Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Octavian, Tudor, Oana, Bogdan Andrei,

Lavyada trecut in listuta .
In legatura cu scaunul pentru masa, noi inca nu avem. L-am vazut pe cel de la Chicco, Poly parca ii zice. Mi se pare destul de scump, probabil ca o sa-l cumpar dupa ce vin banii, adica prin mai. Poate mai e vreun targ sa prind vreo oferta. Tocmai bine ca atunci o sa incepem si diversificarea, o sa stea si ea in fund.
A inceput sa si tuseasca de aseara, asa ca trebuie sa mergem la doctor. Sper sa nu fie cazul iar de antibiotic.

Va pupam .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

AKA daca nu are febra poate scapati de antibiotic ,noi nu am scapat si ANTONIO si ANDREI ia augumentin

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

toate ca toate da' sa fie tanga . si pietricelele sa se asorteze cu cele de pe unghiile lui mami.si ale ei, evident, ca doar e party

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

SI ANTONIO "VB" adica e fericit si tipa decite ori ma vede si daca ma si vb cu el ii ride toata fata si trace un chiot de fericire si mi vine sa il maninc de scump ce e intr-o zi ia iesit un MAM si eram topita ca ANDREI a spus TATA pe la 6 luni si MAMA pe la 10 luni.

Mergi la inceput

Bine spus DIANOCICA cica ar fi vb si cusi nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cred ca m am hotarat. fac botezul in aceeasi zi cu moooni. uite asa, de-a naibii, sa o pun intr o postura nasoala, ca o sa se streseze toti invitatii. unde sa vina mai intai?

d doarme de rupe...de 3 ore...cred ca iar bate record...si le suge in somn...de numa numa...o sa se trezeasca cu o foame.....eu cred ca tot viseaza la oana de-aia nu i vine sa se trezeasca..

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ce ciudat ma simt... copilu' e dus la plimbare cu o prietena.. si e atat de liniste in casa.. eu tot astept sa vina vecina si sa mergem la Politie...
Crykett, poate data viitoare cand mai vin ne vedem? Pe unde stai? Poate sintem vecine? Te pupam dulce... si multa sanatate celor mici... Ce bine ca Andrei e un nazdravan sanatos acuma....
Dianocica, asa sa faci botezul.. toate lumea va veni sa-l vada pe dmic... o viseaza pe oana? Hmmmmm... luca oare pe cine ma viseaza ca el vaneaza toate fetele... dar la toamna poate mergem la Timisoara.... ops... iarasi i-au bataie....
Ma duc sa vaz ce face vecina...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

YAGMUR multumimsanatate si voua.EU stau in Drumul Taberei aproape de MOLL.

Mergi la inceput

ALEXANDRA imi pare rau de puiul tau o fi rost vreo reactie la vaccin.Febra a facut si meu si in ziua cu vaccinul si a doua zi punei antitermice si nu iti face problemela picorus sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Crykett........multumim si sa stii ca am pupat si a trecut!...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput