Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, pasare de noapte . Cind va aud ca Peritolul face pofta de mincare mai ca i-as da si eu spiridusei mele.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

fetele, ziceati ceva de Vi sol ca ar fi bun ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..pai du-te la cabinet si spune-i la doctoritza sa va scrie ceva daca zici ca nu papa mandra bine.
Eu staim ca Peritolul face si pofta de mancare si deaia nu i-am dat ca normal vineri am aflat de el ca e contra alergiilor ..dar Dani are pofta nu ii mai trebuie in plus
Da si Vi sol face pofta de mancare si are multe vitamine. Dani cand lua manca ca spartul E adevarat ca pe Dani l-a cam agitat ca ajuta si la sistemul nervos ca are b-uri multe.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da si VI SOL cica face pofta de mancare.Dia parc a papat mai bine cat a luat.
Gata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Cine are sa imi trimita un model de CV k-lumea?
Eu mi l-am facut acum cativa ani si parca nu e k-lumea.Ar trebui sa ma apuc sa mi-l refac ca s-au schimbat multe

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Iti trimit eu,ca ale mele au avut succes pana acum
Oleak mai tarziu,sau maine,ca acu am ceva reaba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Bianca, deci Visolul mai agita ?
Valei ce sa mai agite ca si asa mindra mea e enregie in stare pura ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A adormit si marco de 15 minute.

Bianca am farfurie cu ventuze...ar trebui sa o si folosesc.
Da Peritolul cica face pofta de mancare. Claritine e super bun pt. alergi. Du-te in Selgros si cumpara Raid lichid pt. priza. Noi nu mai avem probleme de atunci. si Marco facea niste bube mari de la tantari....
Scump a fost apartamentul, dar e al nostru si asta e tot ce conteaza.

Fete va pe toate, merg in pat.
Maine dim. la 9 sunt la electrosocuri , pe urma bantui prin magazine pt. cadouri de iepuras copiilor.
ne auzim dupa pranz.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Irina...acuma ce vrei si tu... Da-i alceva...sora-mea ii da baiatului ei niste animalutze de la Beres (vitamine Beres) si manananca mai bine de cand le ia. Are 4 ani si 3 luni si are 15-16 kg. Mananca intr-o ora si numai daca ii tot spui sa manance
Moni, mersic.
Giova cumparaturi multe, ieftine si frumoase pt maine.
Eu am cumparat deja cat de cat cadouri, dar parca vad ca o sa mai cumpar. La nepotul(finul) meu i-am luat un set de pista cu masina, o bluza cu Scooby Doo , o pereche de strampi si dulciuri. La celalalt fin al meu i-am cumparat tot o bluza cu Scooby, un trening ,cereale si biscuiti si un pian care canta. La Dani masina, la Sandra o papusa deocamdata si vreau sa ii cumpar niste role noi,si la nepoata mea o papusa.

Craciun 2006

Mergi la inceput

da, Bianca ai dreptate. dar las ca ma descurc eu si cu o sabina mai energica decit e acum

poze Sabina

Mergi la inceput