Hipospadias (2)
Raspunsuri - Pagina 13
aly30 spune:
Roxana, eu as lasa pentru octombrie...tu faci cum crezi, insa in octombrie poti si tu sa mergi cu baietelul,ceea ce e foarte important, dr va veni din concediu mai odihnit...stii ce meserie grea are el, apoi eu vad la mine in Primarie...multe fete sunt in concediu, sunt multe pe alt post, nimeni nu stie exact ce trebuie sa faca...e ameteala mare.Inchipuie-ti ca echipa de la Alexandrescu nu va fi completa-asa cum e ea de obicei- sunt medici,rezidenti,asistente in concediu, vin de pe la ortopedie, oftalmo, sa le tina locul...nu vreau sa te descurajez...dar mereu m-am ferit de internari in perioada sarbatorilor si a concediului-vara.
Duci si tu fetele la mare...programezi totul in alt fel.
Apoi hs-nu e o urgenta chirurgicala, ca sa fii conditionata si presata de timp...
Vezi tu...cantareste totul, nu te grabi!
Noapte buna!
aly30 spune:
Noi suntem asa si asa...as minti sa spun ca sunt bine; dar totodata ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi.
Ma gandesc sa las pe toamna si eu operatia, desi intentionam sa scap pana incepem gradi.Dupa 10 august plecam la mare, si apoi incepe gradi...poate ne intalnim la Grigore Alexandrescu in octombrie...strumfi,roxana...
Yannis a invatat sa faca pisu din picioare...adica se tine de...stiti voi...A vazut un baietel mai mare si de atunci numai asa face![]()
![]()
![]()
Citesc in fiecare zi ce-ati scris!
O zi buna!
filofteia spune:
quote:
Yannis a invatat sa faca pisu din picioare...adica se tine de...stiti voi...A vazut un baietel mai mare si de atunci numai asa face
Super! Adi a fost foarte reticent... abia la un an dupa operatie a inceput si el.
Roxana si eu spun sa lasi in octombrie. Va si mai racoare. Deci nu-i incepe pregnylul, asteapta pana mai atunci. Vezi ca, daca le-ai cumparat, trebuie tinute in frigider. Nu vad de ce l-ai suna pe Basca. El o sa te cheme in August clar, pentru ca vrea sa mai scape de o operatie. Dar data operatiei depinde de tine. Octombrie nu-i asa departe.
Corina75 spune:
Roxi,
Zic si eu ca fetele: daca eu nu m-am grabit si Andrei are deja 2 ani si 7 luni....ce mai conteaza la tine 3 luni?
Aly are perfecta dreptate cu concediile, plus de asta pe caldura asta te coci in spital...daca nu cumva mi-a scapat mie ca ar avea A/C ![]()
Pupici,
Corina si
Andrei (24.11.2004)
roxana c. spune:
Ha, ha, ha.....Corina, ai fost dura la faza cu AC in spital....e vorba de spitalul din Bucuresti-Romanica, nu SUA...![]()
Am facut rezervare ptr concediu, de pe 25 august, asa ca operatia....in octombrie, Alina, Sama, Gratiela...deschidem sucursala DC in Grigorescu
Vedeti ca mai mi-a venit inima la loc, spun eu ca vreau sa treaca mai repede, chiar vreau, dar cand stiu ca-i pe-aproape...

Corina, tu spuneai ca pleci in Turcia: unde anume si cand? (noi in Kusadasi)
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Corina75 spune:
Roxi, noi mergem in Antalya din 12 septembrie.....asa ca de data asta nu ne intalnim ![]()
Dar eu propun altceva vis-a-vis de invitatia ta la Grigorescu: mai bine ne intalnim in Turcia/Bulgaria/Noua Guinee decat in nu's care spital......vedem la anu', ce ziceti???? 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
roxana c. spune:
Roxi, noi mergem in Antalya din 12 septembrie.....asa ca de data asta nu ne intalnim
Dar eu propun altceva vis-a-vis de invitatia ta la Grigorescu: mai bine ne intalnim in Turcia/Bulgaria/Noua Guinee decat in nu's care spital......vedem la anu', ce ziceti????
De acord, ne punem de comun acord ptr anul viitor![]()
Roxana,
de
POZE
Corina75 spune:
Roxi, oare ce ai vrut sa scrii aseara la 20.28 de a aparut tot mesajul meu???? 
Corina si
Andrei (24.11.2004)
roxana c. spune:
Corina, am vrut sa-mi apara ca citat al tau, dar nu stiu de ce mi-a aparut asa. Probabil am apasat eu aiurea.
Roxana,
de
POZE
Flori78 spune:
Buna fetelor!
Sunt foarte bucuroasa - am fost la control la spital la Bucuresti, iar medicul ne-a spus ca operatia a decurs bine , s-a vindecat si arata bine - urineaza normal; ne vom mai duce la control in luna septembrie cand va avea 3 luni de la operatie. Pana atunci speram sa plecam cateva zile la mare in luna august. In rest ne chinuim sa vorbim.
Andrei are deja 2 ani si 8 zile si nu vorbeste - gangureste toata ziua pe limba lui dar nu spune un cuvant cu adresa
(spune ma-ma, dei, - putine silabe). Am fost la ORL-ist, la logoped si la psiholog - toti au spus ca va vorbi - anum avem programare la un neuropsihilog - sa vedem ce ne va spune!![]()
Vacanta placuta tuturor celor care veti pleca in concediu .
Multa sanatate tuturor.