Hipospadias (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Flori ne bucuram de vestile bune! Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Flory, ma bucur ca totu-i bine. In ceea ce priveste faptul ca nu vorbeste, stai calma, nici Oana nu vorbea, spunea doar cuvinte simple: mama, tata, papa....nu facea propozitii, doar arata cu manuta unde vroia, eu o intelegeam, dar strainii deloc. Am fost cu ea la orl, logoped, nici eu nu mai stiu unde, iar pana la urma doctorita de familie a zis ca probabil ca-i ea mai puturoasa, m-a intrebat daca intelege daca-i cer sa-mi aduca ceva, si intelegea. Asta pana la 3 ani si 4 luni, cand a inceput brusc sa spuna de toate de n-o mai opream.
Incearca si cumpara-i un walkmen si pune-i povesti sa asculte, eu am incercat cu Oana.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Flori, ptr vestile bune.....

Stai linistita cu vorbitul....fiecare copil are ritmul lui...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Multumesc mult pentru incurajari!
Speram si noi sa inceapa sa vorbeasca mai repede ca sa ne putem intelege cu el.
Multa sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Roxana, el acum a invatat sa-si dea drumul singur la aparat si isi pune un CD cu melodiile de la filmele Veronica si Maria Mirabela - ii plac foarte mult, povesti inca nu are rabdare sa asculte.
Asculta mult si radio-ul, televizorul.
Multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Buna seara fetelor,
Gata a trecut si concediu, am implinit sambata si 1 an .
Flori, ma bucur ptr reusita si si ptr puiutul tau, sa fie sanatos sa creasca mare si...sa inceapa sa vorbeasca repede, asa cum va doriti.
Roxana bine ca te-ai hotarat ptr octombrie, vezi ce canicula e acum, cine stie cum e in spital...
Aly, Emi, Corina, .
De citit citesc mereu ce scrieti aici dar de scris si eu...mai greu...Iannis nu ma scapa din ochi decat atunci cand doarme.

Sama si Iannis(care tocmai s-a trezit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Sama, pupici si LA MULTI ANI! piticutului, sa(-i) creasca mare si sa fie sanatos si fericit!!!!

YANNIS!!!!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Sama "La multi ani!" Sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii in viata si sa aveti un "strop" de noroc ca este foarte important.
YANNIS, sa fii fericit alaturi de parintii tai!
Sanatate tuturor puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

LA MULTI ANI, IANNIS! SA CRESTI MARE SANATOS SI NOROCOS, SA ITI BUCURI PARINTII!

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna, fetelor!

In mare, m-am hotarat pentru octombrie sa mergem la Bucuresti.Cine mai vine atunci?

Mergi la inceput