Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Noapte buna gagici...pe maine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinatunza spune:
Fetele, eu ma duc la somn. Noapte buna !
Cata , te vedem miine la Maruta !!!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
anasol spune:
Am venit si noi acum o ora din oras,am fost la selgros din nou,numai ca era mai putin aglomerat ceea ce a fost k,i-am luat lui dav pampers,servetele ,o canitza pt ceai si o basculanta.
David mai nou are o boala cu papucii socrelei,se incaltza cu ei si circula prin casa ,tinandu-se de peretzi sa nu cada
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Netaza...trezirea...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
anasol spune:
Buna dimineatza!
David aseara mi-a facut un pic de temp,38.1,cred ca de la vaccin,adik mai mult ca sigur,i-am bagat un supozitor si vad ca acum e k.
Cata te-ai trezit,ai emotii cred,haide ca abia asteptam sa te vedem live.Succes!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
dana_ene spune:
'Neatza!
Bianca, mersi de .
Eu zic ca niciodata nu se stie cand e nevoie sa ajungi prin zona Buzaului, asa ca sa nu uiti de invitatia mea.
Nu ca ai avea mare lucru de vazut in orasul asta al nostru, dar prin judet chiar sunt locuri foarte faine.
(Eu ador orasul tau, in paranteza fiind spus. Mie mi se pare ca Targu-Muresul si Clujul sunt cele mai frumoase din tara).
Cata, bafta multa azi . O sa fiu cu ochii pe voi si-ntre timp mai fac si-un pic de curatenie.
Azi am programul plin.
AnaS, foarte, foarte frumos patutul. Sa-l stapaniti sanatosi.
Pufumic, am vazut pozele voastre. Da, frumos locul de joaca. Avem si noi ceva in genul asta, dar in general e foarte aglomerat acolo.
Vladimir e un frumos, iar tu esti de nota 10.
Chiar, fetelor, ce e cu March?
Cosmin a plecat de-o jumatate de ora spre Sinaia. Ce bine de el .
Roxanica s-a trezit. Merg sa-i dau sa pape.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Azi e marele concurs, sper sa ma pot uita la Tv ca iar am de facut curatenie.
Dani la 8.30 s-a trezit...De cand s-a schimbat ora vad ca e decalat cu programul La 22 se culca si se culca la 21.30 si la 8-8.30 se trezeste si se trezea la 7.30-8.
Voi ati observat decalaje de program?
Eu nu simt nimic ca s-a schimbat ceasul doar in prima zi, apoi intru in normal
dana_ene spune:
Bianca, la fetele mele nu e nici o modificare in programul lor, adica se culca in acelasi moment al serii, doar ca pe ceas e alta ora. oricum, imi convine mai mult acest program.
Acum chiar ca fug la treaba.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Dana, multumesc inca odata. Invitatia e reciproca. Poti veni oricand sa vezi orasul meu ca ai unde dormi
Anasol...ce parere ai de Selgros? E magazinul meu preferat dintre toate hipermarketurile sau marketurile care exista, dar din lipsa de timp fugim la Real care e la maxim 2 km de mine.
Cata, tinem pumnii si facem galerie
Biancas spune:
Dana pai mie nu imi convine sa se culce la 22, mi se pare tarzie ora pt un copil. Plus ca daca el se culca asha , se culca si Sandra care a doua zi merge la scoala. Pana sa fie Dani Sandra la 21 era in pat, acum se culca si ea la 21.30.
Roxana si Oana la ce ora se culca?
Spor la treaba.
Eu inca nu ma apuc, astept sa mi se trezeasca si sotul. Dani e in pat inca, dupa ce bea laptele sta in patutz si se joaca si nu ii schimb programul asta ca stau si eu linistita si imi beau