Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 15
Meme1 spune:
Si eu repede repede!
La Multi Ani tuturor florilor!!!
Si noi il sarbatorim pe sot astazi....
Pupici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
kristinutza spune:
se vede ca-i frumos afara: nu mai scrieti nimic
.
si eu astept sa mi se trezeasca baietii si iesim. asta daca nu facem ca in majoritatea datilor - sa doarma radu prea mult si sa iesim cand se insereaza
.
sarbatorim o floare la un gratar
.
duminica frumoasa va urez!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
BiuMil spune:
buna buna...La multi ani si de la noi pentru toate florile si floricelele de la piticodrom! si noi il sarbatorim pe tati azi!
am fost la Targul de Florii unde sotul a fost in misiune de pozat dar am si achizitionat un castron imeeens de lemn pe care vreau sa il lacuisc si sa il transform in chiuveta la munte si un set de baut tuica, ca altfel nu stiu cum sa ii spun...
Milan a dansat pe muzica populara...".....palarie noua...la ri la ri la"
codrutza sanatate multa! tare Petra...ce stie ea numele, si cel de familie! Milan stie doar pe al unui baietel David, ii zice "Da" si al prietenei lui Petra de la gradi...ii zice "Pa"
pe noi ne-a lovit cea mai ciudata treaba, sa va pove: v-am zis la un moment dat ca sotul parea intoxicat...de unde a facut si febra, frisoane, dureri de cap si muculare...povestea a tinut 2 zile. vineri seara m-a apucat pe mine, greata...apoi a doua zi toata ziua rau, seara dureri de spate, musculare, febra...toata distractia. Am luat un paracetamol si azi ma simt foarte bine. Nu prea am mancat ca nu vreau sa mi se faca iar rau....dar despre ce a fost vorba nu stiu??!!! acum mi-e teama sa nu ia si Milan, daca o fi contagios...inca investigam...
Kristinutza, distractie placuta la gratar!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Antoanela23 spune:
Hop si eu,
La multi ani tuturor Florilor, distractie placuta!
Duminica placuta,
Anto
25 si
Victor (8 octombrie 2005)
andreeeea spune:
Celor cu nume de floare le urez "La multi ani!" - am observat ca cei mai multi sarbatoriti azi sunt tatici !
... si sper ca n-ati fost pacalite prea tare, azi
.
O duminica frumoasa in continuare, in aer liber, daca se poate!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
medica spune:
La multi ani, pentru sarbatorite si sarbatoriti!
Noi am fost pe la curte, la mama. Am stat cu copii afara si am incins un gratar in cinstea tuturor floriilor
.
Felicitari noilor gravidute.
marinela79 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR spun si eu asa pe sfarsit de zi,....
noi suntem bine,cred ca Ribomunyl da rezultate la noi,sper sa nu ma dezamageasca.Iaris papa mai bine,nu stiu pana cand,dar sper ca sunem pe drumul cel bun,Nu am citit din urma,deci nu stiu despre ce vorbim in afara de flori.Va pup si pe curand
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
diana_n spune:
Kristinutza, Ioana

Si eu l-am admirat pe Vladut al lui Jadi.
Ioana te rog mai da odata link-ul cu pozele Mirunei si pozele de la ultima voastra intalnire. Am zis ca le vad mai tarziu, apoi am uitat la ce pagina ai scris mesajul respectiv. Am citit 9 pagini din urma si am renuntat, help please ![]()
Nicole felicitari !!
Si sotul e floricica, noroc ca dimineata la prima ora am dat lapte lui Petrut, am luat o gura de cafea si am deschis laptop-ul sa vad ce mai ziceti. Noroc de voi
, asa am iesit rezonabil in fata barbatului, l-am felicitat cu o mica intarziere .
La Multi Ani floricelelor !!
Azi Petrut ne-a demonstrat de ce a fost el asa cuminte in ultimul timp. A acumulat cat a putut si azi si-a dat drumul. A aratat pe carti animale, forme. Ieri sotul i-a aratat ce inseamna o gaura ( la un scaun de plastic) si azi ne-a aratat toate gaurile din mobila, de pe unde a putut. De la 5 luni ii arat semnul de "lapte", azi l-a facut, ieri ne-am dat seama ca datul din maini cand ii arat pestele pe carte e semnul de peste in varianta personala
. Ne cerea sa aprindem lampa si noi ca sa ne distram ii ziceam "ta-daa" (ca actorii) cand se aprindea becul. Ne-a luat 2 zile sa ne dam seama ca "ta-a" inseamna "aprinde lumina !"
Iar faza care ne-a lasat masca pe amandoi a fost la un magazin. I-am cumparat o jucarie, s-a jucat cu ea (in cutie) cat ne-am facut cumparaturile iar la casa a pus-o cuminte pe banda, a asteptat sa i-o scaneze vanzatorul, a luat-o inapoi si si-a continuat joaca.
Stiu ca altii fac propozitii, bravo lor, dar ne-a crescut inima azi, iar eu m-am linistit.
Am realizat cat de mult ametim noi copilul cu vorbitul in 2 limbi. Am vazut un caine si ii zic lui Petrut "uite cainele care face ham-ham", apoi ne apropiem de stapanul cainelui care ne lasa sa-l mangaiem si-i zic lui Petrut "look, a doggy, woof-woof"
valabil pentru porc, oaie, broasca, gaina, cocos, doar vaca stie romaneste. Asa-i Meme ? ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)