Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Emilia, gata, le-am primit,prima data le-ai trimis pe K.ro? Mai am adresa aceea, dar in ultimul timp am intrat mai mult pe Yahoo.
M-am uitat si pe k.ro, dar nu ajunsesera.
Ai un baiat talentat rau, mi-au placut cantecelele, iar fetelor mele le-a placut mai mult "Europa". Ati fost in continuare,la faza urmatoare? Daca nu inca, bafta multa!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Roxana, pustiul meu are 4 luni. Eu, una, as merge bucuroasa la Bucuresti, deoarece n-am o parere prea buna despre spitalul de copii din Iasi. Nu ma refer la medici, ci la conditiile de acolo : gandaci, mizerie, si, fara sa am idei preconcepute, o multime de tigani, care se bat pe holuri, tipa, fac scandal. Tocmai a stat internata o verisoara de-a mea vreo doua zile acolo, si s-a ingrozit, asa ca nu prea am tragere de inima sa stau eu vreo 10, cum vad ca te tine dupa operatie...
Oricum, am reusit sa dau ieri de o asistenta care m-a programat vineri la dr. Aprodu. Astept sa vad ce-mi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc mult Roxana... faza urmatoare este pe 22 septembrie, asa ca mai avem. Cica ne fac si coregrafie...abia astept sa vad. Va povestesc eu atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Emi, condoleante draga mea, abia acum am vazut mesajul tau....si am mai vb intre timp cu tine pe email...imi pare foarte rau...e intr-adevar groaznic cand pierzi pe cineva drag...
Dar avem de ales?

Alina din Iasi, mai este o mamica acolo la voi, Dana, (cocut_emanuel_1978@yahoo.com)- intre nume este underscore, am vazut ca nu se vede din cauza sublinierii adresei..., parca nu am mai intrat de mult nici pe messenger...incearca sa vb cu ea...ca sigur a fost la Aprodu....

Oooooooooooof, ce multe suntem deja....ar trebui sa facem o baza de date Emi, cum au pe site-urile englezesti....cu date despre noi, sa ne fie mai usor sa ne gasim si sa postam noutati....ce bine ar fi daca m-as pricepe cum! Undeva la inceput de capitol nou....tu esti mai veche pe aici dar nu stiu daca ai timp de asa ceva....
Ma gandeam sa gandim un chestionar genul:
Nume copil/nume mama (nick-ul DC):
Tip HS:
Detalii operatie
Data:
Doctor:
Varsta copil la operatie:
Situatie curenta:
etc (...)

Daca vi se pare aiurea, nu ma bagati in seama....ma gandeam ca poate asa stim exact cate suntem si ce mai face fiecare....

Va pup pe toate

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Multumesc tare mult, Corina. Am sa incerc sa o contactez pe mess, e mai mult decat binevenita informatia, ca n-am habar de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Corina... si eu care ma gandeam sa desfiintez grupul de pe yahoo. Acolo s-ar putea face o baza de date, dar am observat ca totusi ca majoritatea nu se simt in largul lor daca dau prea multe date de identificare. De fapt am observat asta si pe site-urile de specialitate straine. Penisul este o problema prea intima... si de aici retinerea.

Este ca retinerea mea fata de YouToube... asa parca se scrie. Asa ca inteleg.

Tot este bine ca ne-am adunat aici. O sa incerc sa fac o lista ca la subiectele celelalte pe care s-o avem in fata, dar sincer nu prea am chef, ca timp as avea ca la serviciu nu m-au pus sa fac nimic, doar ce am vrut eu. Sunt super draguti isi dau seama ca sunt ametita. Vorba lui fiimiu... "Auzi mami tu ar trebui sa-ti mai iei o zi libera ca arati cam obosita" Este un copil exceptional...

Poate dupa 10 august cand vin de acasa, ca ai mei stau in jud Constanta, dupa 6 saptamani...
Nici nu stiti cat de bine imi face ca sunteti aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Corina75 si eu sunt din Brasov, adresa mea de mn este yonacr2002@yahoo.com, daca vrei putem vorbi si e mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Etete, mey ce mica e lumea...Cristina...nu scria nicaieri ca esti brasoveanca....ti-am trimis mesaj pe mess, sa mai vb...poate ne si vedem....

Emi, concediu placut, wooooooooow, pana in 10 august!
Noi anul asta avem 7 zile, in septembrie, si m-am hotarat sa ne facem de cap si sa mergem in Turcia, chiar daca e mai scump....mergem cu Andrei, sa-l rasfatam putin, ca isi vede parintii doar in weekend si in cursul sapt doar seara.....

Nu te stressa cu lista.....as face-o eu daca as sti....si poate m-as prinde cum dar pe cuvant ca nu am timp la sv nici sa respir...iar acasa tre sa-mi iau un servicu internet mai destept....

Alina din Iasi...sa ne spui daca ai vb cu dana si ce mai face...

Alinutza cu Yannis, va pupic dulce.....te vad pe mess mereu dar esti ocupata cu munca la sv...

Mai vb.

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Emilia, condoleante! Imi pare tare rau!

Vad ca ne-am inmultit, off! devine din ce in ce mai frecvent intalnit Hs-ul.

Stefu e bine, urineaza bine prin varf - pe unde urina de fapt initial, off!, doar se mai prelinge prin cele doua fistule. Putulica arata chiar normal dupa parerea mea, la el nu a fost nici foarte curbat. deocamdata asteptam si noi concediul, marea si apoi toamna cu a doua operatie .

Aly, voi ce mai faceti? Ce face Yannis? Cand mergeti la Bucuresti? Ma gandesc deseori la tine!

Numai bine tuturor!

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Aly, ma bucur ca sunteti sanatosi, mai scrie-ne si tu din cand in cand

Fetelor, va scriu ca iar sunt intr-o mare dilema: e posibil(70%) sa nu-mi pot lua concediu la inceputul lui august, si nu stiu ce sa fac: daca spune dr B. sa-l operez atunci, sa se interneze mama cu el? Parca nu vreau, vreau sa fiu eu cu el, macar in primele zile....In cazul asta:
1: sa incep cu Pregnylul acum sau sa-l las ptr toamna
2: sa mai ma duc cu el la control in august sau nu
3: sa-l sun pe dr B si sa-l intreb, (ma gandesc sa nu-l deranjez)

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput