Piticodromul de sept-oct 2005 (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Tonnia, super ca se inteleg asa bine cei mici...Sa sigur o sa devina mai rezonabil in lunile urmatoare. Andrei nici pomeneala sa ii ia jucarii Anei, el se catara la ana in patut si 'jefuieste' tot ce prinde, in sensul bun insa, aduce inapoi jucariile dupa ce se joaca si el putin cu ele..are preferinta pt Fimbles-ul Anei care canta si pentru ursuletul de plus...Cat despre dormit, eu pe ana am pacalit-o plimband-o cu perna de pe canapea la ea in patut si asa doarme si acum...o iau cu tot cu perna seara dupa ce isi bea lapticul si asa o pun in patut la ea...si cu andrei tin minte ca am aplicat aceeasi metoda si a functionat.

Valeria, felicitari pentru sarcina! Sa mearga totul bine si sa aveti un bebe sanatos si mancacios!

Diplodocus, ma bucur tare mult ca Luca e bine!!

Mary italianca, bine ai revenit! Am vazut pozele cu andrei si intr-adevar a crescut taaaaare mult!!!

Nicole, tin pumnii in continuare!! Poate poate, cum au spus si fetele!!!

Mihaela_e, ma bucur ca papa Alexandru si ca recupereaza la greutate!

Ioana, Ina, avem si noi un of cu canapelele. Am adaugat o camera la casa si vrem sa mutam setul de canapele din sufragerie in camera aia, iar in sufragerie sa luam canapele noi de piele. Sotului ii plac tot cele moi, am si gasit ceva, dar am ajuns la concluzia ca sufrageria noastra e prea mica....de fapt e open plan si cu o usa dubla si una simpla e cam greu de gasit spatiu pentru set de canapele 3-1-1 sau 3-2-1.

Kid, cred ca si Ana mea tot in categoria de manechine va ramane in continuare, asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare...are ea timp sa recupereze la kilograme...

Mai citesc si mai revin...

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Sa scriu repede pana nu uit...

Pentru copilasii care nu vor sa pape branzica, nu exista oare pe piata in Ro www.visit4info.com/static/advert_pages/21055.cfm" target="_blank">asa ceva? Sunt baghetute din cascaval, care se desfac in fasii....andrei insa le papa fara sa le mai studieze...si cred eu ca sunt destul de ok dpdv conservanti si alte chestii, atata timp cat sunt facute din cascaval..Aici nu exista feta sau telemea...irlandezii sunt fani cheddar, cascaval adica.

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa ma mai fac cu Andrei. Mananca ccc cartile cartonate...le roade si le papa cu o placere....n-are nici o carticica neroasa....acum era tare cumintel in leganelul anei...cand m-am uitat la el, 'savura' o carticica....acum i-am dat o baghetuta de cascaval sa pape..ca sa uite de carte...

Mergi la inceput

Mary italianca, schema de vaccinare aici la copii e cam asa: 5 in 1 la 2,4,6 luni cu booster la 1 an, si MMR (echivalent cu ROR din RO) tot la 1 an. Dupa asta pauza pana pe la 4 ani mi se pare, trebuie sa ma uit in carnetelul lor. Atat.

Mergi la inceput

Sofia, ma bucur ca Nuka e spre bine cu ochisorii!!

Oaana, nu stiu cum s-ar manifesta infectia urinara, stiu doar ca am intrebat-o odata pe doctorita de aici si mi-a spus ca sigur ar face temperatura... de foit si plans noaptea, se poate sa fie de la dinti...
Nici Andrei al meu nu se omoara cu lichidele peste zi, dar pana acum e ok zic eu.

In alta ordine de idei, am vazut cat a mancat baietelul vecinilor la o masa si nu mi-a venit sa cred....a mancat un borcanel de 200 grame de mancarica si apoi a baut 200 ml de suc...Copiii vostri cat papa la o masa? Andrei al meu dupa 200 grame de mancare e plin, i se citeste pe fata...Vecinii spuneau ca dimineata lui Sean ii plezneste scutecul pampers nr 5 de prea plin....Andrei il are doar pe jumatate plin cand se trezeste dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anto
Meme pampers nr. 5 ??? Petrut e la nr. 4 , el alterneaza mancat pe rupte (ca Sean) cu ciuguleala sau sarit o masa, dimineata pampers-ul e pe jumate, dar de multe ori Petrut e ud intr-o parte pentru ca nu i-am aranjat diaper-ul bine, sau putza sta in sus, habar n-am de ce..
Parintii mei vin de Craciun si tare ma bate acelasi gand, sa-i las cu baiatul si noi sa plecam pe undeva. Ai tai stiu engleza? mama mea intelege, poate vorbi cate ceva, dar totusi imi e frica sa plec din tara (as vrea pe vreo insula din Caraibe)

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Diana, Andrei al meu e pe nr 5 de nu mai tin minte cand...desi pe ei scrie 11 kg plus, cu nr 4 aveam tot timpul 'accidente'...cu nr. 5 s-a inteles foarte bine pana acum, dar cred ca ramanem pe nr 5 pana scapam de tot de pampers...

Mergi la inceput

Diana, tata stie ceva engleza...s-a pus pe citit si invatat tocmai in ideea ca vin aici. Mama nu cred. Si mie imi e un pic teama de plecat asa mult de langa cei mici, dar am zis ca testam mai intai un weekend ca sa vedem cum se descurca ai mei cu ei...Cel mai teama imi este de oboseala pentru ai mei (ca nu mai sunt chiar tinerei) si de respectat/nerespectat rutina celor mici (ca asta vara, tin minte ca o rugam pe mama sa il trezeasca pe andrei si de fiecare data imi spunea...mai lasa-l sa doarma)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

asa deci... ia sa trecem si noi la nr 5, poate scapam de accidente

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Diana, la voi pampers are benzile adezive elastice? ca aici de-abia de vreo cateva luni au pus la pampers normali chestia asta, inainte doar modelele scumpe aveau asa ceva. Mie mi se pare super acum asa, huggies aveau si ei la fel benzile elastice.

Mergi la inceput