Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Jadi bine ai revenit! Sa treci mai des pe aici! L-am vazut pe Vladut! E un scumpic, dragalas foc!

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult pentru sustinere!
Se vede ca mi-ati tinut pumnii, pentru ca testul este pozitiv. Nu-mi vine sa cred, maine merg sa-l repet, sa vedem daca s-a dublat valoarea!
Jadi, f. frumos Vladut. Cred ca e si f. inalt, nu?

Va pup

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Valdut e un dulce! Dupa ce ca e un harnic si un haios, mai stie sa fie si tandru !
Oana, eu stiu ca important e sa-i faci analizele, daca suspectezi o infectie urinara. Dar sunt convinsa ca nu-i nimic de genul asta... Lasa ca acusi se termina toti dintii de iesit si ai sa vezi ce copil vesel si mancacios o sa ai din nou!
Maria e toata numai un zambet, canta, danseaza, vorbeste, citeste, scrie..."numai buna de iubit", cum spunea Godzila despre mandretea ei de fata.
Cand se joaca impreuna sau altaturi de alti copii si izbucnesc conflicte, e o provocare pt mine sa ma abtin sa nu intervin si sa-i las sa si-l rezolve singuri. Desigur ca atunci cand lucrurile se agraveaza, incerc sa calmez spiritele, dar mi-e greu sa ii inteleg pe ceilalti parinti carora li se pare amuzant faptul ca odrasla lor inhata jucaria din mana Mariei, o impinge "din dragoste" si o strange de gat "vrand s-o pupe".
Edit c-am vazut un vis implinit!!!: Bravo, Nicole! Sa fie totul bine pana la final!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nicole, bravo, ce ma bucur, sper sa ai numai vesti bune de acum incolo, bafta si sanatate.

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu sunt la servici azi. Cine-mi tine de urat?

Nicole, bravo!!!!
Jadi, tare-ti place sa fii rugata Te mai las sa dormi nitel si te sun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nicole felicitari, cat ai avut bhcg-ul?

Anya da da, multa lume s-a rugat ! Te astept cu telefonu, eu is carpita de somn de unde si vorba ca prea mult somn strica

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Jadi, beta hgu-ul a fost mic, 20 dupa 12 zile, insa la Ioana a fost 11 dupa 11 zile. Minimul este de 5.
Va multumesc din suflet! Era ultima sansa si Dumnezeu mi-a dat-o! Fara FIV la noi doar o minune ar fi putut interveni, dar nimik nu-i imposibil. Oricum am o mare bafta!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nicole eu zic ca e bine bhcg-ul, repeta-l la 2 zile ca cica 2 zile e perioada de dublare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Stiu Jadi, dar nu m-am sculat azi devreme, asa ca am sa-l repet luni, cand ar trebui sa fie de 4 ori mai mare.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Confirm sot racit si el. Acestea sunt momentele in care nu-mi place ca Petra doarme cu noi. daca dormea singurica la ea in camera de seara pana dimineata era ffff bine si pentru raceala noastra si pentru ea, sa nu o contacteze. Cred ca noi suntem cu sistemul imunitar la pamant si sper sa il aiba Petra fortificat sa nu se raceasca si ea.
Am vizionat si eu cateva poze cu Vladut . Cred ca asa bucuros va fi cand vine Tudor

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput