Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 4
irinatunza spune:
Bianca, pasare de noapte . Cind va aud ca Peritolul face pofta de mincare mai ca i-as da si eu spiridusei mele.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
fetele, ziceati ceva de Vi sol ca ar fi bun ?
poze Sabina
Biancas spune:
Irina..pai du-te la cabinet si spune-i la doctoritza sa va scrie ceva daca zici ca nu papa mandra bine.
Eu staim ca Peritolul face si pofta de mancare si deaia nu i-am dat ca normal vineri am aflat de el ca e contra alergiilor ..dar Dani are pofta nu ii mai trebuie in plus![]()
Da si Vi sol face pofta de mancare si are multe vitamine. Dani cand lua manca ca spartul
E adevarat ca pe Dani l-a cam agitat ca ajuta si la sistemul nervos ca are b-uri multe.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Da si VI SOL cica face pofta de mancare.Dia parc a papat mai bine cat a luat.
Gata 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Cine are sa imi trimita un model de CV k-lumea?
Eu mi l-am facut acum cativa ani si parca nu e k-lumea.Ar trebui sa ma apuc sa mi-l refac ca s-au schimbat multe
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Iti trimit eu,ca ale mele au avut succes pana acum ![]()
Oleak mai tarziu,sau maine,ca acu am ceva reaba ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinatunza spune:
Bianca, deci Visolul mai agita ?
Valei ce sa mai agite ca si asa mindra mea e enregie in stare pura ?
poze Sabina
Giova spune:
A adormit si marco de 15 minute.
Bianca am farfurie cu ventuze...ar trebui sa o si folosesc.
Da Peritolul cica face pofta de mancare. Claritine e super bun pt. alergi. Du-te in Selgros si cumpara Raid lichid pt. priza. Noi nu mai avem probleme de atunci. si Marco facea niste bube mari de la tantari....
Scump a fost apartamentul, dar e al nostru si asta e tot ce conteaza.
Fete va
pe toate, merg in pat.
Maine dim. la 9 sunt la electrosocuri
, pe urma bantui prin magazine pt. cadouri de iepuras copiilor.
ne auzim dupa pranz.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Irina...acuma ce vrei si tu...
Da-i alceva...sora-mea ii da baiatului ei niste animalutze de la Beres (vitamine Beres) si manananca mai bine de cand le ia. Are 4 ani si 3 luni si are 15-16 kg
. Mananca intr-o ora si numai daca ii tot spui sa manance
Moni, mersic
.
Giova cumparaturi multe, ieftine si frumoase pt maine.
Eu am cumparat deja cat de cat cadouri, dar parca vad ca o sa mai cumpar. La nepotul(finul) meu i-am luat un set de pista cu masina, o bluza cu Scooby Doo , o pereche de strampi si dulciuri. La celalalt fin al meu i-am cumparat tot o bluza cu Scooby, un trening ,cereale si biscuiti si un pian care canta. La Dani masina, la Sandra o papusa deocamdata si vreau sa ii cumpar niste role noi,si la nepoata mea o papusa.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
irinatunza spune:
da, Bianca ai dreptate. dar las ca ma descurc eu si cu o sabina mai energica decit e acum
poze Sabina