Piticodromul de sept-oct 2005 (176)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_n spune:
Meme, Pampers Baby Dry erau singurii care nu aveau banda elastica pana acum vreo 2 luni, eu am folosit Swadlers cand era mic, iar acum folosesc diaper-i Cruisers si chilotei Easy-Up. Sunt scumpi, dar m-am inscris pe site-ul lor si primesc cupoane, plus ca fiecare pachet are un cod care introdus pe site-ul lor se transforma in puncte cu care aleg jucarii .Iau jucarii Lego care sunt scumpe, asa ca nu ies in pierdere.
Cei de la Huggies au cupoane in toate ziarele, dar nu ofera jucarii, asa ca m-au pierdut de client.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
Noi folosim la pampers nr. 4+ din iarna trecuta si nr. 5 din vara.
Ce fain ca primiti jucarele ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
Diana, ce misto!! aici nici pomeneala de asa ceva, mai prindem oferte la pampers, ultima oara am cumparat o mega cutie cu 158 bucati la 29 euro. Dar cam atat la capitolul oferte la pampers...huggies tot cam asa sunt la oferte...
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
diana_n spune:
Meme, eu cumpar cutie de 140-160 buc.(in functie de nr.) la 35$ (in sale), dar astept sa primesc si de la Babies R'Us cupon de 5$. Asta pentru ca stau acasa si am timp de vanat sale-uri, de sunat la babies R'Us ca mi-am schimbat adresa, etc, etc, altfel....
Mie inca imi bate inima repede cand fac cumparaturi la supermarket si aflu la casa cat am de platit, apoi ma linistesc amintindu-mi ca am cumparat pampers 
codruta_grg spune:
Aici in hyper sunt cele mai ieftine, la 50 RON (cca 15 euro), pachetele Jumbo, nr.5 de 64 bucati. Iar cei Let's Go am facut eu un calcul si sunt mai scumpi cu 15 RON decat cei normali (la bucata am facut calc). Deci, din regula de 3 simpla
, reiese ca la voi este un pampers la 0,6 RON/buc si la noi 0,7 RON/buc.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Hopa! au aparut preturile si din America, sa le comparam 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Diferenta sigur sta in calitate (adica la noi sunt mai scumpe deci si mai de calitate
)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
diana_n spune:
Cred ca diferenta vine din faptul ca producatorii de aici stau linistiti ca pana la 3-3,5 ani copiii poarta diaper-i, pe cand voi mamici insensibile la profitul lor va invatati copiii la olita !! 
jadi spune:
Salutare la toata lumea!
Profit si eu de faptul ca mama2 a venit sa ma ajute si printre bucatareli si Vlad, am si eu liber la laptop!
Am multa treaba la servici si seara am avut intezis la laptop, sotul se pregateste de examen maine si a stat si a invatat cu leptocul unde avea bibliografia.
Vlad e bine, nu a mai patit nimic special, mananca binisor se joaca si doarme bine. Spune toate cele, in special cuvintele grele de genul lebada, papagal dar mai greu cu cele usoare. Ma inteleg cu el, imi spune unde il doare cand se loveste sau cand e mai marait, imi arata canini de jos care sunt in crestere si desi nu ne-a facut crize, vine singurel si cere calgel! De la BE i-am luat o miniherghelie , 2 cai mai mari si 2 mai mici si imi pare rau ca nu am luat mai multi ca ne-a innebunit cu cai-cai!
Am si poze noi cu el aici.
Eu ma simt bine, ingreunata pana peste poate de cele "deja" 9 kile si de un program incarcat la servici. De paste mergem la mama la Braila si lasam copilul acolo pana pe 1 mai ca sa ne mai terminam treburile la servici! BB mic cred ca e bine, e foarte vioi, parca Vlad nu a fost asa, o fi un copil mai activ sa ne scoata parleala
.
Promit sa trec mai des
.
Deni &
Vlad & Tudor