Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

si io...tot in cantitati industriale...ca iar nu am dormit destul, am mai si intarziat 15 min...dar oricum nu se pune , ca am plecat ieri de la birou la 8.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu n-am deloc stare la birou. Tot ma gandesc la ce am de facut acasa, si le tot programez, 'sa vedem daca am timp de aia sau de ailalta'... dar cred ca-i de vina si perioada de 'acalmie' dintre doua proiecte... Imi aminteste de perioada dinainte de nunta, cand tot asa pe la birou era liniste si pace si eu fierbeam de cate aveam de rezolvat si de umblat si trebuia sa stau lipita de birou...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

eu nu am chef de nimic.
as dormi de nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutari la fetele harnice.
eu am umblat teleleu prin oras.
In seara asta avem numerele. Imediat trebuie sa le scoata mama de la Pol.
Kitzy vad ca ai facut ceva mesaje. pe urma astept PM_ul tau, caci tot n-am ajuns la anlize.

merg sa adun de prin casa, caci imediat plec dupa kinder.
si o zi buna in continuare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetelor!Mda, am inceput sa fac mesaje, n-am stiut care-i faza pana nu mi-a zis Aly
Mai povestim noi pe PM imediat cum imi fac stocul de mesaje.

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pupici la fete!
...tot pe la sfarsit de program.......

azi e randul meu sa ma duc la ctrl la okisori......chiar sunt curioasa sa vad stadiul...

maine sper sa am mai mult timp pentru barfe

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Kreliutz, sa ne zici si noua cum stai cu ochisorii

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
vine din Banat!!!
pt. toata lumea, cat pofteste.

merg cu marco la gradi., pe urma la ultima sedinta de el ectro. asa ca ne auzim pe la 11.30.

am masina. aseara am fost dupa numere!!!!
partea naspa e ca eu sunt tot cu Clio, si a luat-o Clau pe Mondeo.
o zi buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Gio merci de cafea. Azi am ratat ocazia, c-am fost la 'intepat'. Bine ca v-au venit numerele si puteti folosi masinutza.

Intr-un final mi-au terminat si mie astia ochelarii, dar parca tot un pic ciudat ii simt... o fi de la protectii? Sau de la faptul ca de mai bine de o luna m-am tot chinuit cu cilindrul ala, si pe urma a durat ceva pana mi-au schimbat letila clindrica inapoi la sfera... Ajung sa cred ca intr-adevar e ceva defect la mine in capshor .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput