Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, mersi .
Dupa ora asta noua Roxana la ora 21:00 capituleaza, iar Oana mai rezista cel mult o ora dar destul de rar (eventual daca se uita la desene animate si nu renunta).
Acum ca iese de 2 ori pe zi afara, Oana de pe la ora 20:00 incepe sa ne spuna ca ea vrea sa se culce.
In general se culca impreuna fiindca si mie imi convine asa, iar ele s-au invatat sa fie in acelasi timp in patuturi.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa va spun...la magazinul cu jucarii unde am vazut masinutza cam a a lui Dani au redus pretul..in loc de 1000 acum e 700
M-am uitat la ea dar nu are melodii pe volan si nici telecomanda .
In Metro este masinutza dinasta( nu identica si nu asha impopotzonata cu briz-brizuri ca a lui Dani si e 480 parca)
Cu masina asta am facut cea mai buna afacere de pretz. Deasta i-am si luat-o acum ca cine peste 1 an daca mai exista magazinul asta in Bucresti.
Ma apuc sa aduc masinutze si le vand la 500 lei si imi iasa si mie ceva. Glumeam desigur.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mai eu nu simt nici o diferentza ca s-a schimbat ceasul. Doar in prima zi cand intradevar dorm mai putin cu 1 ora .
Poate oi fi eu pe invers de toata lumea simte numai eu nu
Dana, bun program au fetele, si e bine sa se culce la aceeasi ora.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca-imi pare bine ca l-au deschis si in iasi,mai ales ca e la 2 minute de apartament si la 10 minute de casa,deci e la mijlocul locuintelor noastre,ceea ce e mai mult decat perfect.Asa nu mi-am facut o parere cine stie ce,din cauza aglomeratiei, ne ciocneam pe acolo carucioarele,dar am vazut ca e ff divesificat la produse si chiar aveau si unele oferte bunicele.
mi-am luat o carutza de tricouri,la 7 ron,f faine 100 % bumbac,si la pretul asta is f bine de stat in curte la joaca ,la gratare.Si grasu si-a luat niste pantaloni,tricouri,papucii.Dar mai multe lui Dav i-am luat.Am topit ceva banutzii aseara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Ce am mai vazut tentant pt dav si cred ca o sa merg sa iau ,sa-i pun in curte ,dar merge si in casa e un topogan si costa 70 ron,mi se pare bun pretul.

Mergi la inceput

Apropos de ora adormirii,dav se culca serile pe la 23,mai devreme nu pot sa-l culc,ca nu vrea si doar doarme ziua o sg data la pranz de la 1 la 3si pana la 23 o foiala pe el,nus cum rezista sincer.Am noroc ca dimineatza doarme pana la 9-10 si asa ma trezesc si io mai tarziu.

Mergi la inceput

Anasol...mie imi spui cum e cu topitul banilor...sunt maestra in asta Imi propun sa merg sa cumpar "numai aia" si la casa se aduna deobicei 2-3 mil.
La Selgors ai de unde alege dar multe sunt ambalate cate 2. Dar e bine si asha ca oricum e mai ieftin dar la buzunar se simte ca cumperi 2 in loc de 1
I-am cumparat lui Dani din Real un fel de body intreg cu pantalon scurt.Arata super bine ca e asha intreg. Pe el scrie ca e pijama dar arata super bine. 2 bucati la 10 lei. La vara vor fi numai bune de dat prin casa.
Sunt si altfel, mai colorate si cu ceva desene si alea sunt 13 lei bucata.Cred ca ma voi duce iar in Real cat de curand ca ieri mi-a venit oferta si am vazut o fusta de blugi lunga cu ceva volane pt Sandra si arata super bine. Sandra ma innebuneste cu fustele, numai fuste ar purta E cam scumpa 69,99 dar mi-a dat si maica-mea 50 lei sa ii cumpar cadou de pasti din partea ei asha ca m-am scos. Si pt Dani mi-a dat la fel dar nush ce sa ii cumpar inca. Si haine si jucarii are.Mai astept sa vad ce mai apare

Craciun 2006

Mergi la inceput

Anasol..cumpara-i topogan ca e fain mai ales ca ai si casa.
Si eu i-as cumpara lui Dani si topogan si piscina cu bile dar eventual sa le tin pe bloc ca in casa e plin, si de cate ori facem curatenie sotul meu crizeaza ca sunt prea multe in casa
Cand ai 2 copii altfel se imparte spatiul, mai ales ca Dani are o camera micutza si nu prea este loc in ea de pus chestii dinastea. De cand i-am luat masina, i-am pus jucariile dincolo si merge si acolo si se joaca singur. Am o servanta plina (sifonier e normal si e inalt) cu jucarii + 1 cos plin cu care se joaca zilnic si eu tot ii mai cumpar .

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mai, sa nu ma dati disparuta, dar cand fata se culca eu stau si ma joc, am Jewel Quest II si nu mai pot dupa el. Cand o sa-l termin, promit sa apar si eu .
Diana e ok, relativ, se joaca mereu, de cand se trezeste si pana se culca rade si bate din palme si e vesela ca un cintezoi.
Cata, ai sa fii cea mai frumoasa dintre participante si ai sa te descurci perfect. Am sa te votez.
Pt Moni: a fost sotzul in parc cu Diana si l-a intalnit pe Mozart sau Einstein sau cine o fi. Un baietel de un an si 5 luni care: spune 3 poezii (Somnoroase pasarele e una), stie care e dreapta si care stanga, numara pana la 10, isi spune numele, ii cere lui taica-su sa-i deseneze un cerc in nisip, stie cand apare luna si in general vorbeste ca noi, cu propozitii si fraze, de a venit sotzul nauc acasa. Plus ca stie niste cuvinte grele pt ei si le si foloseste corect. Asa ca nu doar fetele au intaietate...
Am fugit sa-i fac de papa, ca acusi incepe emisiunea si vreau sa ma uit.
Mai intru eu. Va pe toate si pe toti spiridusii vostri!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Da,Bianca si io la fel ,la cate jucarii are si haine ,tot timpul sunt tentata de ceva mai nou......
Ma duc sa-mi fac un 3 in 1 si ma pun la tv.
Cata suntem cu ochii pe tine.........

Mergi la inceput