Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irina nu stiu ce doctori aveti voi in Spania si care e sistemul,si Olim s-a confruntat cu o gramada de probleme.Macar analize ti-a dat sa faci,sau pe alea le faci dupa ce nasti???

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana bine ai venit mamico si sa fii sanatoasa ,eu te-am trecut de dimineata pe listuta si asteptam sa intri

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana bine ai venit!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Uau,ce poveste emotionanta!!!!Mi-au dat lacrimile!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

RAMO asta da,mi-au facut toate analizele si toxo si hepatitele si toate toate ca am vreo 5 foi,bine macar ca astea le-am facut,in rest nimic,ma duc si doar imi ia tensiunea,si mai imi da cate o mapa cu pliante cu igiena si cu alte chestii.in rest nimic nimic nimic.aaaa,am vazut ca scria cineva,scuze nu mai stiu cine,ca atunci cand se spala in interiorul vaginului.....mie mi-a zis sa nu ma spal sub nici o forma inauntru,doar pe afara,ca nu e bine sa ne spalam ca luam secretiile alea care apara bb-le de boli,asa mi-a zis asa va zic.
OANA bine ai venit si sedere cat mai lunga pe aici!

8+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooo fetele !!!!

Sunt si eu pe-aici ... noutati prea mari nu sunt pana nu merg la dr. Ma simt bine ... nu am greturi (slava Domnului) ... si cam atat!

Aaaa si vad ca discutati de haine pt. bb si pt. gravidute ... azi mi-am luat si eu o rochita mai flu-flu (adica mai de vara) si larguta ... poate fi purtata si fara burta ca e genul ala care se largese sub sani ... Dar nu vreau sa dau inca iama in hainute pre-maman ... cel putin pana nu merg la dr ...

Am incercat si eu sa imi fac un album personal si sa pun cateva poze pe adresa noastra comuna ... da' nu reusesc ... oooofff !!!! Era doar albumul ancai ...

6+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ancutza, Ramonica, Irinuca multumesc frumos de primire, am sa va tin de urat cu povestioarele mele si promit ca ne vom distra pe cinste.
De unde am plecat eu, de la "asteptand un ingeras", in cei 2 ani de forum am tras chefuri pe cinste, iar aseara am serbat trecerea mea la Odisee intr-un local superb din Bucuresti cu colegele de suferinta, a FOST UN SUUUUPER PARTY, un fel de "majorat-nunta-chef de burlacie" greu de egalat.
Iar distractia continua, caci daca am stiut sa radem in momentele de suferinta si-n timpul tratamentelor, vom sti sa radem si dupa ce am pasit pe usa raiului si am primit permis de burtica, adica l-am apucat pe Dumnezeu de-un picior, dupa lungi strofocari.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am anuntat la job de bebe!!!!! de akuma sunt mult mai linistita!!!!
M Oana, bine ai venit!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Oana ... bine ai venit !!!!!!

Gataaaaa ... am reusit sa-mi fac album si am pus si cateva poze ... pe adresa comuna. Daca vreti, faceti fiecare uun album propriu sa ne cunoastem cat de cat ... adica am si eu fixul sa asociez unui nume o imagine ... bineinteles, daca vreti!

6+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OANA bine ai venit, sarcina usoara si multa sanatate!!!! sa dea Dumnezeu sa fie bine !!

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB ai anuntat in scris?
Eu nu stiu cum sa formulez

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput