Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by asiza
Nu am citit nimic din urma, dar am intrat repede sa va dau vesti de la noi c-apoi iar o luam pe coclauri...
Asadar, efectuat cistografia...Denis a stat cuminte la decalotare si introducerea sondei, dupa care s-a pus pe un urlat de zile mari, intrucat nu-i convenea cred ca era tinut nemiscat de maini si de picioare...(mi-era asa mila de el, ca plangea cu lacrimi de crocodil si s-a calmat doar dupa ce l-am luat in brate), introdus lichidul de contrast, facut poza, reusit din prima incercare, scos sonda si refacuta poza pe vezica goala...vestile sunt imbucuratoare...nu se vede reflux vezico-ureteral deocamdata. Concluzii: peste o luna jumate' mergem din nou la eco sa vedem dilatatia rinichilor si in functie de asta se va recomanda sau nu un alt examen de specialitate, urografia. Deocamdata totul pare ok.
Multumim celor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii...Va iubesc mult ca ati fost alaturi de noi si mi-ati mai ridicat moralul! (se pare ca a avut efect la DD intrucat e bun rezultatul...o asa coalizare de energii pozitive, nu putea sa aiba decat un rezultat bun) Luati d-aci pupici....
Desiree, FELICITARI pentru crestinarea micutului Octavian!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa se faca mare, frumos si sa fie sanatos!!!!!!
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by crykett
buna ziua la toata lumea.sarbatoritilor .Cred ca am scris eu aiurea
nu antonio a fost operat ci andrei copilul cel"mare" la noada funduletului a avut o gaurica care sa deschis la 3 sapt. si colecta ceva acolo si dr au crezut ca poate pierde din maduva osoasa dar nu a fost asa nu era inchis bine ceva de la intestinul gros dar asta a vazut abia cind l-au deschis.a fost groaznic il asteptam de 6 ani am avut o sarcina foarte grea era sa il pierd la 6 sap. si la 3luni jumate .si dupa o nastere la fel de dificila sa il vad pe o targa de adulti cum il duc la terapie intensiva
si cind au iesit din operatie imi da prosopul cu care era infasurat cind l-au bagat in operatie plin de singe ca nu i-au gasit vena si l-au intepat in ambele minute si la picioruse si intr-un final au reusit sa o fixeze.A fost groaznic.GATA nu vreau sa va intristez acum e bine a crescut si e un nazdravan si il iubesc de nu mai pot.
cristinade
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
offfffff, Doamne, saracutzul......bine ca acum este in regula!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Abia acum reusesc sa fac prezentza, ca dimineata bebe s-a trezit pe la 8.30 si am avut ceva activitate.Pe la 11.00, dupa ce l-am hranit si adormit, l-am lasat cu tati... am plecat sa-i cumpar cateva hainutze (cu toata criza financiara, n-am mai avut rabdare pana luna viitoare....si uite-asa, am mai papat un milion).
Doar e zi aniversara, nu putea trece fara un cadou cat de mic.:)Numai ce plecasem in oras, ca s-a si trezit motanelu`....iar tati, in loc sa-l adoarma din nou, mi l-a tinut treaz pana m-am intors....si uite-asa s-a ales copilu` cu restantze serioase la somn si....cu o maraiala de zile mari.![]()
Uff....sa speram ca a trecut ce-a fost mai greu.Puiul s-a comportat destul de bine pana acum...a plans putin doar cand l-a intepat, apoi nitzel marait din cauza restantei la somn, iar acum...doarme linistit.Sa speram ca o sa doarma macar inca o ora...ca, daca vrea papa, e jale....inca o ora n-avem voie.
Ralumat, asa am dedus eu din mesajele voastre, ca banii nu reprezinta o problema ....pt. cele mai multe dintre voi.Si eu optez intotdeauna pt. calitate, chiar daca lucrul respectiv e ceva mai scump.Totusi, am anumite limite....de exemplu, cand am cumparat carutzul....am vazut unul, in Carrefour, la vreo 18 mil.E drept ca avea si scaun auto si mai stiu eu ce, dar totusi...18 mil.?!!? Tot de acolo am luat un carutz la 3,9 mil. si e destul de bun.
Yagmur, multumim pt. sustinere. Imi pare rau ca trebuie sa cresti singura baiatul, dar...curaj! Oricum, ei de noi, mamicile, au nevoie mai mult...iar la partea materiala, ai dreptate, e destul de greu.Ar fi trebuit sa primiti pensie alimentara, dar...nu pun intrebari, ca banuiesc ca nu-ti face placere sa vb. despre asta. Intr-o destul de mare masura si eu il cresc singura pe puiul meu, nu are cine sa ne ajute....iar tati e mai mult musafir pe acasa.
Nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze transpiratia capusorului....daca e chiar excesiva, cere si tu opinia medicului pediatru, nu-sh` ce sa zic.
asiza, in general, de acord cu tine. Raspunsul dat Ralucai (cred ca asa o cheama pe Ralumat) e valabil si pt. tine.Multumesc pt. sustinere.:)
roxanica2006, multumim.
de la noi.
Ariadna30 spune:
danita,
si de la noi.
Ralumat, multumim si pt. urarile facute.
alexandra 25, OanaCat, madaluta, crykett, multumim.![]()
Sper ca n-am uitat pe cineva.Inchei aici, deocamdata, ca-s cu bebe in brate si mai scanceste din cand in cand....mai avem putin si putem papa.Sper sa fie bine in continuare.
Pupici tuturor.
lavyada spune:
Stiu ca sunt naiva dar m-am bucurat foarte mult cand ne-am vazut si noi in listuta, multumim din suflet Aka.
Astazi am fost cu Ada pe la mine pe la servici. Am stat 2 ore si a fost foarte cuminte, nu a plans deloc. S-a jucat cu colegele mele, care s-au bucurat foarte mult ca au facut si ele o pauza....Toata lumea a zis ca seamana cu mine, nu mai puteam de mandra ce eram.
lavyada - o mamica fericita
dianocica spune:
laviada ai vazut ce frumos e la noi in listutza,,
. ce face pustoaica, ultima oara era cu mucisori, sau le am ametit eu?
diana si david din 03.12.06
lavyada spune:
Suntem tare mandre, recunoastem. Nu mai avem mucisori, multumim lui d-zeu suntem bine.Multumita voua, care ne-ati recomandat batista bebelusului, am scapat de ei 
. Papam destul de bine, de dormit la fel, mai putin ziua, dar bine noaptea. Ne place sa ne jucam. Intr-un cuvant suntem copil cuminte.
lavyada - o mamica fericita
aelita spune:
panaa,imi pare rau ca Ana e bolnavioara...of..infectiile astea!!
marani si a mea rade in somn mereu.
alexandra,ec misto e zona unde stai !! ah,ce frumosi sunt ghioceii aia galbeni,sau cum se numesc ...Asa tare mi-ar placea sa am si eu o curticica cu o gradinita sa pun flori...
Si Mark cu floarea e bestial!! o floare pt mami!
SA CREASCA MARI !:
Octavian (p_onu)
Tudor ( danita)
Oana ( Dia1609 )
Bogdan Andrei (Ariadna)-implinesc 4 lunisoare !!!
scuzati daca nu urez de fiecare data...ori nu am intrat..ori uit si eu ...Sper sa nu se supere nimeni.
S.
aelita spune:
mormelvio nu stiu ,..sa transpire chiar asa si sa nu fie de la caldura? cate grade ai in casa?
Oana,fii cuminte ca nu e bolnav Denis cu transpiratul!
Ariadna:
quote:tatal tau sau tati lui bebe ? Oricum ar fi,foarte frumos gestul !!
tata imi trimite in fiecare luna mesaj cu urarile de rigoare, exact la ora la care s-a nascut bebe....(
Dia,ce frumoase sunteeeti!!!amandoua! La multi ani !!vaai ce scumpa e cu fundita pe cap si ec par mare are!!e o dulceata .si o grasunica.
crykett
nu pot sa cred ce povestesti ca ai tras cu Andrei!mititelul de el...Ma bcuur ca acum e bine,ca sunt amandoi bine ,sa iti traiasca,sa creasca amandoi mari si frumosi si sanatosi !am vazut pozele.Andrei are niste ochi nemaipomeniti!
S.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by aelita
[Dia[/b][/red],ce frumoase sunteeeti!!!amandoua! La multi ani !!vaai ce scumpa e cu fundita pe cap si ec par mare are!!e o dulceata .si o grasunica.S.
aelita, multumim
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

nu antonio a fost operat ci andrei copilul cel"mare" la noada funduletului a avut o gaurica care sa deschis la 3 sapt. si colecta ceva acolo si dr au crezut ca poate pierde din maduva osoasa dar nu a fost asa nu era inchis bine ceva de la intestinul gros dar asta a vazut abia cind l-au deschis.a fost groaznic il asteptam de 6 ani am avut o sarcina foarte grea era sa il pierd la 6 sap. si la 3luni jumate .si dupa o nastere la fel de dificila sa il vad pe o targa de adulti cum il duc la terapie intensiva
si cind au iesit din operatie imi da prosopul cu care era infasurat cind l-au bagat in operatie plin de singe ca nu i-au gasit vena si l-au intepat in ambele minute si la picioruse si intr-un final au reusit sa o fixeze.A fost groaznic.GATA nu vreau sa va intristez acum e bine a crescut si e un nazdravan si il iubesc de nu mai pot.
Andrei