Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
doradora spune:
mai fetelor, am facut botezul fetelor noastre si de pomana ... pai bine, mai, mamicilor,ati lasat copiii in fundul gol?!?!?!? inacceptabil si impardonabil la un loc! luati exemblu de la sotii columbeanu, care cica vor face un slip cu pietre pretioase.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80
mai fetelor, am facut botezul fetelor noastre si de pomana ... pai bine, mai, mamicilor,ati lasat copiii in fundul gol?!?!?!? inacceptabil si impardonabil la un loc! luati exemblu de la sotii columbeanu, care cica vor face un slip cu pietre pretioase.
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Hai ma.....adica o baga cu slip in cristelnita????

Pai nu o sa ajunga apa sfintita in anumite zone....o sa fie un fel de Ahile....Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a patra
lizzy spune:
chiar asa, dianocica, 8600?! mama... si eu ce fericita sunt ca are 6500 al meu... bravos! si la mai mare ![]()
madaluta, nu ne sti din vina mea, ca noi dam pe-aici din an in paste... da, eu si miki04 suntem cu bebei operati de stenoza de pilor. ea in ianuarie (parca) eu in februarie. marc avea si stenoza si reflux gastroesofagian. stenoza s-a rezolvat cu operatia, refluxul... cu timpul. dar trece si asta. intradevar, regurgitat/vomat frecvent nu e neaparat reflux, mai ales daca ia bine in greutate, eu zic sa nu-ti faci probleme. primul meu copil a fost tot "varsator" frecvent (fara reflux confirmat si fara medicatie) dar s-a oprit dupa diversificare, pe la 4-5 luni.
asiza, eu tot cu ratarile... ce probleme ai avut cu denis? anyway, inteleg ca s-au rezolvat, ceea ce e f.bine. sanatate! 
miro, as vrea si eu programul - super colajul, intradevar - dar nu mai stiu user-ul si parola
mi le daduse yagmur acu ceva vreme dar... 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
doradora spune:
pai nu va dati seama ca insusi marele si talentatul botezatu va ,proiecta' faimosii chilotei? realizati ce chestie?!?
tare sunt curioasa daca nu maraie nici un reprezentant al bisericii...
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
desiree spune:
quote:
pai nu va dati seama ca insusi marele si talentatul botezatu va ,proiecta' faimosii chilotei? realizati ce chestie?!?
tare sunt curioasa daca nu maraie nici un reprezentant al bisericii...
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
DOAMNE APARA SI PAZESTE !!!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
lizzy spune:
quote:
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
ca sa vezi ce fac unii cand se plictisesc ...

bey, ce viata va avea irinuca asta... macar sper ca se va simti si iubita de catre cei doi ciudati, pardon, parinti, ca pupatul in fund nu-i taman acelasi lucru cu iubirea...
si asta fu ultima "interventie" pe ziua de azi, io fug la electrozi ca poate-mi mai scade burta si _urul
de maine sunt in criza totala, bona mea pleaca 2 saptamani la bucuresti. eu singura cu 2 copii si o echipa de muncitori in curte

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
crykett spune:
buna ziua la toata lumea.

sarbatoritilor .Cred ca am scris eu aiurea
nu antonio a fost operat ci andrei copilul cel"mare" la noada funduletului a avut o gaurica care sa deschis la 3 sapt. si colecta ceva acolo si dr au crezut ca poate pierde din maduva osoasa dar nu a fost asa nu era inchis bine ceva de la intestinul gros dar asta a vazut abia cind l-au deschis.a fost groaznic il asteptam de 6 ani am avut o sarcina foarte grea era sa il pierd la 6 sap. si la 3luni jumate .si dupa o nastere la fel de dificila sa il vad pe o targa de adulti cum il duc la terapie intensiva
si cind au iesit din operatie imi da prosopul cu care era infasurat cind l-au bagat in operatie plin de singe ca nu i-au gasit vena si l-au intepat in ambele minute si la picioruse si intr-un final au reusit sa o fixeze.A fost groaznic.GATA nu vreau sa va intristez acum e bine a crescut si e un nazdravan si il iubesc de nu mai pot.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
crykett spune:
ROXANICA2006 am si eu o intrebare cit manica DAVID de cind i-ai schimbat laptele ? ca asi vrea sa il schimb si eu ca tot nu imi place cum maninca.Azi noapte ma ghiaunit de tot sa trezit din 2 in 2 ore si a mincat cite 60-90-mil.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
crykett spune:
YAGMUR nu te mai stresa cu venitu in Buc. atita timp cit LUCA te simte linga el ii va fi bine oriunde v-ati duce
.EU sunt oficata
ca nu va pot intilni sa ne cunoastem dar imi e aproape imposibil sa plec cu puradei dupa mine ca noi nu avem masina.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE
crykett spune:
Sunt singurica pe aici, voi cred ca sunteti afara, eu sunt sechestrata in casa ca doarme ANDREI si nu putm iesi decit dimineata si dupa masa cind se tezeste el

cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE