Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Brazuca felicitari pentru printesa...

Mey! Iar a inceput valul de fetite?

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Brazuca, ma bucur ca vestea asta v-a adus si mai multa bucurie! Chiar meritati sa va bucurati de copilul asta din plin!

Luna, uite facem un deal: eu fac baietel si tu fetita.....ce zici? Esti de acord? facem pact?

Andra
22+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc Simo78 si lorinaoo1!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Doamne ce bine ca am barbat prevazator si nu m-a lasat sa cumpar prea multe hainute pana nu aflam sigur ca e baiat! Acum trebuia sa imbrac fata in albastru! Din aprilie ne apucam de cumparat rochite si fustite!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo ce zici sa iau valul asta?

Andra deal, ne incuscrim?

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna daca e sa ne luam dupa tiparul grupului, eu zic DA, se ia! ...Cand ai programare? La inceputul lui aprilie?

o zi...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

alina.a - categoric va fi din ce in ce mai bine sunt sigura de asta

brazuca25 - felicitarii pentru

Luna1 - facem pentru tine ca trebuie echilibrata balanta de pe prima pagina , nu de alta dar chiar sa nu se certe baieteii nostrii ca sunt prea putine fetite

AndraZ - facem si la tine pentru ziua de maine si te asteptam cu vesti bune si fericiti

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

brazuca, felicitari pentru !
Andra, sfatul cel mai bun pe care il am e sa incepi sa cauti bona de la 2 luni dupa nastere (asta daca nu vrei sa cauti de pe acum - daca financiar iti permiti, sa stii ca e tare bun un ajutor in casa). Ai timp sa le testezi in perioada de proba cu tine cite o saptamina-doua, si sa alegi ce iti place. Iti urez bafta de pe acum.
Lavinia, ma bucur ca ti-e asa bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

mai fetelor, au venit la interviu 3 persoane fara experienta, si sa cad de pe scaun jos cand le-a zis de salariu. Mama dar ce darnic este seful de la 450 la 1000 ron. Dapai mai fetelor daca ii da 450 inseamna ca tre sa aiba si cunostinte nu? Eu ca le stiubpe toate imi da 500 in mana si poftim ce ofera dansul. Deci pica faza cu venitul la scarbici 2 ore pe zi

19+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

brazuca25, felicitari pentru Maria. lasa, ca vine el si David, data viitoare

Simo, drum bun. Azi merg la eco si pe seara nu cred ca mai intru.

Lavinia sunt sigura ca astepti cu nerabdare bb. Si eu, desi stiu ca pe langa gangurit e si un plans teribil, ca sunt griji si toate cele. Dar e suuuuuper...asa cum e. Ma bucur sa aud ca te simti bine. Si ca tot veni primavara si la Iasi, poti acum sa te plimbi. Cand se intoarce Simo, o punem si noi de o intalneala? Asa...cu burticile la plimbare.

Eu, una bucata balena, sper sa mai pot incapea in masina pana atunci. Ca stiu ca pun pe mine....nu gluma. dar si am o pofta de mancare, ceva de groaza. Si de unde pana mai ieri nu prea mancam din ce gateam - mancam doar uscaciuni, salate - acum toata mancarea facuta de mine mi se pare delicioasa. Si ma mai lauda si sotul...asa ca sa tot ai motive sa mananci.

Oana 22+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput