Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
Ariadna30 spune:
desiree, la noi problemele sunt inca de la nastere...la amandoi ochisori, din pacate. Deci, daca la voi au aparut mai tarziu, e posibil sa fie alta cauza....o mica raceala, de exemplu. In prima zi de la nastere puiul meu nici nu putea sa deschida ochisorii..mititelul, i-a deschis cu greu abia a doua zi, spre seara. Le-am spus asistentelor ca ma ingrijora aspectul asta, dar nici una dintre ele nu mi-a spus din ce motiv avea acele secretii, iar eu, mamica fara experienta, am crezut ca asa e normal sa fie imediat dupa nastere....stiti si voi ca bebeii elimina tot felul de chestii pana se acomodeaza cu viatza de "afara".Abia dupa vreo luna, in urma unei vizite facuta medicului pediatru, aceasta mi-a zis ca sunt infundate canalele lacrimale si ca e posibil sa fie nevoie sa mergem la un oftalmolog. Si uite-asa, desi mergeam destul de des la pediatru, abia pe la 3 luni s-a apucat doctorita respectiva sa-i faca un masaj (incepand de deasupra "aripei" nasucului...pana la coltzul intern al ochisorului)...asa, demonstrativ.Cica, sa-i facem si noi acasa, dar insistent, ca sa elimine acele secretii si sa se desfunde canalele. A zis ca, daca nu iese nimic dupa masaj, nu e eficient....degeaba il mai facem.Dupa ce am vazut care a fost reactia puiului in cabinet, n-am mai indraznit sa incerc acasa...De cateva ori m-a dat afara zmeu`(sotzul) din camera copilului si a incercat el sa-i faca masaj...fara nici un rezultat insa (in sensul ca , in urma masajului, nu se eliminau acele secretii).Bine, acasa, copilul n-a plans deloc...l-o fi masat si tati cu mila sau nu-sh` ce sa zic.:)
dianocica spune:
raluca bine zice ruxandra: multa putere!
cris si noi mai avem muult pana sa ajungem la asa dexteritate.
plus ca suntem la 38sapt si eu mereu calculez de la 40...
d invata sa fluiere...de doua zile sta cu degetul mare si aratatorul in gura si lucreaza acolo de zor. si si smulge par din cap si l baga n gura...
nu il dau cu crema la funduletz decat cand e iritat sau o data la 2-3 zile / la 22 grade sta in body cu maneca lunga si pantaloni subtiri cu picior, la 24-25 statea in body cu maneca lunga si sosete / seara pun o paturica subtirica / servetele sanosan
diana si david din 03.12.06
Mirona spune:
Ruxandra multumim de vesti. 
Raluca multa putere si curaj.
-ici pt David sa se faca bine si rapid. Un DOamne ajuta! pentru voi amandoi.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by dianarus78
dianocica, noi facem botez pe 14.04. tu? suntem printre ultimii "pagani"?
SI NOI, SI NOI tot pe 14. Deci nu sunteti ultimii - mai sunt si altii care nici pe 14 inca nu vor fi crestini - asta asa pentru linistea ta.
Si noi tot pe 14.04!!!!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
desiree spune:
mda, nici la noi nu a iesit nimic la masaj ! mersi de raspuns, Ariadna
acum sa raspund si eu la intrebarile tale: eu dau funduletz cu Bepanthen de cand s-a nascut, dupa fiecare schimbat de pampers ( mai dau si cu lapte sanosan )
servetele umede nu prea mai folosesc ca se raspandesc microbii mai repede dintr-un loc in altu ( asa ne-a sfatuit la neonatologie dupa ce puiul meu a facut infectie urinara..desi pana la urma ne-am dat seama ca era luata din spital dupa nastere)..asa ca la noi apa si sapunul sunt sfinte..mai ales dupa kk..cam de 2-3 ori pe zi+ baitza seara...eu am fost incantata de servetelele NIVEA totusi..cele de la Pampers mi se par prea imbibate in solutiile alea ale lor....
la 25 de grade in camera..noi tinem puiul intr-un body cu maneci lungi..fara caciula si nimic altceva...si un pled subtire..dar numai in maieutz mi se pare cam prea subtire pentru ca afara e inca frig....brrr si ce vant de Craciun bate prin Bucuresti, by the way...
deci, fie pantalon cu camasuta, fara sosete, fie body cu maneci..
sper ca nu mi-a scapat ceva...
Raluca, sanatate puiului David !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Ariadna30 spune:
Ptiu...ce imprastiata sunt, iar am raspuns pe jumatate.
Ma astept din mom. in mom. sa se trezeasca copilu` si de asta is asa ametita.
desiree, la noi secretiile sunt de la alb, galben....la o nuanta de verde, chiar verde inchis uneori. Si inca ceva, la noi nu sunt numai dimineata, ci si in cursul zilei...mereu trebuie sa-i sterg ochisorii.
OanaCat, eu sunt multumita de Neopreol.Pudra am folosit doar de vreo doua ori, de la Johnson's baby....nu-sh` ce sa zic.Mai toata lumea zice ca pudra "sapa", de asta nici n-am folosit-o. Si Cutadenul face minuni, dar folosit in strat foarte subtire, ca altfel nu mai poate respira pielea..si mai mult in situatiile de urgentza, cand iritatia e pronuntzata, cu vezicule, etc.
Multumesc tuturor pt. raspunsuri...nu mai am timp de scris, ca s-a trezit bebe. Pupici.
Yagmur spune:
Pe fuga, pe fuga.. Luca e la plimbare cu dadacele si eu ma pregatesc sa merg la ceva shopping...... sa cumpar rucsac de munte ptr excursia la Buc ca cel vechi e tare amarat... si apoi sa iau lunch-ul in oras, fuga inapoi in cartier, recuperat Luca si vazut cu Asiza si Denis....
Ralumat, sanatate maxima si refacere grabnica micutzului David!!
Trebuie sa plec........revin
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
Fetele, iar pic precum musca in lapte, eu cu absentele mele! Ce e cu David de Ralumat??
Doamne da sa fie bine repede-repede!!!
Despre imbracat: si ziua si noaptea cam la fel: body gros si pantalonasi cu botosel sau body subtire cu salopeta intreaga; ziua il acopar cu o paturica subtire, noaptea cu 2
In sac inca se pierde
Din fericire inca nu se descopera. Curand trecem la sacul de dormit. Mentionez ca noaptea am 22-23 de grade in dormitor, ziua 21-22 in toata casa.
tuturor!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ariadna30 spune:
desiree, tu ai inteles ca-l tin doar in maieutz??!?
Deci, maieutz + body + pantalonasi cu botosei si fara caciulita, in camera in care e mai cald. Iar la culcare, peste toate alea, mai adaug o bluzita si caciulitza, daca e mai rece.....pt. ca, desi is 25 de grade mai tot timpul, si noi avem 2 pereti la exterior....si nici la noi nu se simt cele 25 de grade ca atare.Bine imbracamintea variaza, ca mai folosesc si salopete cu sau fara maneca...si atunci, logic ca inlocuiesc pantalonasii si bluzita, cu acestea.

sa se faca bine David.
Nicole
.