Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Profit de faptul ca iezii mei dorm ca sa va mai citesc si sa scriu un mesaj.

Am trecut printr-o perioada mai nasoala cu Mihnea ,diaree,febra si dureri de burtica .Am fost nevoiti sa recurgem din nou la pampers si sa ducem chiar munca de lamurire cu el sa ii poarte .El spunea ca numai "cochile" poarta "pens" .Am facut si o coprocultura ,iar azi am aflat rezultatul :e.coli enteropatogeni .Vorba doctoritei , de unde i-o mai fi luat si pe astia ?

In rest suntem bine ,si eu si Tudu si bb3, care inca nu are nume .Oscilam intre Bogdan,Dragos si Matei .Astea sunt de fapt propunerile sotului ,dar el ne lasa pe noi sa alegem .

Am vazut pozele cu Vladut de Jadi si era sa nu il mai recunosc .

GABI30+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Am uitat sa o felicit pe Nicole

GABI30+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi din ce am tot citit e de e.coli astia cica nu s-ar lua de undeva. Fiecare organism are acest e.coli in stare latenta in intestine sau ceva de genul asta doar ca se activeaza atunci cand apar anumite momente proprice si uneori migreaza de la kk la infectii urinare.
Sper sa nu ma bata Alina ca aberez pe teme medicale, noi am avut infectie urinara cu e.coli si asta din cauza ca se pare ca Vlad avea o deformatie constructiva a aparatului urinar si urina se intorcea partial in vezica urinara ceea ce ducea la inmultirea acestor e.coli. Dupa ce a crescut se pare s-a remediat aceasta malformatie. Toate astea au fost la stadiu de supozitii ca nu am vrut sa ii fac cistografie ca sa il chinui si mai bine ca nu am facut. acum nu a mai recidivat.

Eu am aplicat la Tudor metoda invatata de la Anya simpla, am pus copilul mare adica Vlad sa repete cele cateva nume pe care le-am ales noi si care a fost mai bine pronuntat, ala a ramas, adica Tudor sau in pronuntie vladisciana "tudo".

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Pai asa Matei e cel mai simplu pt Mihnea .In loc de Bogdan zice "Gadan"

GABI31+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello hello

Profit de faptul ca sunt singura acasa cu Matei (sotul face pe proful weekendul asta, iar copilul e civilizat si doarme) si mai bag un ochi pe net.

Nicole, ce ma bucur ca a iesit pozitiv testul! Tin pumnii in continuare.
Meme, ce bine ca vor sta ai tai cu copiii. Eu zic ca se vor descurca, dar lasa-le cateva zile de acomodare. Daca le lasati si provizii or sa fie ok. Am citit ceva de Fimbles cantator . Cred ca asta i-ar placea si lui Matei foarte mult. El se uita dimineata pe bbc prime la emisiunea pt. copii si are ca preferinte teletubbies si apoi fimbles. A primit-o din germania pe Lala si doarme cu ea in pat. Dar pe fimbles nu ma mai apuc sa sap sa-i cumpar.
Jadi, l-am vazut pe Vladut. La fel de lungan si dulce. Am vazut si ca ii place sa dea cu aspiratorul . Si am vazut si o burtica maricica.

Am observat si eu ca e f usor de pronuntat "matei" de copii, deci clar daca ne luam dupa principiul asta ar fi un nume de folosit la al doilea copil (evident, in cazul in care primul nu poarta numele de matei ).

Codruta, sanatate!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani pt. toate FLORILE sarbatorite astazi

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La multi ani pentru toti piticii, mamcile si taticii cu nume de flori!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La Multi Ani sarbatoritilor
Sa va distrati si pentru noi, ca noi deocamdata bolim in casa (mai mult sotu' )

Cand o pun pe Petra sa spuna cum ne cheama pe noi zice: Pepe, dar la mine e mai greu si spune Utza. Iar la numele de familie, care e Grigoras spune As (cu s de la sarpe) .

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani de florii! Si eu azi sarbatoresc sotul, o floricica intre flori . Sa vedem pe unde ne scoate!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani florilor!!!

diana, eu mai mult l-am admirat pe petrutz cel blondutz decat trenul .

l-am admirat si pe vladut de jadi.

nicole! uau, doamne-ajuta!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput