Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 26
Giova spune:
Ginutza, oana va fac eu cate 1 kg la fiecare!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Adica ala de pe Calea Turzii? Sau mai e si altul si nu stiu eu?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...parca e la capatul lui 3 sau 4!
Uite ca nu mai stiu
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Ciao si de la mine!
Giova, ti-am scris pe PM dar n-am reusit sa-l trimit. Oricum, sa ma tii la curent
Pisicutza
Alynutza spune:
Kitzy hai sa-ti zic eu de ce nu poti trimite si primi PM. Pentru ca la Miresici, mesajele nu sunt contorizate si astfel tu apari cu 0 mesaje, ca la alte subiecte n-ai mai postat. Ca sa poti folosi PM-ul trebuie sa ai minim 10 mesaje contorizate. Mergi si tu si posteaza ceva pe la Generale, Bucatarie sau unde ti se pare tie ca sa faci 10 mesaje.
krelia spune:
pupi la fete...muncitoare...de la o alta muncitoare....
azi iar am facut un pik de friguless.....nu-i nimik, ne calim....si cu mult spor noi muncim!! (am luat-o pe campii...)
deocamdata...nimic nou pe frontul sudic
pupi!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Oki, merci Aly, m-am lamurit
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by krelia
pupi la fete...muncitoare...de la o alta muncitoare....
azi iar am facut un pik de friguless.....nu-i nimik, ne calim....si cu mult spor noi muncim!! (am luat-o pe campii...)
deocamdata...nimic nou pe frontul sudic
pupi!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
pupici si de la noi!
Alynutza spune:
'Neatza!
Pentru doritoare, e gata in cantitati industriale.
ginutza2002 spune:
io io!
vreau tot numai io! iar am venit tarziu aseara acasa si nu am dormit bine!
mi-e un soooooooooomn!
si sarna de cafea!
am lasat si pt voi!