Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 25
Alynutza spune:
Off, Oana, Dumnezeu sa-l odihneasca. E groaznic cand se intampla asa ceva. Dar poate a fost mai ok ca ai pierdut avionul si ai ramas, ar fi fost mult mai nasol sa ajungi in Germania si sa primesti acolo vestea.
ooana spune:
Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine.
Krelia,
Ginutza, bine ai revenit printre noi.
Stiu ca trebuie sa tin capul sus...si sa trec si peste asta!
Aly...daca veneam in DE si aflam aici...a doua zi eram pe avion inapoi indiferent ce s-ar fi intamplat!
Eu care nu ma duc la biserica, miercuri dimineata am simtit nevoia, si inainte sa plec la Sibiu am fugit la Catedrala unde am avut cununia sa aprind niste lumanari...of, doamne
Oricum sa stii ca m-am gandit la tine pe drum spre Cluj...poate data viitoare cand vin pe acolo reusim sa ne vedem cumva.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Va salut si eu asa mai tarzior, ca abia acuma am ajuns acasa.
Giova, mi-am activat PM-ul, ma poti contacta cand doresti, sper sa pot sa te ajut.
Am fost si eu sambata in Poiana Horii, la vreo 30 de km de Belis, a fost suuuuuperb, am stat in tricou si-am mers prin zapada
Am urcat pana pe la vreo 1250 de m si m-am dat pe derdelus
Era o zapada de vreo 20 cm dar numai unde era umbra ca la soare se cam topea pe alocuri.Am fost rupta pe cand am ajuns acasa, la ora 10 seara eram la nani, asa ca batranii
A trecut asa de repede.........
kitzy spune:
Giova, ma gandeam ca poate nu-mi poti trimite pe PM mesaj si ti-am trimis tie pe PM adresa mea de mail dar cica nu accepti mesaje private. Imi poti scrie aici: raluca.irimias@gmail.com
Giova spune:
Oana d-zeu sa-l odihneasca in pace. Sa-ti dea doamne-doamne puterea sa treci peste asta.
Si pe bunicul meu trebuia sa-l op[ereze azi de hernie, dar cum era dr. obosit, l-au yrimis acasa si cica pe miercuri il face. bunicul nu mai vrea sa mearga, opf...
Kitzy eu primesc Pm-uri, poate am atins limita si din cauza asta. hai ca-ti scriu acum, dar am cam aflat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
'Neatza! Am facut cafelutza.
Onutz sa stii ca si eu m-am gandit, dar lasa ca ne vedem noi in alte circumstante. Cred ca inmormantarea a fost in cimitirul Eroilor? Ca atunci ai fost la un pas de mine.
Mi-e un somn... inainte sa sune ceasul visam ca e weekend si pot sa dorm cat vreau...
Giova spune:
Neatza!!!
Ali mersi de cafelutza.
Clau a venit tarziu de la munca, nu stiu ora ca eu dormeam. asa ca acum recupereaza si eu l-am dus pe marco la gradi., am venit sa-i las masina si fug la electrostimulare.
pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ginutza2002 spune:
Neatza fetili!
Va suparati daca imi faceti si mie un kil de cafea ?
Dorm pe mineeee!!!
M-am trezit de la 5.30 si am adormit aseara pe la 2!
Sunt zombi!Sper sa imi revin!
Pup la fete si o zi buna!
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza! Am facut cafelutza.
Onutz sa stii ca si eu m-am gandit, dar lasa ca ne vedem noi in alte circumstante. Cred ca inmormantarea a fost in cimitirul Eroilor? Ca atunci ai fost la un pas de mine.
Mi-e un somn... inainte sa sune ceasul visam ca e weekend si pot sa dorm cat vreau...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...neata si de la mine!...si eu am nevoie de un kg de cafea azi
...data viitoare Aly ne intalnim cu siguranta!(inmormantarea a fost la cimitirul militar)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Adica ala de pe Calea Turzii? Sau mai e si altul si nu stiu eu?