Flori78 spune:
Salutare mamicilor hs!
Ce mai faceti? Ce va mai fac copii? Ati fost plecate in concediu?
Noi suntem bine. Operatia lui Andrei decurge bine, mai mergem la control in luna septembrie.
Sanatate multa!
filofteia spune:
Flori ce vesti bune! Bine ca merge operatia. Cu cat trece timpul cu atat sansele de a aparea ceva scad.
Noi ne pregatim de scoala. Din pacate eu nu voi fi in Pitesti in prima saptamana, asa ca va merge numai cu tati si banuiesc cu buni in prima zi de scoala.
O sa-l pun pe tati sa faca poze..
Flori78 spune:
Mult succes in noul an scolar !
Abia astept sa il vad si eu pe Andrei in prima zi de gradinita
.
Dar mai avem pana atunci1
Va pup!