Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
originaly posted by Ariadna30
Ideea era ca nu cersesc atentia nimanui.....daca sunt mamici care vor si imi pot raspunde cu placere, bine....daca nu, iarasi bine.

He, he,.. pai aici-i contradictia. Cand ti-am raspuns, cu cea mai mare placere, tu te-ai si grabit sa-mi faci observatie ca nu ti-am citit, respectiv nu am retinut cele postate de tine in mesaje. Pai frumos fu asa?

Asta fuse dreptul meu la replica. Elegant ar fi, daca-i cazul, sa continuam pe pm.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

neata! si noi facem botezul pe 14!!!!!!!ce de poze o sa fie de vizionat!!!
ROXANICA, INCREDIBILLLL!!!!!
pupici

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ca tot nu s-a trezit terorista sefa ...
bine ati revenit fetelor.

Adina poti sa faci si altceva - anunta pe tanti ca montezi o camera de luat vederi ca sa observi de ce nu papa mititica cu ea. Tre s-o anunti ca nu poti face acest lucru fara acordul ei. Astfel vezi ce se intampla si poate gasesti o solutie. Oricum - spun eu ca esti cat de cat fericita - ai serviciul in casa ta - cum ar veni si poti in orice minut s-o vezi ca e ok. Nu te stresa - e un pic dificil pana se va obisnui cu altcineva decat mama.

Ruxandra am crezut ca esti suparici ca nu ai mai intrat - ma bucur ca nu fu asa.
Nu am mai oprit diversificarea - m-am bazat pe cele spuse de tine: supica este rar neacceptata de bebei. si asa am continuat cu supa crema si pe final zeama si NORMAL ca eritemul fesier era de la servetele.
Azi bag o pauza si maine mai introduc o leguma. si mersi de sfaturi. Cum sunt boierii tai?

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by daphna

neata! si noi facem botezul pe 14!!!!!!!ce de poze o sa fie de vizionat!!!

daa daa daa - ce de crestini dupa Paste ...

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Panaa, imi pare tare bine c-ati scapat de internare. Lasa c-o sa fie bine si-o sa biruiti voi infectia.

Alexandra, acea poza trebuia sa ma faca sa ma simt mai bine??? Ce minunatie aveti voi acolo.. Cred ca pana si conu Grigore ar amuti sa se plimbe prin asa locuri. Super!

Asiza, ma bucur pt vestile bune. S-o tineti tot asa!

Mergi la inceput

Am apucat sa citesc pe diagonala, si cum stapanirea isi cam cere drepturile ma grabesc sa le zic asa:

Roxanica , mama draga las-o-n plata ei pe nefericita aceea. Uite eu am pretentia ca-s mai potolita decat matale, si tot m-a luat odata cu lesinu' cand sa-i ia sange lui Matei, bb mic fiind. Ca nu-i mai nimerea odata vena asistenta aia.. off. Crezi c-a tipat cineva la mine? Nu, m-au rugat frumos sa astept afara si l-au chemat pe ta'su sa-l tina.

.. iar cu cerealele, zisei asa:
- sau 1-2 mese de cereale/zi => asta inseamna dat cu linguritza, de consistenta unui piuree. In rest lapte, lapte.
- sau pus in biberon 1-2 linguritze de cereale; dar nu chiar in fiecare biberon. Sa aiva 1-2 biberoane/zi numai de lapte, lapte.

Ideea e ca sa bea si lapte fara adaos de cereale. Sper ca am fost mai clara acum.

Mergi la inceput

Na, ca nu ma lasati sa mai fac si treaba-n casa..mey, mey.

Deci vizionat film cu viitoare tastaturista/calculatorista/etc. Da ce disperata se arunca de-asupra tastelor Mortala. Promite, Mirona, promite.

Ma bucur c-ati reparat popoul si ca merge bine cu supa.
Revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO.da, e f bine ca am serviciul aici,asa ca in felul asta sunt lucrurile sub control cat de cat.Ieri a fost o zi infernala,lucram la 2 paturi deodata,si ar fii fost asa bine sa pape micuta mea fara probleme,dar nu,a trebuit sa vin si jos si m-am cam ametit,cand am luat o eu in brate ca prin minune s-a linistit,dar nu mi se pare normal sa urle asa ingrozit la tanti.Dar o sa o supravegehz mai indeapropae sa vedem care-i problema...ma doare stomacul de nervi...sper sa imi treaca

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by adinazot

MIRO.da, e f bine ca am serviciul aici,asa ca in felul asta sunt lucrurile sub control cat de cat.Ieri a fost o zi infernala,lucram la 2 paturi deodata,si ar fii fost asa bine sa pape micuta mea fara probleme,dar nu,a trebuit sa vin si jos si m-am cam ametit,cand am luat o eu in brate ca prin minune s-a linistit,dar nu mi se pare normal sa urle asa ingrozit la tanti.Dar o sa o supravegehz mai indeapropae sa vedem care-i problema...ma doare stomacul de nervi...sper sa imi treaca

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

tanti asta a ta parca e soacra mea, care nu a schimbat nici un pampers pana acum, desi se lauda ca pe alex l-a crescut tot cu pampersi pe vremea lui ceausescu, adusi din strainatate, adica ar sti sa ii foloseasca. asa ca fata mea e doar hranita de soacra, igiena imi revine mie inainte de a pleca si dupa ce ma intorc.

parerea mea e ca ar trebuie sa cauti o tanti noua, nu se poate sa ramana fata nehranita. daca nu poti tu sa te repezi acasa? copilul ar trebui sa aiba un program al ei si tanti nu prea e de ajutor.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Miro de la ce servetele a facut eritem fesier?

Roxanica si eu am plans cand i-au luat sange Adutei si nu-i nimereau venele, dar asta nu inseamna ca suntem mame timpite. Se pare ca respectul fata de pacienti nu prea exista pentru unii medici din Romania.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput