Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
doradora spune:
si mie imi plac body-urile romanesti, ca au capse si nu trebuie trase peste cap, deci e pisi fericita.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ralumat spune:
Si eu la fel....spal bine lingurita si apoi o pun in solutie de sterilizat. Ieri, pentru ca a fost prima data cand am folosit castronelul, l-am pus si pe el in solutie. Apoi, doar il voi spala bine si ma gandesc ca la clatit sa ii dau juma de ibric cu apa clocotita....
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
dianocica spune:
ptiu ce bine e cu copchilu' dormit...a stat singur vreo 20min in patutz...acum e de 10min in scoica si roade la degetele alea...ce bunatate...
acum partea naspa...am recuperat pozele din primele 9sapt de pe hardul vechi...majoritatea sunt doar thumbnail-urile

puneti mana si scrieti tot pe cd-uri... 
noi nu mai incapem de mult in body uri cu capse...
la 8,600....cred ca de la 7 nu mai incapem...
diana si david din 03.12.06
carla2005 spune:
Cu vaccinul pana in prezent suntem bine, nicio reactie!!!
Am intrat sa va spun ca o sa lipsesc o perioada de pe forum fiindca desteptii astia au oprit caldura si e foarte frig in casa asa ca voi sta cu Alexutza in dormitor, nu mai avem acces la sufragerie cel putin pana nu se mai incalzeste!!! Va pup, bafta la vaccinuri si sa ne intalnim sanatosi! Poate mai intru seara un pic dupa ce adoarme goanga, daca nu sunt prea obosita!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
lavyada spune:
Buna fetelor si la multi ani tuturor sarbatoritilor. Am fost foarte ocupata zilele astea, am facut curatenie generala. Mi-a fost tare dor de voi, v-am citit mereu printe picaturi, dar de scris nu am avut timp. Vad ca nu vreti sa ne treceti si pe noi in listuta,asta e ste ne resemnam.
Despre mesele Adei ce sa va spun, ea mananca cam la 3 ore jumate. Cand ii este foame, devine agitata, isi suge degetele.
Mormelvio si Adei ii transpira mainile si picioarele, dr. ne-a zis ca nu este nimic. De obicei indica o lipsa de calciu, dar la Ada nu este cazul dupa cum arata. Se pare ca seamana cu taticul ei, si el transpira.
Bafta tuturor celor care merg la vaccin. Va pupam, s-a trezit Ada.
Ne-am razgandit, nu ne resemnam, poate totusi se gaseste cineva care ne iubeste si ne pune si pe noi in listuta: 24 octombrie (11.50)- lavyada (19.02.1979), 38 s - cezariana, Andrada Ioana, 2950 g, 49 cm,Apgar 9.
Multumim anticipat.
lavyada - o mamica fericita
madaluta spune:
salutare..de la la mare....!!!
Donia:Daius incepe sa isi suga degetul cand ii este foame. uneori nu mananca 6 ore, desi eu tot incerc dupa 4 ore sa ii dau. daca nu vrea el, nu vrea si pace. cand vrea, suge degetul un timp si apoi incepe sa planga....Chestia cu mancatul la 6 ore se intampla numai ziua..noapte la 3 ore..k sa ma dispere pe mine...
u stiu cum sa fac sa fie invers, dar mai cercetez

mi-a placut faza cu " cea de-a treia jumatate a creierului"..
Mormelvio: nu cred k ar trebui sa te impacientezi pt k bb transpira.Mie mi se pare o manifestare normala. ce noi nu transpiram? Si fiecare persoana transpira mai mult sau mai putin in anumite parti ale corpului...Atat timp cat nu e abundenta si frecventa,transpiratia nu este o problema...
Miro: esti o artista de cand te stiu...super colajul...Mi-ai amintit k am si eu un programel de genul asta..dar nu prea stiu sa-l folosesc..o sa ma straduiesc si o sa postez apoi rezultatul...
Iuly: mama da meseria ta este de fotograf profesionist??Eu n-am vazut asemenea imagini in c-ta niciodata cu ochil liber..si tu spui k le vezi din casa...ma mut si eu pe palier cu tine daca asa se vede de acolo....
Cat despre oftalmologii din c-ta indraznesc sa ti-o recomand pe doctorita Plesa de la Dobrogea.Toate rudele si toti prietenii nosti care au probleme cu ochii o lauda f tare...e doar o idee...
ariadna: bafta multa maine la vaccin! sa radeti in loc sa plangeti, da?
Roxanica:Noi mult timp i-am facut lui darius baita dupa ora 23 si era tare bine caci pana la 6 dormeam dusi toti 3...De la un timp a inceput sa doarma foarte mult ziua, iar seara,in loc sa adoarma tarziu la 22 cade rupt de somn( intr 18-22 nu mai doarme deloc) Dc nu ii facem baita pana la 21.30, nici k mai reusim dupa.Bineinteles k nu mai doarme pana dimineata si tb sa manance si la 1 si la 4 si la 7...de imi vine sa pic de somn... , asa k daca puteti, sfatul meu este sa ii faceti cat de tarziu baita, caci, zau se merita...Eu mor de nervi cand il vad k ziua doarme cate 3-4-5 ore ,mananca la 6 ore, iar noaptea il apuca din 3 in 3..
ralumat:Eu ii ingros laptele cu fulgi de orez si intotdeauna fulgii ii pun cu o masura mai putin decat laptele. inca nu are o cantitate anume de lapte pe care o papa. asta depinde de cate ore nu a mancat inainte.daca n-a mancat de 3 ore, va manca in jur de 90 ml lapte, deci 3 masuri de lapte si 2 de cereale.Daca n-a mancat 6 ore....va manca 150 ml de lapte, deci 5 masuri de lapte si 4 de cereale...
Eu nu ii dau cerealele la masa de seara, caci am observat k il cam agita si prefer sa i le dau la pranz. Cu lingurita n-am incercat..dar nu cred k am atata rabdare(deocamdata) .
Dianarus:Scuza-ma k nu mai tin minte, dar ce probleme ati avut de v-ati operat? Stiam k altcineva operase bb-le de stenoza de pilar, nu voi... Am vazut k mai luati tratament doar pt reflux(gastroesofagian??)..Intreb pentru ca si darius da afara (vomita, regurgiteaza..nici eu nu mai stiu ce face)cantitati destul de mari de lapte..iar dr spune k nu are nimic atat timp cat ia in greutate. eu totusi sunt ingrijorata, dar nu stiu unde sa merg sa fac niste investigatii...
Bine k nu va mai operati si de hidrocel...Multa sanatate !
Dandusaaaaa, Dandusaaaaaa: ce faci? a plecat Claudiu? Drum bun si voiaj usor!
Voi cand va intoarceti in C-ta, k deja va simtim lipsa......
Referitor la scaunul de masa ..inca nu stiu sa raspund...suntem in cautari...dar in afara de "firma" ce altceva mai conteaza, caci nu stiu dupa ce criterii sa aleg...Aceeasi problema o am si cu baby phone-ul....cautam , dar nu stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie bun.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
danutz spune:
Repede repede repde...ca-i multa treaba de facut cat Rares doarme...
Linguritza noi nu folosim decat pt vigantol. O spal cu apa si detergent bine de tot si o sterilizez la microunde. Linguritzele sunt de plastic de la Avent. Rares s-a invatat si chiar deschide guritza cand vede linguritza.
Scaun inca nu am luat...din cate am studiat, probabil vom ramane pe ala de la Chicco...dar la sf lui aprilie, ca sa ia fata primii bani de la job.
Rares nu prea transpira...cateodata la caputz, dar dupa baie si cand plange. Nu mi-am pus niciodata problema ca ar insemna ceva.
Cu suptul...programul e cam asa:
ora 7-lapte de la mami
ora 10.30- 170 ml Humana 1
ora 14.- 120ml Humana si un tatz (la care tre sa renunt)
ora 18.- 150 ml Humana si celalalt tatz (si la asta tre sa renunt)
ora 21.- 170 ml Humana si ce mai gaseste prin ambii tatzi.
Masa e relativ regulata, marjele sunt de 30 min, o sa vedem cum va fi de luni cand mami nu o sa mai fie langa el.
La multi ani pt sarbatoritii zilei !!!
In alta ordine de idei, eu va cer scuze in avans ca nu o sa mai apuc sa intru asa de des, ca la job nu o sa am timp, iar acasa, vorba lui Yagmur, o sa incerc sa petrec cat mai mult timp cu bebe 'quality time' , mai ales ca la mine job-ul inseamna cam 10 ore plus una drumul dus intors...si o sa vad cum o sa ma descurc cu asa de putin timp ramas! dar tot o sa mai intru macar asa sa va mai intreb cate ceva si sa va mai spun de progresele lui Rares.
Va pupez pe toate si revin daca mai apuc!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ralumat spune:
Pentru mine, cel mai important criteriu pt scaunul de masa e sa fie stabil. Pt asta trebuie sa aiba deschizatura mare la picioare si sa fie solid. Apoi sa aiba centuri in 5 puncte, mai multe trepte la spatar ca sa-l pot folosi devreme, inaltime reglabila si sa se detaseze husa, pt spalat. Am vazut si eu unul de la Brevi care mi-a placut la nebunie.....dar daca prietenii au avut grija si ne-au cadorisit.....![]()
A, si sa se poata folosi pana la 3 ani!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
desiree spune:
buna ziua fetelor
mi-am mai gasit putin timp ca de la o vreme al meu cocon e plin de energie si nu prea le doarme ziua asa ca stau cu el si gangurim, cantam, dansam impreuna pana cad EU lata..ca el nu oboseste mai deloc !!!am ajuns un bufon veritabil dar sunt convinsa ca nu sunt singura de pe aici..
va multumesc tuturor de aprecierile la adresa printisorului proaspat crestinat si pentru felicitari ! a fost un frumos intr-adevar, dar a urlat cat a putut dupa botez, la imbracat, ca s-o speriat de sutana popii cand i-o pus-o in cap sa ii citeasca lui si nasei !!! si din 10 femei cate se invarteau pe langa el nici una nu s-a priceput sa il linisteasca..iar eu nu aveam voie sa ma duc acolo..pana nu mi-l da nasa in pragul usii si imi spune de 3 ori: TI-AM LUAT UN PAGAN ITI DAU UN CRESTIN ....nu ma pot apropia de el ! asa ca mi s-a rupt sufletul de el in biserica dar a trecut !
se spune ca dupa botez se mai linistesc pruncii ! da de unde !!! al meu e mai vesel si mai guraliv ca niciodata ! rade ori de cate ori ii apar in raza vizuala, isi prinde piciorusele cu mana sau se ascunde cu nasu in perna ( cica el se rusineaza !!!)
de vorbit, cred ca imi spune: mai mami da eu sunt deja mare eu vreau in funduletz de ce ma chinui tu la orizontala ?
...sau...ghiii..ghiiii...ia-ma de aici ca ma ia cu lesin..si plimba-ma prin casa pana te rup de spate !!! e asa de parsiv si de smecher !
scaun de papa nu am si nu ii vad oricum utilitatea deocamdata..inca nu stam in funduletz...si cand o sa stam..mai vedem noi...
de papat la san..papa cam la 3 ore...de cand ii dau si putin ceai cam 100 ml pe zi..ca era cam deshidratat..am vazut la fontanela..parca nu mai cere asa des tzitzi..adica mananca numai de foame...noaptea mananca la 4 ore acum...dar mai are momente cand vrea sa tina tzatza doar asa ca sa se afle si el in treaba..ia vezi aci
miro esti o artista ca intotdeauna
asiza ce ma bucur ca Denis e bine....parca ma vad pe mine cand umblam cu el prin spitale si la analize cu icterul lui..am uneori senzatia ca asa va fi de acum incolo..azi una ...maine alta..si vor trece toate...cu bine !!! multa sanatate!
dianocicane-ati intrecut cu kilogramele..8600 ? 
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
desiree spune:
HAIT !!!
baiatul meu transpita rau la picioare si la manute ,mai tot timpu e umed indiferent de temperatura din camera..e cazul sa ma impacientez?
eu am zis ca seamana cu tata-sau la transpirat maini si picioare...
de aceea nu ii mai dau sosete acasa il las cu piciorusul gol ...
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele