Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
desiree spune:
miro, ai o forumista veritabila acolo !!! inceatca sa dormi cand doarme ea , chiar daca e o juma de ora..face minuni cateodata...eu asa fac, m-am convins ca noaptea slabe sanse sa te poti odihni cu haplea sau setila al meu...
roxanica, am citit mesaju tau si nici somnul nu m-a luat o bucata de vreme...Doamne, de ce nu dau si eu de asemenea doctori...eu nu as fi rezistat sa nu ii zic vreo doua desi uneori stapanirea de sine si diplomatia fac mai mult decat sa te cobori la nivelul unora ca ei..sper sa nu mai ai de-a face cu ea ! daca am sti dinainte cum sa ne ferim de rautaciosi frustrati..probabil alta ar fi viata noastra..mult mai frumoasa !!!

desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
OanaCat spune:
Roxanica ai dreptate cand ai spus camerele izolate fonic dar la noi...uite ce se intampla peste tot in tara asta cata ignoranta nesimtire si lipsa de profesionalism...Hai sa ne inveselim putin bine ca a trecut tot si ca suntem sanatosi sper sa nu-l mai chinuie data viitoare pe Davidutu ca daca il mai face sa planga vin peste ea si intai o
bine si pe urma o
.Este bine asa?
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
roxanica2006 spune:
Asizaaaa, hai ca te asteptam sa vad cum te impacientezi
. Ii mai dau un ulimatum si Alexandrei, parca vad cum deja scoate fum pe nari, ca zmeul din poveste! iti multumesc mult, mult, pentru cuvintele frumoase. sa stii ca regret ca s-a intamplat totul asa, cand putea merge la Cj, chiar l-am pus pe fratele meu sa se intereseze de clinica aia si a reperat-o. dar , dupa cum am povestit totul s-a intamplat pe nepregatite, banuiam ca va fi doar o consultatie, in fine... Si dr. e exact cum ai descris-o!!! mama, ce ai nimerit-o!!! Are in jur de 40 si ceva spre 50, super aranjata, intepata nevoie mare, cu un ditamai cabinetul particular, elegant, detalii depre viata personala nu cunosc. Din pacate chiar nu aveam alta optiune, sunt vreo 3-4 dr. oftalmologi in Sm, vai de mama lor. si apoi totusi, in viitor vor mai fi necesare si alte controale , chiar de rutina, de fiecare data bat drumul Clujului , vorba Doniei : "m-am suit in deaaalu' Cluuuuujului, na, na,na, na!!!" e inacceptabil... dar nu contest profesionalismul ei, ci modul in care m-a tratat. Nu sunt batuta in cap, am realizat ca nu intentioneaza, asa de rautate, sa-mi faca puiul sa urle, pur si simplu manoperele medicale ce se impuneau au avut rezultatul asta, dar totusi...
si apoi dr mi-au spus sa ma duc la desfundarea canalelor dupa 4 luni, un alt dr chiar m-a sfatuit sa astept pana la 1 an, ca se poate remedia de la sine problema. ma rog, inchei subiectul ca devin obositoare.
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
desiree spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
roxanica2006, da, asa ar fi frumos....sa speram ca va fi si posibil. Din pacate, si eu sunt destul de sensibila, imi dau lacrimile si atunci cand puiul plange un pic mai tare si nu-s in stare sa depistez cauza si sa-l alin. Multumesc pt. incurajari.Cred ca saptamana viitoare vom ajunge si noi la oftalmolog, ca nu prea mai suporta amanare.Am tot sperat ca va trece de la sine, da` de unde...Multa sanatate puiului tau! Numai bine...si sper sa nu mai fie nevoie de o a doua interventie!
Bogdan Andrei (29.11.2006)
ariadna, cum se manifesta ochisorul la tine? ca si noi avem niste secretiii galbene mai ales dimineata la trezire, am dat cu COLIR da vad ca nu trece..si refuz sa ma gandesc la interventii !
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
doradora spune:
ce se vede diferenta de varsta-ce bine isi controleaza bebe karina manutele! labutele lu` pisi a mea inca mai au de invatat...
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ariadna30 spune:
Aaaa...cum mereu is pe fuga, intotdeauna uit cate ceva...sau chiar mai multe chestii.Culmea e ca mi le amintesc pe toate exact atunci cand bebe e treaz si nu va pot scrie.
Am si eu o intrebare pt. voi : cum ii imbracati pe puii vostri noaptea (chiar si ziua) si cat de groasa e paturica cu care ii inveliti? Eu am cam 24-25 de grade in dormitorul in care dormim noaptea, iar in celalalt mai mic, unde stam ziua, se ajunge si la 27 de grade, daca las usa inchisa. Mereu ma tot gandesc cum e mai bine sa-mi imbrac puiul la culcare....daca il las doar cu un maieu si un body sau bluzita si pantalonasi, mi se pare ca i-ar fi frig, pt. ca doarme cu manutele neinvelite, evident.Daca ii mai pun o bluzita, mi se pare ca e cam mult...si tot asa.:) Pt. invelit folosesc un pled subtire atunci cand mi se pare ca ar fi mai cald decat de obicei, iar cand ma ia chiar si pe mine frigul, ii pun o paturica mai groasa.
Apropo` de servetelele umede....care considerati voi ca sunt cele mai bune? Eu le folosesc aproape exclusiv pe cele de la Pampers...si cu musetel, si fara. Aaa...voi folositi un unguent pt. fesele bebicilor vostri in mod constant? Eu il aplic de fiecare data cand il schimb....pt. ca a fost o perioada destul de lunga in care puiul a avut probleme din cauza scaunelor moi si....a devenit obisnuinta.Cand mi se pare ca e iritat mai tare, folosesc Cutaden, iar in rest Neopreol. Sunt bune astea?? Bepanthene am folosit la inceput, dar nu mi s-a parut extraordinar si, avand in vedere ca e si scump, am optat pt. Neopreol.
doradora spune:
pisi doarme in costumas cu labute si in sacul de dormit.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
Tocmai ce-am vorbit cu Ralumat.
L-au operat de dimineata pe David. Acum e bine, semi-adormit, trage din suzi. Mami e langa el.
Multa putere Raluca. 
Si refacere rapida dragului de David. Sa te doara cat mai putin, viteazule. 
Si va asteptam sa ne alergati prin parc. Fara ploaie.![]()
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
OanaCat spune:
Adriana eu am 26 de grade in camera si o imbrac in body cu maneca lunga si salopetica fara maneci subtirica, ca noi avem toti peretii afara si nu prea se simt cele 26 de grade, seara o bag in pled care este destul de grosut.
Folosesc numai servetele Pampers din acelea verzi ca de la cele cu musetel se irita.Inainte foloseam servetele Sanosan dar sunt super scumpe si am trecut la Pampers.
Am folosit pudra Sanosan pana acum cateva zile dar am trecut iar la Bepanten ca i-a aparut ca un fel de exema intre pulpe.Poate nu aveti o parere prea buna despre pudra dar sa stiti ca este super buna cat i-am dat cu ea nu a avut nici o iritatie.
Tu spui ca este bun Neopreol-ul?L-as incerca si eu ca nu prea este grozav Bepantenul asa cum ai spus si tu.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
roxanica2006 spune:
Multa sanatate, David!! Raluca, multa putere! Ne rugam sa va refaceti rapid si sa fie totul bine!!! Doamne ajuta! 
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui