Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

s-a trezit terorista nocturna si nu pot sta prea mult.

bebinuta servetelele erau de la huggies. Si Oana - a Diei facuse la fel de la ele ... da io am crezut ca a mea ii mai tare.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna la toate mamicile, m-am gandit sa scriu acest mesaj din urmatorul motiv..se apropie saptamana mare si as vrea cu ocazia asta si pe aceasta cale sa-mi cer scuze daca am gresit sau suparat pe cineva; vreau sa stiti ca nu port dusmanie pe nimeni si nici nu sunt suparata...atat am vrut sa va scriu pentru ca ma simt mai bine zicand ce am pe suflet indiferent de reactiile diferite care vor fi.

va doresc o viata minunata alaturi de cei pe care i-ati ales pentru a pasi pe drumul vietii, sotii vostri, impreuna cu cei care au venit in viata voastra pentru a va aduce multa bucurie, bebelusii vostri,si doresc sa fiti implinite..ca femeie, mama, sotie...

sa aveti sarbatori frumoase si linistite alaturi de familie...si in avans la multi ani celor cu nume de floare..

v-am pupat...DOLORES & DAVID

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineatza!!! David e bine, nu pare sa-si aduca aminte de ziua de ieri, a dormit super, papa bine, deci Doamne ajuta! daca am putea si noi, oamenii mari, sa uitam asa usor durerile, deceptiile... ei, bine-ar mai fi!
Bai, da m-am distrat copios, haz de necaz, cand am vazut cum ati sarit toate mamicile ca leoaicele, gata s-o sfasiati pe amarata aia oftalmOLOAGA (cel putin sufleteste asa e). Fioroase ne face "profesia " asta de mamica, un doi scoatem ghearele din dotare. Aelita deja ne vedea cu jalba-n protap, dadea tonul la un miting al mamicilor romance revoltate impotriva sistemului, care sa marsaluiasca in fata Palatului Victoria, sub lozinca: "Nu suntem caraghioase!! Nu suntem caraghioase!!"
Miro, am ras si de povestea ta cu dentistul, desi numai de ras nu era... sa stii ca si eu am fost la un pas ca dr. sa-mi tranteasca doua palme, asa ca invatatura de minte, dar chiar daca n-a facut-o, vorbele si privirea ei mi-au transmis mesajul asta.
va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag! ati reactionat asa vehement la durerea noastra de parca vi s-ar fi intamplat personal, asta inseamna sa fii mamica adevarata, te doare pentru orice puiut, chiar daca nu e al tau.Luati de aici, numai flori si pupici de la noi, numai dulcegarii
Stiti cum se spune ca noaptea e un sfetnic bun, acum m-am trezit mai calma , mi s-a luat valul de nervi din fata ochilor si vad lucrurile mai clar.Adevarul e ca dr e cotata ca fiind cea mai buna din Sm in domeniul ei, profesional vorbind, ca uman... (asta ca ma intrebai dianarus unde s-a petrecu naratiunea, deci in SM). mai demult am avut o problema, am fost la un foc de artificii si mi-a cazut ceva scrum din ala sau asa ceva in ochi, iar dupa ce de la urgenta o proasta mi-a dat dumul acasa ca nu am nimic, dr. asta mi-a prescris tratamanetul corespunzator si m-am vindecat pentru ca avusesem arsura de cornee, deci naspa de tot. In concluzie eram hotarata sa-l duc pe David numai la dr. asta, dar habar nu aveam ca la capitolul "suflet" sta atat de prost.
Yagmur, multumesc din suflet, dar sa stii ca eu am fost studenta in Cj, am acolo multi prieteni,(printre care va numarati acum si voi ) fratele meu e acum student acolo, deci se rezolva cu cazarea. Sper insa sa nu mai fie cazul de o a doua interventie la ochisorul bolnav al puiului meu. referitor la faptul ca mama mea nu a reactionat, ea sarmana, vedeam, ca-i stau cuvintele-n gat, dar totodata crede ca-s prea sensibila si s-a gandit ca macar asa o sa ma invat sa nu mai plang si sa fiu mai puternica... deh...Apoi a auzit ca poate va fi cazul sa ne reintoarcem cu david la dr. si a zis ca nu are rost sa stricam "relatiile"
oricum, vorba Ruxandrei, o las in plata Domnului!
Bambo, sa stii acum fac sapaturi sa vad daca ea , la randul ei, e mama, dar tare cred ca nu...

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi
Alessia de Adinazot
Matei de meko
Bogdan Andrei de Ariadna30
Ada Natalia de bebinuta
Roxanica doamne ce nenorocita cand am citit am inceput sa fiindca mi-am adus aminte ce am patit dupa ce am nascut fata..nu stiu daca v-am povestit ca la 2 min dupa ce am nascut am aflat ca fata mea are fractura de clavicula si hematon pe partea dreapta a capului cat palma mea si ca si cand nu ar fi destul la analize i-a iesit o proteina crescuta si pentru asta i-au facut 1 saptamana antibiotic si ii lasau branula in manuta sau in piciorus desi trebuia sa o schimbe de fiecare data cand ii faceau antibiotic...Doctorul meu de familie a spus ca nu a auzit in viata lui sa-i faca unui nou nascut 1 saptamana antibiotic pentru acea proteina, mi-a spus ca sa nu mai accept sa-i fac sa plec din spital ca nu are rost...depa 3 zile este totul ok..din cauza asta nu pot sa-i mai sufar pe doctori.Nu ma lasau sa schimb copilul si abia cand am ajuns acasa am inteles de ce, fiindca peste tot pe unde a avut branule avea vasele sparte..Si daca nu le dadeam nimic mai spuneam dar am bagat o gramada...dar pana la urma nu asta conteaza...Ii multumesc lui DD ca este sanatoasa acum.

Roxanica uite de la noi important este ca a trecut ma rog la DD sa va tina sanatosi si pe voi si pe ceilalti bb ca sa nu mai fie nevoie sa mergeti la doctor
Vb mai tz ca tre sa-i dau sa pape...vroiam sa mai spun ceva dar am uitat..
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ADA SI ALESSIA!!!
Adinazot, uite , vecinii mei au o fetitza de 2 ani si i-au ales bona in functie de preferintele ei, bine, e mult mai usor cu un copil mai mare. Au tot chemat tot felul de doamne, si cand vedea cate una mai in varsta plangea de mama focului. La un momnet dat s-a prezentat o studenta , pe care a indragit-o mult de la inceput si toata lumea e fericita. Poate si Alessiei i-ar placea o persoana mai tanara, care totusi sa aiba experienta in cresterea unui copil atat de mic. s-a obisnuit saraca sa vada zilnic o imagine atat de frumoasa, pe mami ei, si acum buf: "tanti". Mai cred ca ii place si mai mult sa o hranesti tu si plange de dragul tau. Mai tii minte ca ne povestea si dbunny ca dani al ei nu a mancat nimic in ziua in care ea a inceput serviciul, deci... simt ceva micutzii . Oricum, intr-un final se va obisnui Alessia si tu vei putea sa-ti faci munca linistita.
Ruxandra, multumesc mult si pentru explicatia cu cerealele, stiam eu ca "exista o iexplicatie", dar problema fu ca o detineai numai tu ... bine ca ai revenit si am clarificat. Dar totusi 7-8 linguri(nu linguritze, asa scrie pe cutie) nu cred ca o sa-i dau vreodata, max 5-6.
Deci si pe tine te-a luat cu lesin... bine ca nu te-ai potcovit cu niste replici taioase! si cica ardelenii-s mai pasnici..
Dolores, nu suntem suparate pe tine, cum sa fim??? Iti doresc si eu sarbatori fericite!!! imi pare rau ca printre randurile mesajului tau citesc tot un :

Am 4 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanicaaaa, citeam, citeam, citeam si simteam cum mi se inrosesc si urechile de nervi!!!!!...pun pariu ca "d-na doctor" era una intepata, nu foarte tanara, care-si scrie titlurile vietii pe usa de la intrare in apartament, nefericita cu ea insasi si cu familia din dotare!...eu sigur ii spuneam ceva asa...feeling to feeling...pentru ca, nefiind vorba ca te cobori la nivleul ei, dar nu te poti nici lasa calcata in picioare de o...tampita care profeseaza medicina...apoi luam copilul si plecam...auzi...tu cresti defectuos copilul...TU ESTI MAMICA PERFECTA cu dragostea, sprijinul si devotamentul fata de Davidutu' tau...hai te rog la Cluj, chiar si pentru o interventie asa banala...sau du-te la altcineva acolo la voi...Inchei si te pup tare tare sa treaca supararea...oricum esti muuuult deasupra acestei creaturi din toate punctele de vedere!!!

Dolores, sarbatori fericite si tie, dar poate ne mai auzim pana atunci!
Ruxandra, Dia, Oana, Bebinutza, danutz, Adina,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna dimineata, fetelor!
La multi ani! celor trei sarbatoriti ai acestei zile!
Razvan(Monis), Dominik (Melinda25) si Ada Natalia (bebinuta)

ruxandra sb, nici mesajele private nu-si au rostul.Sa lasam lucrurile asa cum sunt...pt. ca e clar ca nu vom ajunge la nici un rezultat. Sunt de parere ca solutia cea mai buna e ignore-ul.:)

Mergi la inceput

Oanacat, ufff, prin ce-ati mai trecut si voi... bine ca sunteti acum sanatoase! Desi ne dorim sa nu mai ajungem la dr. cu puiutii nostri, din pacate va fi imposibil, cate raceli, pojarele, varicela nu mai fac ei in vremea copilariei, he, he. asta e numai inceputul Doamne da sa nu fie nimic grav si noi sa avem putere sa-i crestem frumos !
Ariadna, eu nu v-am povestit experienta mea ca sa va speriati, Nu trebuie sa-ti fie frica, ti-am spus ca David a ras de indata ce am iesit pe usa cabinetului, deci nu a fost traumatizant pentru copil, mai rau e pentru parinti. Asa ca...hai, curaj!!! Cel mai elegant ar fi sa stea parintii undeva pe hol. sau mai bine intr-o camera izolata fonic, , si sa se ocupe dr si asistenta de toata treaba "murdara", iar puiul sa fie adus la parinti vesel, razand cu gura pana la urechi. asa ar fi frumos, nu?

Am 4 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

roxanica2006, da, asa ar fi frumos....sa speram ca va fi si posibil. Din pacate, si eu sunt destul de sensibila, imi dau lacrimile si atunci cand puiul plange un pic mai tare si nu-s in stare sa depistez cauza si sa-l alin. Multumesc pt. incurajari.Cred ca saptamana viitoare vom ajunge si noi la oftalmolog, ca nu prea mai suporta amanare.Am tot sperat ca va trece de la sine, da` de unde...Multa sanatate puiului tau! Numai bine...si sper sa nu mai fie nevoie de o a doua interventie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna ziua fetelor!

nu scriu mult ca-s cu pisica in brate

la multi ani cu sanatate sarbatoritilor de astazi!

roxanica, eu te inteleg perfect, ce te faci ca eu am plans cand am mers cu pisica la vaccin, sotul meu zice la toata lumea : "a plans ma-sa mai mult ca fata".

bebinuta, parca tu ziceai ca puiul nu sta in carut si plange. te cred ca-i greu, persevereaza totusi, e rau in brate, rau tare.

cele care n-au facut inca botezul puiului: sa nu credeti ca sunteti ultimele, v-am zis ca noi abia in august il facem!

vichendul asta suntem singure, tata pleaca pe munte si apoi in patrulare 2 zile, abia marti vine; v-am zis ca de paste sunt singura cuc? ma rog, eu si cu fata atat; la mama nu pot merge ca fetei nu-i place acolo...vor fi zile obisnuite pt noi, nu sarbatoare...

o zi minunata va doresc!

mamica de bubamara

Mergi la inceput