Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_ene spune:
Bianca, mersi
.
Dupa ora asta noua Roxana la ora 21:00 capituleaza, iar Oana mai rezista cel mult o ora dar destul de rar (eventual daca se uita la desene animate
si nu renunta).
Acum ca iese de 2 ori pe zi afara, Oana de pe la ora 20:00 incepe sa ne spuna ca ea vrea sa se culce.
In general se culca impreuna fiindca si mie imi convine asa, iar ele s-au invatat sa fie in acelasi timp in patuturi.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Am uitat sa va spun...la magazinul cu jucarii unde am vazut masinutza cam a a lui Dani au redus pretul..in loc de 1000 acum e 700
M-am uitat la ea dar nu are melodii pe volan si nici telecomanda
.
In Metro este masinutza dinasta( nu identica si nu asha impopotzonata cu briz-brizuri ca a lui Dani si e 480 parca)
Cu masina asta am facut cea mai buna afacere de pretz. Deasta i-am si luat-o acum ca cine peste 1 an daca mai exista magazinul asta in Bucresti.
Ma apuc sa aduc masinutze si le vand la 500 lei si imi iasa si mie ceva
. Glumeam desigur.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Mai eu nu simt nici o diferentza ca s-a schimbat ceasul
. Doar in prima zi cand intradevar dorm mai putin cu 1 ora .
Poate oi fi eu pe invers de toata lumea simte numai eu nu
Dana, bun program au fetele, si e bine sa se culce la aceeasi ora.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasol spune:
bianca-imi pare bine ca l-au deschis si in iasi,mai ales ca e la 2 minute de apartament si la 10 minute de casa,deci e la mijlocul locuintelor noastre,ceea ce e mai mult decat perfect.Asa nu mi-am facut o parere cine stie ce,din cauza aglomeratiei, ne ciocneam pe acolo carucioarele,dar am vazut ca e ff divesificat la produse si chiar aveau si unele oferte bunicele.
mi-am luat o carutza de tricouri,la 7 ron,f faine 100 % bumbac,si la pretul asta is f bine de stat in curte la joaca ,la gratare.Si grasu si-a luat niste pantaloni,tricouri,papucii.Dar mai multe lui Dav i-am luat.Am topit ceva banutzii aseara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
Ce am mai vazut tentant pt dav si cred ca o sa merg sa iau ,sa-i pun in curte ,dar merge si in casa e un topogan si costa 70 ron,mi se pare bun pretul.
anasol spune:
Apropos de ora adormirii,dav se culca serile pe la 23,mai devreme nu pot sa-l culc,ca nu vrea si doar doarme ziua o sg data la pranz de la 1 la 3si pana la 23 o foiala pe el,nus cum rezista sincer.Am noroc ca dimineatza doarme pana la 9-10 si asa ma trezesc si io mai tarziu.
Biancas spune:
Anasol...mie imi spui cum e cu topitul banilor...sunt maestra in asta
Imi propun sa merg sa cumpar "numai aia" si la casa se aduna deobicei 2-3 mil
.
La Selgors ai de unde alege dar multe sunt ambalate cate 2. Dar e bine si asha ca oricum e mai ieftin dar la buzunar se simte ca cumperi 2 in loc de 1
I-am cumparat lui Dani din Real un fel de body intreg cu pantalon scurt.Arata super bine ca e asha intreg. Pe el scrie ca e pijama dar arata super bine. 2 bucati la 10 lei. La vara vor fi numai bune de dat prin casa
.
Sunt si altfel, mai colorate si cu ceva desene si alea sunt 13 lei bucata.Cred ca ma voi duce iar in Real cat de curand ca ieri mi-a venit oferta si am vazut o fusta de blugi lunga cu ceva volane pt Sandra si arata super bine. Sandra ma innebuneste cu fustele, numai fuste ar purta
E cam scumpa 69,99 dar mi-a dat si maica-mea 50 lei sa ii cumpar cadou de pasti din partea ei asha ca m-am scos. Si pt Dani mi-a dat la fel dar nush ce sa ii cumpar inca. Si haine si jucarii are.Mai astept sa vad ce mai apare
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Anasol..cumpara-i topogan ca e fain mai ales ca ai si casa.
Si eu i-as cumpara lui Dani si topogan si piscina cu bile dar eventual sa le tin pe bloc ca in casa e plin, si de cate ori facem curatenie sotul meu crizeaza ca sunt prea multe in casa
Cand ai 2 copii altfel se imparte spatiul
, mai ales ca Dani are o camera micutza si nu prea este loc in ea de pus chestii dinastea. De cand i-am luat masina, i-am pus jucariile dincolo si merge si acolo si se joaca singur
. Am o servanta plina (sifonier e normal si e inalt) cu jucarii + 1 cos plin cu care se joaca zilnic si eu tot ii mai cumpar 
.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mai, sa nu ma dati disparuta, dar cand fata se culca eu stau si ma joc, am Jewel Quest II si nu mai pot dupa el. Cand o sa-l termin, promit sa apar si eu
.
Diana e ok, relativ, se joaca mereu, de cand se trezeste si pana se culca rade si bate din palme si e vesela ca un cintezoi.
Cata, ai sa fii cea mai frumoasa dintre participante si ai sa te descurci perfect. Am sa te votez.
Pt Moni: a fost sotzul in parc cu Diana si l-a intalnit pe Mozart sau Einstein sau cine o fi. Un baietel de un an si 5 luni care: spune 3 poezii (Somnoroase pasarele e una), stie care e dreapta si care stanga, numara pana la 10, isi spune numele, ii cere lui taica-su sa-i deseneze un cerc in nisip, stie cand apare luna si in general vorbeste ca noi, cu propozitii si fraze, de a venit sotzul nauc acasa. Plus ca stie niste cuvinte grele pt ei si le si foloseste corect. Asa ca nu doar fetele au intaietate...![]()
Am fugit sa-i fac de papa, ca acusi incepe emisiunea si vreau sa ma uit.
Mai intru eu. Va
pe toate si pe toti spiridusii vostri!
Ingrid S si Diana
anasol spune:
Da,Bianca si io la fel ,la cate jucarii are si haine ,tot timpul sunt tentata de ceva mai nou......
Ma duc sa-mi fac un 3 in 1 si ma pun la tv.
Cata suntem cu ochii pe tine.........