Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am fost la masa.Acum mi-e putin rau....
Annitha m-am uitat pe adresa.Mie imi place cea reosie.Dar nu stiu daca o sa-mi fie buna,ca eu sunt tare micuta,de obicei am 36 la pantaloni.
Restu fetelor,ce mai faceti???

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Am fost la masa.Acum mi-e putin rau....
Annitha m-am uitat pe adresa.Mie imi place cea reosie.Dar nu stiu daca o sa-mi fie buna,ca eu sunt tare micuta,de obicei am 36 la pantaloni.
Restu fetelor,ce mai faceti???

poze
vine bebe

Ramonel8+

Eu una tre sa ma apuc de mancat ca mi-e o foame de lup

Alina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ali du-te si papa sa creasca bebe mare!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, cine imi da si mie un PM cu parola la adresa cea comuna?

Va multumesc anticipat.

Anca 7+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

M-am umplut de nervi azi. De 2 zile incerc sa sun la institut la Cantacuzino ca sa intreb cand sa ma duc sa imi fac analizele pentru primul trimestru. De fiecare data imi raspundea o tanti foarte bine intentionata si imi zicea ca imi face transferul la o persoana competenta. Dupa ce asteptam cate 10 minute la telefon mi se inchidea pur si simplu telefonul in nas . In consecinta a trebuit sa ma duc pana acolo ca sa aflu ca se recolteaza intre 7 30 si 11 30. Am zis ca innebunesc si ca ii iau pe toti la bataie, dar daca dr. meu mi-a recomandat Cantacuzino ca acolo se testeaza pe cele mai multe grupe de virusi, ce sa fac, ma duc acolo.
Ah, la Cantacuzino mi-a zis sa fac doar Rubeola, Cmv, Listeria si Toxoplasma. Celelalte sa le fac la Babes.
Acolo cred ca e mai bine, ca am sunat si in 5 minute am aflat tot ce aveam nevoie: cand se recolteaza probele, costurile, in cat timp se dau rezultatele, etc. Mi s-au parut mult mai profi astialalti.
Poate ca stiati toate astea, dar m-am gandit ca poate dau o mana de ajutor fetelor care sunt la fel de novice ca mine ( daca or mai exista )

7+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Olim, cum ai avut asa repede certitudinea ca esti gravida, ca eu am UM pe 26 02 , am mari banuielei ,dar testul de sarcina de azi a iesit negativ.
Nici nu l-am facut cu prima urina,ci cu a doua care era cam diluata dupa ce bausem doua cani cu apa .

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce fac burticoasele?eu nu am mai intrat de multisor ca nu imi vad capul de treburi.voi ce faceti bine sanatoase si fara probleme sper.nu am apucat sa citesc tot din urma,dar din ce am reusit sa citesc am vazut ca vorbiti nu stiu de ce mail comun si nu stiu ce adrese,nu imi dati si mie detalii,ca sunt si eu parte din grup nu?.fetelor,eu greturi nu am avut decat 2 zile dar urate rau si cu vomitat,in schimb acum la mine e problema mare cu sanii seara si dimineata,aaa si sa va zic o faza tare...mi-a venit ieri scrisoare sa ma duc la prima ecografie la spital,stiti cand ...pe 28 iunie,cand o sa am 5 luni,astia zau ca-s turmentati!

7+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina bine ai revenit,acum spune-le si tu ca te duci direct si nasti ce rost mai are sa faci eco....cat de idioti sunt..

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZ pai zi si tu,inca de la inceputul sarcinii m-am confruntat cu asa probleme,am 8 saptamani si pana acum mie nimeni nu mi-a facut nici un control,nici o ecografie nimic,si nici macar la particular,doar mi-a luat sange si mi-au facut toate analizele.oricum mi-am dorit asa de mult copilul asta si nu am de gand sa astept sa ma bage si pe mine cineva in seama,daca asa functioneaza treburile la ei asta e,eu oricum dupa PASTI vin in tara ptr o luna sa imi caut un doctor bun sa ma vada si sa stau si eu linistita ca bb-lul meu e bine,ca astia ma dispera cu selectia lor,le-am zis si eu,ca daca ceva nu e in regula nu mai bine sa vada si sa imi de-a tratament ceva,cica nu,selectie naturala,daca e bine mergem inainte.am niste nervi pe dobitocii astia ,acum sa vad ca marti ma duc iar la doctor,daca ma ia tot cu luatul tensiunii si doar cu intrebari crek ma crizez rau de tot!

8+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ola! Am visat muuuulti ani sa ajung pe meleagurile Odiseii si se pare ca visul mi-a fost transformat in realitate, betaHCG-ul din ziua 14 mi-a confirmat testele pozitive de pana acum si mi-a aratat si frumoasa valoare de 371, care inca nu stiu ce inseamna, dar tot Giulestiul, inclusiv Monsenior Marinescu avea niste ochi mari de uimire........
E prima sarcina din viata mea, dupa 14 ani de asteptari si dupa 14 ani de "sunteti perfecti, sanatosi tun, nu va ramane decat sa va apucati de copii".
Sherica multumesc frumos pentru introducere/primire, oricum visul de a ramane grele impreuna ni s-a implinit, asa ca nu ne ramane decat sa ne bucuram din plin de fiecare secunda de gravideala.....
Mai avem o gravidutza care ne calca pe urme, DanaP, care are 2 zile de burtisenie in fata mea, insa ea asteapta confirmarea sarcinii sub toate aspectele (si o inteleg perfect ), apoi va intra si ea in aceasta aventura.
UM-ul e 14 februarie si DPN-ul 2 decembrie, adica sunt in 4 saptamani si 3 zile, asta dupa calculele minutioase ale unei bune prietene, ramane de vazut ce va spune soarta, asa ca Olim nu mai esti singura la decembrie, mai suntem 2 in spatele tau, stam cumintele si asteptam sa ne vedem bebeii in toate ipostazele ce vor urma........

Mergi la inceput