Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

foarte multa sanatate lui david!

ariadna, folosesc bepanthen dupa fiecare schimbat si servetele umede cu musetel de la pampers. eu stiam ca cutadenul e indicat dupa varsta de un an a bblusului, si eu am in casa dar nu am folosit deloc. cred ca nu lasi bepanthenul sa intre in piele, probabil de aia zici ca nu e eficient ( eu una asa pateam ). mai am 2 creme, una de galbenele pt pliuri si una de la baby4u cu ulei de catina. dar nu depasesc eficienta bepanthenului, e indicat sa folosesti o singura crema pe timp indelungat, cel putin eu asa stiu.

ziua sta in body lung si botosei, fara caciulita, la 21 grade, nu o acopar cu nimic. tata o tine in funfuletul gol in fiecare zi juma de ora, dimineata.

noaptea in pijamale formate din 2 piese, body scurt pe dedesubt, sosetele in picioare si paturica pe deasupra. la vreo 23 grade cred...oscileaza...

o zi minunata va doresc!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cum luati temp in camera? pe termometrul meu care nu e digital zicea ca se pune langa geam...nu conteaza ca sunt 1 sau 4 pereti exteriori, daca temp e aceeasi, aia e....poate sa percepi un pic altfel din cauza umiditatii aerului dar...cam atat...

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

va rog tare mult cine poate sa-mi raspunda la intrebare ( mai intrebase cineva si parca nu raspunsese nimeni, ori daca da nu ma biciuiti va rog ): CARE SUNT SIMPTOMELE UNEI INFECTII URINARE LA FETITZE?

multumesc anticipat

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ralumat...suntem alaturi de tine si de David...sa dea DD sa fie bine...sa se refaca repede....
Nu am timp sa va citesc...nici sa scriu...
Roxanica......ai avut dreptate...citind ce ti s-a intamplat nici nu puteam reactiona astfel...deci nu pot sa cred....eu cred ca maturam pe acolo cu ea...mai ales ca sunt si eu sensibila la chestii din astea....pai ce-mi zicea mie aia daca eu am plans dupa ce am venit de la vaccin cu el si l-a apucat plansul ala cu jale...eu plangeam cu el...nu stiu sincer cand vom scapa de atitudinea asta a oamenilor de la noi!
DE AZI VI SE INTERZICE SA MAI AVETI SENTIMENTE...SA MAI PLANGETI...SA MAI IUBITI...hai sa ne transformam in niste roboti...
Hai ca plec ca ma ia guta daca ma mai gandesc......
Pupici

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Dianocica, dupa cum mai spuneam, noi stam la parter. Camera e foarte mare, in fiecare colt al camerei temperata e alta, la geam alta. Asadar am pus termometrul (nu e digital ) pe noptiera, care noptiera se afla langa patutul ei si implicit in zona unde o si schimb, ne jucam, etc...Pe hol am unul pe canapea, unde sade mai mult pisica.

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

A...si am uitat sa va intreb ce era mai important....lui Mark i s-a facut o zabala in coltul gurii...nu-mi dau seama de la ce..oare de la jucarii??????...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dolores; multumim de urari..dar k sa demonstrezi k nu esti suparata pe noi....sau ma rog pe unele din noi,...trebuie sa ne scrii mai des...Stiu k puiul tau iti ocupa mult timp, dar macar asa din cand in cand in cand cate un cuvintel ne-ar prinde bine.
Si Angi poate face intr-o zi gestul pe care l-ai facut tu si cred k ne-am simti si noi mai bine, adica mai putin vinovate.

Ralumat:sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste incercarea de azi si sa nu mai ajungeti prin spitale niciodata!

Ariadna: cred k il tii destul de bine imbracat. si eu cam tot asa procedez, numai k il tin tot timpul cu caciulita. Nu stiu de ce, dar mie mi se pare mai bine asa.Va avea tot timpul din lume sa stea si fara caciulita. Pt fundulet eu mai folosesc crema de galbenele , dar ocazional, cand mi se pare k e putin rosu.
servetele tot numai de la pampers, desi si mie mi se par cam imbibate....cand face kk insa sunt chiar foarte bune caci aproapte k il spala...

Miro: tu chiar vrei sa ne innebunesti si sa ne complexezi cu Kara...Imi vine sa o mananc de cate ori vad..Norocul vostru k sunteti tocmai in capatul celalat al tarii!
cum faci sa pui filmulete asa scurte ,sa le comprimi, sau sa tai exact secventa interesanta?

Daphna: nu ne-ai trimis pozici cu cercelusi....

A_deju: sunteti mai bine, v-ati mai calmat? Iesiti la plimbarica? Cum e cu ajutoare? ar trebui sa fii numai prin cluburi saptamanile astea cat e mama ta la voi...

Dandusa,... Dandusaaaaaa,... Dandusaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ariadna, mea cculpa, am citit probabil aiurea...

dianocica, noi avem un aparat care are separat pentru masurarea umiditiatii si a temperaturii in camera....

marani, ar trebui sa usture la pipi, din cate stiu eu!

cand puiul meu a avut infectie urinara..prima intrebare a pediatrei a fost daca face febra

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

ariadna, mea cculpa, am citit probabil aiurea...

dianocica, noi avem un aparat care are separat pentru masurarea umiditiatii si a temperaturii in camera....

marani, ar trebui sa usture la pipi, din cate stiu eu!

cand puiul meu a avut infectie urinara..prima intrebare a pediatrei a fost daca face febra

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

mersi

febra insemnand peste 37.8?

de unde imi dau seama ca o ustura? ar trebui sa planga cand face pipi?
ori sa maraie a jena?

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Adriana merci de pont am sa-i dau si eu Cutaden fiindca are o iritatie urata la incheietura.
Miro si eu stiam ca se foloseste acelas unguent cu care am inceput dar Bepantenul nu face mai nimic.
Dianocica eu stau la curte si termometrul il am la usa si acolo imi indica 26 grade dar daca il mut langa patutul fetii care este langa geam imi indica mai putin cu 2 grade nu stiu care este logica poate din cauza umiditatii.
Poate ati mai discutat despre asta dar totusi intreb
Cum iti dai seama ca are canalele lacrimale infundate copilul?
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput