Iar nu stiu ce sa fac: vad ca dupa consultatia la Diagnosis, in urmatoarea saptamana face programare ptr operatie. Deci daca ne vom duce la clinica pe 23 cum ne-a programat, in jur de 1 noiembrie ar urma operatia. Dar pe 9 noiembrie implinim 1 an. Aici se obisnuieste ca sa se ia motul, nu stiu in alte parti, oricum o mica petrecere in familie. Acum urmeaza intrebarea de baraj: cam cand sa spun ca va fi? Ma tot intreaba lumea, majoritatea nu stie nimic de operatie, iar cei care stiu , stiu ca e vorba de hernie. Motive gasesc eu sa bag ca nu facem in saptamana aceea, dar intrebarea este cand? Adica cam la cat timp dupa operatie as putea s-o fac? (ma gandesc la starea lui de dupa, stiu eu....dureri, sau locul ala....cam in cat timp se vindeca?)
Nu as vrea nici mult dupa ce implineste el anul, acolo....pana intr-o luna.
Si mai aveam intrebari despre operatie, dar nu am timp acum. Eu am mai vorbit cu Sama pe mess, dar n-am mai vazut-o de un timp.
Try si Dariana, bafta multa, tinem pumnii, si mult curaj. 
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Din pacate Dariana, nu are voie de seara. Adica la culcare ii dai ultima data papa si apa. Va fi dificil, dar este din cauza de anestezia generala. Ii poti da imediat dupa operatie.
Roxana, mai bine amanati operatia dupa mot. Adica in saptamana cu 12 noiembrie! Asa stati si voi mai linistiti! Eu asa as face. I-as spune doctorului ca avem o problema si nu putem, daca se poate dupa 12 noiembrie... si gata!
Asteptam intrebari!